15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag gresskarpynt til høsten selv – 18 ideer å etterligne

Gresskar dekorasjon mantelpiece mini gresskar skilt

Høsten er uten tvil sesongen med gresskarene. Med den kan du ikke bare lage deilige oppskrifter, men også fremkalle en stemningsfull dekorasjon for leiligheten. Hvis du vil dekorere huset og hagen din vakkert til høsten, finner du mye inspirasjon og tips til en fantastisk gresskardekorasjon hos oss. Våre ideer er enkle å lage selv og er absolutt morsomme.

Gresskardekorasjonsideer for hagen og inngangsdøren

Gresskardekorasjon utenfor huset-inngang-blomster-gresskar

Gresskar er store frukter som kommer i mange forskjellige former og farger og sies å være ekstremt velsmakende og sunne. I tillegg til deilige supper og retter kan den imidlertid også brukes til å lage vakre dekorative ideer for høsten. De er egnet for både innendørs og utendørs dekorasjon. Flotte dekorasjoner skapes i kombinasjon med vakre høstblomster og rustikke elementer som symboliserer høsten om høsten.

Gresskardekorasjon inngangsdør-si-treskrin-dørkrans

Hvis du vurderer en høstdekorasjon for hagen, bør du definitivt ikke forsømme inngangsdøren, spesielt hvis du bor i et hus. Inngangsdøren er husets telefonkort og bør dekoreres deretter. En gresskardekorasjon passer perfekt til dette området og kan designes på en rekke måter. For eksempel kan du stable gresskar i forskjellige størrelser oppå hverandre, eller merke et gresskar med et fint ordtak. Ideene er rett og slett uendelige, og det er ingen grenser for kreativitet.

gresskar-dekorasjon-hus-inngang-hus-nummer-utskjæring

De dekorative gresskarene, som kan hugges og males etter ønske, er best for å dekorere og lage håndverk om høsten. Hvis det er noen trinn foran inngangsdøren, kan du dekorere dem med flere gresskar i forskjellige størrelser og farger og lage en vakker høstdekorasjon selv. Utskårne gresskar ser spesielt vakre ut foran døren. For eksempel kan du skjære husnummeret inn i et større gresskar og dermed gjøre husinngangen interessant.

gresskar-dekorasjon-belyst-gresskar-utskjæring-lys

Gresskaret ser også veldig vakkert og dekorativt ut når det omdannes til en vakker lykt. For dette blir forskjellige mønstre og motiver ikke bare hugget, men også kuttet ut og deretter plasseres lys inne i gresskaret. Til slutt blir atmosfæriske lykter skapt som er perfekte for original belysning i hagen.

Dekorer inngangspartiet med gresskar

gresskar-dekorasjon-gang-høst-dekorasjon-gresskar-høstløv

Hvis du vil gi leiligheten høststemning, kan du dekorere de forskjellige områdene med gresskar og andre naturmaterialer som høstløv, tørkede blomster, bær eller kvister. Du bør ikke glemme inngangspartiet og gangen. Du kan ordne forskjellige gresskar på et sidebord og lage din egen originale gresskardekorasjon. Bruk forskjellige typer og farger på store og mini gresskar for å lage en leken dekorasjon.

gresskar-dekorasjon-gull-rosa-blomster-lag-selv

For en unik høstdekorasjon med gresskar kan fruktene også males og dekoreres etter ønske. Hvite gresskar er best for dette, fordi de kan utformes i hvilken som helst farge. Du kan tilføre interiøret et romantisk preg ved å male det hvite gresskaret rosa og gull. Litt glitter eller noen paljetter og friske blomster avrunder det vakre, høstlige bildet perfekt.

gresskar-dekorasjon-hvit-gresskar-dekorere-høst-glitter

Hvis du vil hilse på gjestene dine med en fin dekorasjon ved inngangen, kan du merke gresskarene med en liten melding. Denne dekorasjonsideen ser spesielt vakker ut når du dekorerer teksten med glitter. Den enkleste måten å gjøre dette på er med flytende lim og glitterpulver i en matchende farge. De merkede dekorative gresskarene kan ytterligere dekoreres med sløyfer eller vakre høstløv og ordnes hvor som helst i gangen.

Gresskardekorasjon til peisen

gresskar-dekorasjon-gjør-det-selv-høst-peis

Et annet område i hjemmet som ville se veldig fint ut med en passende dekorasjon, er peisen. Uansett om det brukes til oppvarming eller bare som en dekorativ del av stuen, kan det være vakkert dekorert til høsten. Gresskar og andre høstdekorasjoner kommer til sin rett på peishyllen og fungerer som vakre fargetoner i stua.

gresskar-dekorasjon-høst-blader-kamin-pynt-dekorere

Siden dette området vanligvis er for smalt, er det best å bruke minigresskar som pynt. De kan ordnes i vakre glassbeholdere eller bare stables og dekoreres for å passe. Kombiner gresskardekorasjonen med kranser laget av høstblader og tørkede blomster for å skape en vakker høststemning i hjemmet ditt.

gresskar-dekorasjon-moderne-peis-svart-rosa-hvit-ideer

Og hvem sa at høstdekorasjoner alltid skal se rustikke ut? Med gresskar kan du også lage en moderne dekorasjon for høsten selv og dekorere ethvert område i leiligheten. Velg først fargeskjemaet ved å inkludere tre til maksimalt fire farger. Mal deretter gresskarene deretter og kombiner dem med matchende blomster og lys. Du kan finne et fint eksempel på bildet ovenfor.

Borddekorasjonsideer med gresskar

gresskar-dekorasjon-bord-lag-det-selv-atmosfærisk-bord-dekorasjon

Til Thanksgiving eller en annen høstferie trenger du også en passende borddekorasjon for å gjøre et godt inntrykk på dine gjester. En vakker borddekorasjon kan enten bestå av et større midtstykke eller inneholde flere individuelle dekorative elementer. Hvis du har bestemt deg for varianten med et midtstykke, passer mini gresskar perfekt til det. Disse kan arrangeres i en stor kurv med mose, sukkulenter og andre små innendørs planter, for eksempel, og deretter plasseres på midten av bordet.

gresskar-dekorasjon-høst-bord-dekorasjon-tre-midtpunkt-lys

En trekasse med gresskar ville også se veldig fin ut som borddekorasjon. Dette kan bli litt lengre hvis du vil dekorere hele bordet med det. Sett noen lys mellom gresskarene og pynt med bær, tørkede blomster og andre naturlige materialer du ønsker.

gresskar-dekorasjon-gjør-det-selv-mini-gresskar-stearinlys-vann

Her ønsker vi å introdusere en original gresskardekorasjonside som er perfekt for bord- og vindusdekorasjoner. Til dette trenger du mini dekorative gresskar, som du først holder ut slik at et lite telys får plass inni. Deretter kan du flyte de interessante lysestakene i en beholder med vann sammen med noen høstblader, og den kreative høstdekorasjonen er klar.

Lag gresskardekorasjoner til Halloween selv

gresskar-dekorasjon-halloween-utskårne-gresskar-ideer

Mange forbinder gresskarene med Halloween og bruker de oransje fruktene til å dekorere allehelgensdag. For den populære festivalen kan du hule ut et gresskar og gjøre det til en skummel form. For å gjøre dette trenger du en passende mal, en skarp kniv og litt tålmodighet og instinkt. Med de skumle figurene kan du også lage en flott gresskarvindusdekorasjon til Halloween, som garantert vil bli populær blant barn.

gresskar-dekorasjon-halloween-ideer-gresskar-dekorere

Hvis du ikke vil skjære gresskarene, kan du bare male dem og dekorere dem med passende motiver til Halloween. Motiver som edderkopper, spøkelser, hekser, slanger og skumle ordtak passer godt til dette.

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett