15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høstdekorasjonen med flasker bringer en unik atmosfære inn i huset

dekorere høstdekorasjon med tinkerflasker

Når dagene blir kortere og løvet skifter farge, er høsten rett rundt hjørnet. Det dårlige været må selvsagt ikke ha en negativ effekt på det gode humøret og den gode stemningen hjemme. Hva synes du om å skape et koselig hjem med vakre, hjemmelagde høstdekorasjoner? Du kan også bruke gamle og ubrukelige gjenstander til den unike høstdekorasjonen. Hvis du har tomme glassflasker rundt hjemmet ditt, har du allerede godt håndverksmateriale tilgjengelig. Nedenfor finner du gode ideer til høstdekorasjoner med flasker som du enkelt kan etterligne hjemme.

Lag høstdekorasjoner med flasker – mal tomme glassflasker

høsthåndverk med tomme flasker som dekorerer maleri av gresskar

Før du tar deg til et morsomt bastprosjekt for selvlagde høstdekorasjoner, bør du skaffe deg tomme glassflasker. Disse kan være vin-, øl- eller Prosecco -flasker, samt forskjellige andre elegante glassflasker. For at du skal få et fortryllende sluttresultat, bør du først fjerne etikettene fra glassflaskene. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sette flaskene i varmt vann i 15-30 minutter. Den gjenstridige limresten kan deretter enkelt fjernes. La den tomme glassflasken tørke og lag deretter en vakker høstdekorasjon.

høstdekorasjon med flasker som maler blomster gresskar høstmotiver

Tomme flasker kan dekoreres på forskjellige måter hvis du vil lage flotte høstdekorasjoner selv. En variant for kreativ dekorasjon ville være å male den utenfra. Hvis du liker å svinge penselen, vil maling være en lek for deg. For å dekorere den tomme glassflasken med passende høstmotiver trenger du berøringspenner, permanente tusjer eller akrylmaling.

høstdekorasjonsflasker som maler epler striper høstfarger

Når det gjelder valg av motiver og farger, kommer alt som du liker og som fremkaller assosiasjon med høsten i tvil. Ulike blomster, vakre blader i de typiske høstfargene gul, oransje og rød, samt forskjellige frukter som gresskar, druer, epler og pærer ser bra ut på glasset. Du må gjerne krydre høstdekorasjonen med forskjellige geometriske figurer, linjer, sirkler, prikker eller hva hjertet ditt måtte ønske..

Lag høstpynt selv – mal glassflasken

Herbstdeko tinkerflasker vase lager gull

Hvis du vil lage en elegant høstdekorasjon med flasker, har du muligheten til å male flaskene med spraymaling for dekorasjonen. Dette er et flott siste minutt -prosjekt som bare tar noen få minutter å fullføre. Velg en fin høstskygge og spray flasken med den. Ved hjelp av kreppepapir kan flotte design skapes. For å gjøre dette, masker du bare av områdene som skal forbli umalte. Etter å ha sprayet den tomme vinflasken, la den tørke oppreist.

Lag dine egne dekorasjonsflasker, mal høstfarger gull

Du kan nå legge en frisk bukett blomster, dekorativt gress eller fjær i den vakkert dekorerte flasken. Med liten innsats har du laget en attraktiv høstborddekorasjon. En annen enkel måte å lage en vakker vase i vakre nyanser ville være å dekorere innsiden av flasken med akrylmaling. For å gjøre dette må du bare helle akrylmaling i flasken og deretter fordele den jevnt ved sakte å snu den. For å la overflødig maling dryppe av, snu flasken opp ned for å tørke.

mal gullhvite flasker lag høstdekorasjoner selv

DIY ideer for høstdekorasjoner med flasker – pakk flasken med ull eller ledning

høstdekorasjonsflasker som gresskar maler kunstige blader

Du kan fullføre et vakkert høstarrangement med en malt glassflaske, hvis hals er pakket med snor eller ull. Området du vil designe med farget ull bør først pensles med håndverkslim. Vikle deretter noen traderader rundt flasken, og skyv de enkelte radene gjentatte ganger sammen med fingrene. Du er velkommen til å kombinere et hvilket som helst antall farger på garnet og lage flotte fargeeffekter.

Lag din egen høstdekorasjon med flasker, maling, vikle garn

høstdekorasjon med flasker lag deg halloweenmaling

vinflasker dekorasjon høst halloween oransje prikkete bokstaver

Lag høstdekorasjoner med flasker og naturmaterialer

høstdekorasjon med flasker får deg til å vanne naturlige materialer

En flaske fylt med vann og materialer fra naturen vil også være et skikkelig blikkfang på vinduskarmen eller det festlig dekorerte bordet. Hvis du liker å ta med deg naturens skatter, kan du bruke dem til dette flotte håndverket. For eksempel er det plass i flasken til høstløv, tynne kvister, bær, mindre kastanjer osv. Det eneste kravet her er å finne en flaske med større åpning. Så snart alle naturmaterialene er inne, fylles flasken ganske enkelt med vann. Noen av dem vil synke, andre vil svømme til overflaten.

lag dine egne flasker med dekorasjon høst naturlige materialer kastanje blader stein bær

Ta en titt på resten av bildeeksemplene og la dem inspirere deg. Her finner du gode ideer som vil bringe høsten inn i dine egne fire vegger og gi deg avslappede håndverkstimer.

fyll flasken høstdekorasjon selv lag naturlige materialer vann

høst diy dekorasjon glassflasker med garnfolie

høstdekorasjon tinker etikett tomme glassflasker lysestake

flasker dekorerer høstdekorasjon med flasker med urterblader

høstdekorasjon med flasker med servietteknologi dekker høstløv

Vinflasker dekorasjon maleri høstløv innpakning garn

vinflasker dekorasjon kalkun fjær høst blader flasker design

høstdekorasjon tom glassflaske blomster bærgrener garn

høstdekorasjon med flasker tomme flaske dekorere ideer

resirkuleringsflasker borddekorasjoner høst paljetter glitter pulver

høstdekorasjon med flasker med gul oransje glitter ombre -effekt

tomme wienflasker dekorasjon mat fyll høstlysestaken

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid