15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

35 ideer til høstdekorasjoner for en koselig atmosfære

ideer til høstdekorasjoner hvete pærer epler bær blomster

Disse enkle og kreative Ideer til høstdekorasjoner er den perfekte inspirasjonen du trenger for å forberede huset innvendig og utvendig for den kommende høsten. Bruk enkle elementer som eikenøtter, gresskar og høstblomster, tørre planter og kjegler. Du kan kombinere disse med lys og glassvaser for å lage en komplett høstdekorasjon. Bare la deg inspirere av følgende forslag og implementer favorittideene dine med en gang!

Ideer til høstdekorasjoner – en fantastisk oransje farge på peishyllen

ideer til høstdekorasjon mantelpiece krans gresskar forlater lys

Gresskar er et typisk element i høstdekorasjon og kan brukes i mange varianter. de Ideer til høstdekorasjoner inkluderer nesten alltid gresskarene som hovedmotiv. De er lette å få tak i om høsten og kan brukes som dekorasjon både i inngangspartiet og inne i huset. De større gresskarene kan plasseres ute som trappdekorasjon, og de mindre dekorative gresskarene kan brukes som en stilig borddekorasjon og på denne måten lage en attraktiv høstdekorasjon selv.

Ideer for høstdekorasjon med belgfrukter

ideer til høstdekorasjon skall frukt bord bolle tre frukt

Belgfrukter, men også tørkede krydder er fantastiske materialer for høstdekorasjoner. Du kan se et slikt eksempel her. En attraktiv bordløper ble laget av belgfrukter. Alt du trenger er et stykke stoff som grunnlag. Tegn deretter et hvilket som helst mønster på dette stoffet. Når du er fornøyd med mønsteret, påfør lim på et av de enkelte områdene. Fordel deretter bønner, linser, mais, erter eller hva du ellers har på toppen av dette limet. Deretter går du videre til et annet område. Det er best å bytte kontrastfarger eller prøve å lage en ombre -effekt med de tørre fruktene. La limet tørke godt til slutt. Sørg for at denne fortsatt er elastisk etter tørking, slik at løperen ikke blir skadet når den brettes eller rulles opp. Det er best å spørre i håndverksbutikken.

Lag høstdekorasjoner selv – 60 flotte og enkle DIY -ideer

35 ideer til høstdekorasjoner for en koselig atmosfære

Lag høstdekorasjoner med barn – 4 ideer ut av papir

En annen original og vakker dekorasjon kan lages med krydder og belgfrukter med en murkrukke, en gjennomsiktig vase eller en annen glassbeholder. For en slik høstdekorasjon i et glass kan du enkelt lage flere lag i forskjellige farger. Kanskje du kjenner denne teknikken fra dekorativ sand. Dette er en veldig enkel idé å lage en høstdekorasjon med.

Idee til en krans med dekorative gresskar og blader

ideer til høstdekorasjon kransveggblad gresskar speilhylle

Den kan også bli praktfullt dekorert om høsten med en krans. Om du bruker den til inngangsdøren eller som veggdekorasjon er opp til deg. Du kan også kjøpe høstkransen som du vil eller til og med lage den selv. Hvis du bestemmer deg for å gjøre et DIY -prosjekt, er det flere ting du kan gjøre med det. Greiner, som også kan ha noen bær, prydplanter og blader, men også kongler, eikenøtter, kastanjer og alt annet som kan finnes om høsten, er passende. Hvis du vil lage langvarige kranser selv som ideer for høstdekorasjoner, anbefaler vi å kjøpe kunstige materialer.

Borddekorasjonside i oransje med lykt

ideer til høstdekorasjoner borddekorasjoner lyktservietter oransje gresskar

Egnede farger for ulike ideer for høstdekorasjoner inkluderer oransje, gul, brun, rød, men også beige, lilla, bordeaux og Burghunder. Du kan bruke disse til forskjellige formål. Hvis du skal dekorere huset til høsten, er det selvfølgelig også lurt å designe spisebordet for å passe, ikke bare til middag, men også i hverdagen. Dekorer med tekstiler i matchende farger for servietter, duker eller bordløpere, og sett opp noen lys for å gjøre de mørke kveldene mer romantiske. Du kan også vise lys fantastisk ved hjelp av en lykt. Videre kan oransje blomster og gresskar fordeles på midten av bordet. Varianter er mange!

Mal spøkelsesflater på gresskar

helloween katt høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Halloween er en populær høstfestival som i økende grad feires i Tyskland og bare er en del av den. Utskårne gresskar er en flott tradisjon og pryder inngangsområdene og terrassene til husene. Men hvis du ikke bare vil sette opp de klassiske oransje og utskårne gresskarene, eller du bare ikke har tid til å skjære et skummelt ansikt, kan du også prøve et alternativ. Du trenger også gresskar for dette. Den beste sorten er den såkalte flaskeposten. Men du kan også bruke andre varianter med lignende form. Mal dem hvite, la dem tørke, og mal deretter et skummelt spøkelsesansikt på dem. Du kan deretter enkelt henge opp flaskpumpen hvor som helst og motta en høstdekorasjon for utsiden eller innsiden.

Ideer til høstdekorasjoner med gresskar for innendørs og utendørs bruk

sentrale adresseideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Hva kan du ikke finne på med litt fantasi? Hverdagsartikler kan raskt brukes til en interessant DIY høstdekorasjon, som ikke bare ser original ut, men også kan spare penger. Med gresskar utendørs kan du for eksempel ønske besøkende velkommen eller høsten selv. Ideen med vintage -tastene er spesielt godt egnet for dette. Disse er ganske enkelt hengt på negler eller plassert på neglene som du stikker i gresskaroverflaten på forhånd. Prosjektet er derfor ekstremt enkelt og raskt å gjennomføre. Du kan også finne andre ting du kan bruke til dette formålet.

