15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høstdekorasjon med brett på stuebordet – 20 dekorasjonstips

Høstdekorasjon -bordbord-brett-vintage-messing-metall-servise

Et brett kan være veldig nyttig når du vil transportere mat, bestikk og drikke fra kjøkkenet. Det er også en fin mulighet til å spise frokost på sengen på søndager. Gamle, ødelagte eller selvlagde skuffer som kanskje ikke kan bære lasten, kan brukes som dekorasjon og dermed et penere hjørne i huset. Ideell for Høstdekorasjon stuebordet er kreativt pyntet.

Høstdekorasjon med brett i stua – pynt salongbordet

Høstdekorasjon-levende bord-brett-tre-høstløv-krans

Et brett fungerer fantastisk som et aktivt tilbehørsstue og kan brukes på en rekke måter i tillegg til en sikker plattform for bæring av servise og bestikk. Lenet eller hengt på veggen, plassert ved siden av bilder og bilder, ser det utvilsomt ut som et kreativt kunstverk. Avhengig av materialet det er laget av og den faktiske livsstilen, kan hvert brett brukes som en fantasifull borddekorasjon for stuen.

Høstdekorasjon – ordne brettet pent på stuebordet

Høstdekorasjon-levende bord-brett-porselen-hvite-lys

I tillegg til praktisk bruk, er hvert brett et dekorativt objekt som fremhever små gjenstander og samleobjekter. I tillegg kan disse ryddes opp raskt og pakkes på en gang når bordet trengs. Støv blir også lettere når alle dekorasjonene er pakket i en helhet og bare må legges ned.

Høstdekorasjon med brett og gresskar på stuebordet

Høstdekorasjon -bordbord-brett-tre-hvitt-rundt

Ulike former kan oppdages i brettene – runde, ovale, kantede, formmessig, samt laget av forskjellige materialer – tre, fint sølv eller andre metaller, plast, som også bør koordineres med romdesign og spesielt med bord design. For høstdekorasjonen er varme utseende som tre, messing eller kobber kanskje mer nyttige.

Høstdekorasjon på stuebordet – brett med dekorative gresskar, artisjokker og hortensiaer

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-gresskar-artisjokk-blomster

Du er velkommen til å stole på ekte materialer på alle måter. Spiselige kan også brukes som dekorative gjenstander. De små gresskarene, for eksempel artisjokker, drivved, kongler og høstblader kan arrangeres på en rekke måter i et brett på en seng laget av mose eller dekorativt halm.

Høstdekorasjon med flettbrett

høst-deco-stue-bord-brett-flette-tau-naturlige materialer

Tabletter laget av flett, med bunnen også vevd, er ikke spesielt gunstige for å bære glass og dermed drikke, siden denne basen er ujevn og oppvasken ikke er stabil på dem. Imidlertid er disse ideelle for fantasifulle dekorasjoner. Det er tilrådelig å ikke plassere små gjenstander i den, siden disse ikke kan komme til sin rett på grunn av strukturen. Lag de beste dekorative gjenstandene av keramikk, glass eller porselen som ville kontrastere på flettet.

Høstdekorasjon – ordne gjenstander i brettet tematisk

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-metall-skuff-speil

Nettbrett laget av metall eller sink passer fantastisk med livstemningen i vintage eller industriell stil. Andre gjenstander med en mer teknisk karakter, for eksempel en målepinne, trekasse og andre som er preget av rette linjer, kan dristig plasseres i den. For å få dekorasjonen til å se høstlig ut, legg til 1-2 minigresskar.

Halloween dekorasjon med et brett på stuebordet

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-halloween-skjelett-kreativ

Ideell for spesielle anledninger eller temadekorasjoner, kan brettene vakkert arrangeres og plasseres i rommet. Til Halloween kan du til og med feste de typiske elementene som menneskebein og kroppsdeler til brettet og presentere dem på salongbordet.

Høstdekorasjon på stuebordet – et brett laget av en gammel bilderamme

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-moderne-kobber-ramme

Dekorative skuffer er tilgjengelige i fantasifulle design eller kan designes selv av tilgjengelige materialer. Du kan lage original dekorasjon for stuebordet fra gamle bilderammer. Vaser og lysestaker dekorert med kobbermaling gir et høstlig preg.

Stilig høstdekorasjon på salongbordet 

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-tre-vintage-messing-vår

Andre gjenstander som vanligvis ikke kommer på bordet kan også settes sammen som et visuelt attraktivt ensemble. De varme tonene er typiske for høsten, og derfor bør også disse dominere. Effekten oppnås på en moderne og original måte ved hjelp av elementer laget av tre og metallskrap. Noen overflater kan patineres og ser derfor naturlig farget ut.

Høstdekorasjon med brett i stua

høst-deco-stue-bord-brett-vintage-messing-skinn

Hvis du av en eller annen grunn ikke vil ha tørre planter, blader og kjegler på salongbordet, kan du erstatte dem med porselen, keramikk eller metall. En annen mulighet ville være å legge de tørre i en skruekrukke eller glassvase.

Høstdekorasjon – trebrett med elegante aksenter

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-tre-vintage-kjegler

Hvis du ikke har en presis plan for hvordan du skal plassere brettet, må du først samle forskjellige gjenstander, samleobjekter eller gjenstander som er funnet, samt steiner, drivved og andre som ser beslektede ut når det gjelder farge, struktur, materiale eller form. Del deretter alle tingene i par – hvert stykke skal ha en partner.

Høstdekorasjon – messingbrett med speilbunn

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-metall-messing-speil

I prinsippet er det viktig at ett stykke befinner seg i et annet. Brettet er laget av metall, som ligner messing, og har en speilet bunn. Den inneholder en lysestake og en pinnsvinskule i gammelt gull, samt en dodekaeder med sider laget av speilglass.

Moderne høstdekorasjon på salongbordet

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-moderne-lys-te-epler

Brett med flat overflate kan brukes på en dekorativ og praktisk måte. Hjemstilbehør med tema, små gresskar og en kopp varm te vil øke høststemningen. Ordne som du vil, og hold deg til nyansene og strukturene som kommer fra varmen.

Varierte Høstdekorasjon i stua – gresskar i porselen, terrarium og brett

høst-deco-stue-bord-brett-moderne-stue-idé-høst-kaffebord-dekor-pinterest-hjem-dekor-høst-liten-moderne-salongbord-805x536

Høstdekorasjon med brett og lys – aksenter laget av naturlige materialer som jute og tre

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-tau-lys-lys-lys-tre

Du kan enkelt dekorere det kjedelige brettet som egentlig ikke passer inn i bomiljøet, men som fortsatt har det i beholdningen. Veldig enkelt, ved hjelp av det varme limet, dekorere med grovt tau i naturlig farge. For å fullføre utseendet, legg ved siden av det hvilke dekorative gjenstander laget av naturlig tre.

Høstdekorasjon med frukt som er typisk for sesongen – pære, gresskar

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-vintage-bur-pære-gresskar

Dekorative små fuglebur og glassklokker ser veldig elegante og spesielle ut på bordet. Brikken som presenteres under lokket er fokus. Dekorative frukter, blomster eller andre kan også legges på bordet på denne måten.

Lag høstdekorasjon selv – trebrett

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-tre-vintage-gamle-bøker

Et brett, hvis det er rent dekorativt, kan designes perfekt av deg selv. velg materialet fra de andre møblene i stuen tilsvarende og bestem størrelsen og proporsjonene for salongbordet. Du er også velkommen til å bruke et ferdig bord eller lignende som grunnlag og bare montere kanter.

Design din egen høstdekorasjon – dekorér brettet

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-tre-gjør-det-selv

Gamle små skuffer med grunne dybder egner seg fantastisk godt som grunnlag for videre dekorasjonseksperimenter. Du kan dekke gulvet med innpakningspapir, tapet, filt eller et annet stoff. Også med et speil, hvis det er praktisk. Alternativt kan du ta et trebord og tinke kantene fra grovt tau med varmt lim. En annen idé ville være å lage en eske av hvilken som helst størrelse av chick wire. Vær oppmerksom på at det er fullt mulig at de selvlagde brettene ikke tåler belastning og tester bæreevnen før de brukes.

Brett med speilbunn som moderne Lag høstpynt selv

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-moderne-speil-lag-selv

Lag ditt eget dekorative brett av tau og bruk det som høstdekorasjon hvis du ønsker det

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-tau-lag-selv

Moderne brett Lag det selv av wire og dekorer tematisk avhengig av sesong

høst-dekorasjon-stue-bord-brett-wire-lag-selv

Previous Post
Husky Malamute -blanding som oppfører seg som en katt
Next Post
Lag frimerker selv – 11 DIY -ideer med instruksjoner