15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker høstbilderammer og lag vakre høstdekorasjoner selv

Tinker bilderammer høst-høstkrans-høstløv-fargerik-dekorasjon

Dagene blir kortere, kveldene kaldere og bladene blir til lyse farger. Høsten kommer sakte og krever en tilsvarende endring i interiøret. Hvis du ikke har tenkt på høstdekorasjoner, kan du finne litt inspirasjon i denne artikkelen. I det følgende presenterer vi forskjellige ideer, som deg selv Tinker bilderammer og dekorere dem med høstfarger for å forberede hjemmet ditt på den fargerike årstiden.

Lag vakre bilderammer med høstløv

Tinker bilderammer høst-enkle-høst-dekorasjon-bånd-klesklyper

Om høsten skifter bladene på trærne farge og begynner å lyse i vakre gule, oransje og røde toner. Derfor er de perfekte for en fargerik høstdekorasjon som skaper høststemning i leiligheten. Høstblader kan brukes til å dekorere bilderammer for bilder eller lage hele bilder som skaper stemningsfulle veggdekorasjoner. Og det beste av alt, siden du kan finne fargerike høstblader overalt, bør du ikke bruke mye penger på materialer i det hele tatt.

Tinker bilderammer med barn

Tinker bilderammer høst-fargerike-høst-blader-tinkered-gresskar-foto

DIY -prosjektene for bilderammer for høsten er perfekte for håndverk med barn og representerer en god fritidsaktivitet for helgen.Du kan samle høstløv sammen med familien på en tur i skogen, for eksempel, og deretter bruke dem til håndverk.

Krydre bilderammer til høsten

Tinker bilderammer høst-dekorasjon-gjør-det-selv-tre-fargerike-høstblader

Hvis du vil lage en enkel bilderamme, trenger du bare fargerike høstblader, en tom bilderamme i ønsket størrelse og serviettlim (flerbrukslim er også mulig). Når du skal dekorere en høstbilderamme, er det selvfølgelig ingen grenser, og du kan også bruke dine egne ideer til dekorasjonen.

Lim høstblader

Tinker bilderammer høst-idé-barn-instruksjoner-lim-fall blader

Før du begynner å dekorere, bør du fjerne glasset fra bilderammen. Påfør deretter lim med en pensel og fest bladene til rammen. La det tørke godt og påfør et nytt lag serviettlim. Det skal bli gjennomsiktig etter tørking. Sett til slutt inn et favorittfoto, så er høstbildet ditt klart.

Lag bilderammer av naturlige materialer

bilderamme-tinker-høst-bundet-kvister-tørt-gress-høst-blader

Kreative høstdekorasjoner ser enda vakrere ut når de er laget av naturlige materialer. I tillegg til høstbladene brukes ofte tørkede blomster, blomsteroppsatser og til og med frukt. En helt naturlig bilderamme kan for eksempel lages av tynne kvister og litt tråd.

Samle og organisere grener

bilderamme-tinkering-høst-naturlige-materialer-kvister-to-størrelser

Hvis du vil lage en rustikk høstbilderamme, bør du først samle noen tynne kvister, hvorav halvparten skal være litt lengre enn den andre halvdelen. Bruk de lengre grenene til venstre og høyre og de kortere grenene til toppen og bunnen av rammen.

Knyt kvister til bilderammen

bilderamme-tinker-høst-kvister-slips-knute-hyssing-hyssing

Når bilderammen blir tykk nok, bør du knytte hjørnene tett med snoren. Vikle den godt rundt og knytt en knute på baksiden av bilderammen. Når rammen er klar, kan du sette inn et foto eller et bilde og bruke det til å dekorere et ønsket sted i leiligheten.

Lag en enkel høstbilderamme

bilderamme-tinkering-høst-jute tape-lim-ricrix-solsikke

Du kan bruke denne enkle metoden til å krydre hvilken som helst bilderamme og gjøre den til en del av høstinnredningen. Jutebåndet er perfekt for håndverk om høsten og kombinerer vakkert med høstløv eller med tørkede eller kunstige solsikker.