Kreative ideer for å dekorere med gresskar

bord tenk oransje ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Hvem som helst kan spre dekorative gresskar på bordet. Det ser veldig elegant ut uten tvil, men det er egentlig ikke noe spesielt. Bord-, krakk- eller stolbena til gamle og ubrukelige møbler kan igjen skape en interessant forandring. For høstdekorasjoner trenger du kanskje bare å forkorte beina. Slitt maling kan, men trenger ikke fornyes. Det er nettopp dette brukte utseendet som gjør dekorasjonen så tiltalende og skaper en rustikk, shabby chic teft. Du kan så bruke beina som stativ for de dekorative gresskarene, for å si det sånn. Det er best å lage små grupper i forskjellige høyder og dekorere spisebordet.

vaniljelys ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Bare fordi det oransje gresskaret er et typisk høstsymbol, betyr det ikke at du ikke kan bruke andre farger også. En hvit variant ser også veldig attraktiv og stilig ut. Hvis du fortsatt setter pris på oransje, kan du legge til fargen på andre måter, for eksempel ved å bruke en oransje bordløper eller duk, velge oransje retter eller distribuere andre dekorative elementer. Ikke vær redd for å avvike fra tradisjonen. Den moderne stilen ser også veldig fin ut på høsten.

peis speil høst dekorasjon ideer for koselig interiør

Ideer for høstdekorasjoner med gresskar kan implementeres på en lang rekke områder. Og det trenger ikke være noe komplisert for å se bra ut heller. Peishyllen er et godt og populært område å dekorere, og du kan se en fin inspirasjon med bær og blader på toppen. Høstdekorasjonen kan selvfølgelig også designes med andre ting. Lykt med lys, lykter og lignende er også flott.

lyktetre trapper høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Lyktene er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Fremfor alt kan trapper krydres med dem. For å gjøre dette, bare plasser dem i en av de to endene. Avhengig av hvor bred tappen er, kan en andre eller tredje lanterne også legges til. Men de ser spesielt bra ut i grupper hvis de er av forskjellige høyder. I tillegg til dette, fordel noen få små dekorative gresskar, som også kan ha forskjellige farger. På kvelden tenner du lysene og skaper en hyggelig atmosfære på verandaen, i inngangspartiet eller på terrassen.

gresskar hage høst dekorasjon ideer for koselig interiør

Er ikke dette tårnet virkelig sympatisk. En fontene eller et fuglebad som du allerede har slått av som forberedelse til de kalde dagene, kan tjene som grunnlag for dette. De nedre gresskarformene skal være så flate som mulig, slik at de kan stå oppå hverandre relativt trygt. Den kan også avrundes med et gresskar, som har en mer interessant form. Å bruke forskjellige farger eller veksle dem skaper et interessant utseende som er spesielt sjarmerende midt i varme høstblomster. et godt eksempel på ideer for høstinnredning, ikke sant?

Ideer til høstdekorasjoner – bruk gresskar som vaser

malte gresskar høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Du kan bruke gresskarene som et dekorativt element på mange forskjellige måter. Ta ut innsiden av gresskaret og bruk det som en vase. Du kan male utsiden av gresskaret og fylle det med høstblomster. Den kreative Ideer til høstdekorasjoner er mange og varierte. Bruk nøtter, lys, til og med tørket mais og skap en koselig og varm atmosfære hjemme med riktig dekorasjon.

Lag søte vaser av gresskar

gresskarvaser høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Spesielt langstrakte gresskarvarianter er perfekte for bruk som vaser. Og du bør definitivt bruke dette faktum hvis du leter etter ideer til høstdekorasjoner. Den øvre delen av gresskarene er ganske enkelt kuttet av og den nedre delen hulet ut. De kan deretter fylles med vann og gis en fin bukett. Buketten skal selvfølgelig bestå av høstblomster. Det er opp til deg om du tar dem ut av hagen eller ser etter ville engblomster på en spasertur. Valg av farger er selvsagt også opp til deg. Vi anbefaler bare å velge blomsterfarger som skiller seg fra gresskarfargen, slik at både den originale høstvasen og blomstene kan komme til sin rett.

borddekorasjoner naturlig tre ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Bruk treblad med høstfarger som pynt

veggdekorasjon høstløv ideer for høstdekorasjon for koselig interiør

veggdekorasjon etterlater ideer for høstdekorasjon for koselig interiør

treblader røde høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Acorn som borddekorasjon

eikenøtter appelsiner høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Nøtter som dekorasjonsmotiv for høsten

hvete nøtter ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Valnøtter står ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

glassvaser høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Bruk forskjellige varianter av tørket mais

tørket mais høst dekorasjon ideer for koselig interiør

maiskrans høstdekorasjonsideer for koselig interiør

epler mais høst dekorasjon ideer for koselig interiør

Bruk blomster som høstpynt

minitre høstdekorasjonsideer for koselig interiør

gule blomster høstdekorasjonsideer for koselig interiør

høstbord høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Frukt som borddekorasjon

epler borddekorasjoner høstdekorasjoner ideer til koselig interiør

Dørkrans laget av høstelementer

dørkrans zap ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Hvete som trappepynt

trapper hvete ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Furukegler i minikrukker

grankegler ideer for høstdekorasjoner for koselig interiør

Mamma som ball

mammaemballasje høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Naturlig tre som dekorasjon

metallnett høstdekorasjonsideer for koselig interiør

Lys med fjær

lys vårhøstdekorasjonsideer for koselig interiør

Previous Post
Høstfrisyrer 2016 – de mest populære trendene og hårfargene
Next Post
Åpen når du lager bokstaver selv – 22 kreative emner og ideer