Mal høstblader med gyllen maling og lag vakre bilderammer

bilderamme-tinker-høst-høst-blader-gylden-farge-maling-grå-bånd

Ikke bekymre deg hvis du ikke finner nok fargerike blader til å tilføre innredningen din. Enkle tørre blader kan males og dekoreres etter ønske. Hvis du vil lage en vakker høstbilderamme med barna, kan du for eksempel male løvet i gull og bruke det som dekorasjon for rammen.

Høstdekorasjonsideer med gylne blader

bilderamme-tinker-høst-gyldne-blader-grå-bånd-dekorasjon-ideer

Hvis høstbladene ikke er nok for hele rammen, kan du la kreativiteten løpe vilt og dekorere resten av bilderammen annerledes. Du kan også sette inn et gyldent blad alene i en bilderamme og bruke det til å lage en enkel høstdekorasjon selv.

Lag høstbilderammer selv

bilderamme-tinker-høst-gyldne-blader-bånd-gresskar

Du bør ikke nødvendigvis bruke ekte blader til håndverk om høsten. I de fleste håndverksbutikker kan du finne vakre dekorative gjenstander som du kan bruke til å lage kreative bilderammer om høsten. En gammel ramme kan krydres med noen få gyldne blader og forvandles til en stemningsfull høstdekorasjon.

Tinker og krydder bilderammer

bilderammer-tinker-høst-eikenøtter-lim-fotorammer-krydder

En fin, men noe mer tidkrevende idé ville være å krydre den gamle bilderammen med eikenøtter. Først viste vi varianten med bare de øvre delene av frukten – hattene. Dekorasjonen tar mer tid fordi eikenøttene skal festes individuelt til bilderammen.

Hele eikenøtter som høstdekorasjon

bilderamme-tinker-høst-barn-hel-eikenøtt-lim-bilderammer

Hele eikenøttene er derimot litt vanskeligere å feste på bilderammen, men de skaper en fin høsteffekt. Du kan enten sette inn et foto fra en tur eller noen tørre høstblader i fotorammen.

Dekorer leiligheten din til høsten

bilderamme-tinker-høst-fallende-blader-glass-høst-dekorasjon-idé

Med vakre høstblader kan du ikke bare tinker bilderammer, men også lage kreative høstdekorasjoner selv. For eksempel, hvis du plasserer bladene mellom to glassplater, oppstår en vakker effekt. Slike kreative veggmalerier kan kombineres godt med andre høstmotiver som gresskar, tørkede blomster og dekorative kråker.

Bilderamme med pressede høstløv

bilderamme-tinker-høstpresset-høstblader-idé-høst-dekorasjon

Du kan lage en vakker høstdekorasjon med pressede blader sammen med barna. Legg arkene mellom sidene i tunge bøker i noen dager, ta dem deretter ut og legg dem i en bilderamme. Med et slikt bilde kan du dekorere en vegg eller hylle vakkert til høsten.

Veggdekorasjonsideer til høsten

bilderamme-tinker-høst-høst-blader-glass-vegg-dekorasjon-leilighet

De fargerike høstbladene ser like vakre ut mellom glassruter og kan brukes til å lage iøynefallende bilderammer. Du kan enten sette inn individuelle blader i rammen eller lage en kombinasjon av blader i forskjellige former og farger.

Tinker høstbilder med barn

bilderamme-tinker-høst-barn-bokstaver-gresskar-tinker-idé

Hvis du er ute etter DIY -ideer for håndverk med barna om høsten, så anbefaler vi at du krydrer en enkel bilderamme til høsten. Med oransje mønsterpapir kan du lage forskjellige gresskar eller blader som ser veldig fine ut i rammen.

Lag enkle bilderammer – dekorasjon med sommerfugler

bilderammer-tinker-høst-barn-oransje-fargerike-sommerfugler

Hvis du vil lage en høstbilderamme raskt og enkelt, kan du male den gamle rammen i en høstfarge og dekorere den passende. Sommerfugler er for eksempel fortsatt et populært høstmotiv og er spesielt populære blant små barn.

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid