15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ideer til vakre høstdekorasjoner med et vognhjul inne og ute

Høstdekorasjon i hagen med halmballer, krysantemum og vognhjul

Fram til midten av forrige århundre var hestevogner et vanlig kjøretøy, i dag brukes de bare i landsbylandbruk. De gamle vognhjulene minner om gamle hus på landet og utstråler en rustikk sjarm. Derfor er de spesielt populære for dekorative arrangementer i landstedstil. I dag vil vi vise deg hvordan du kan dekorere et trevognshjul til høsten og sette det i rampelyset. Enten som en kreativ høstdekorasjon i utendørsområdet eller som et blikkfang på peishyllen – vognhjulet er ideelt for dekorative formål og skjærer en god figur overalt.

Høstdekorasjon med vognhjul – hjulet som et symbol

Høstdekorasjon med vognhjulsblomster Eriken lyngkrysantemum

Hjulet som et symbol forekommer i mange kulturer. Det er en metafor for livssyklusen og står for fornyelse, regelmessig repetisjon, evighet. Hjulet i det gamle Kina blir tolket som et symbol på helse og suksess og brukes av noen landsbyboere som et verktøy for å forutsi fremtiden. Diameteren på hjulet skal indikere fremtidig helse. Hjulet er i midten av Indias flagg og representerer Dharma – den universelle loven.

Nyt høstens fylde og feir Thanksgiving

Thanksgiving dekorasjon med et gammelt vognhjul

I antikken ble imidlertid mange motstridende magiske egenskaper tilskrevet trehjulet. Det ble antatt å bli brukt av hekser i sine ritualer. For eksempel for å forbedre spiringen av frø eller bli kvitt onde ånder.

Som en del av høstdekorasjonen kan trevognhjulet assosieres med høsttiden. På den tiden var det vanlig å ta igjen Erne med hest og kjerre. Så bruk overflod av høst og lag et vakkert arrangement med naturlige materialer, blomster og vognhjul i hagen din.

Beskytt treet mot været

rustikk høstdekorasjon ute i hagen eføy oransje blomster

Som regel er vognhjulene enten helt laget av tre eller de er omgitt av et jerndekk. Hvis sykkelen plasseres utendørs, bør treet beskyttes mot fuktighet og dermed mot råte med en spesiell impregnering. Ekstern påvirkning fremmer gråing, sprekkdannelse og forvitring av treverket. Metalldelene, derimot, bør behandles og pleies separat.

gammelt vognhjul laget av tre og metall høstdekorasjon i hagen

Du kan gi vognhjulet et nytt strøk med akrylmaling eller bare male treverket med en beis. På denne måten vil treets skjønnhet komme til sin rett. Hvis du jobber med ugjennomsiktig akrylmaling, kan du lage kontraster og sette aksenter. For eksempel maler du hjulnavet rødt og eikene hvite.

rustikk høstdekorasjon med vognhjul haug med maisblader mais på kolben funnet stykker

Et annet alternativ ville være å ikke behandle treverket i det hele tatt og la det gråne naturlig. Det er best å orientere deg om landskapsformen. I en hyttehage ville for eksempel det gamle vognhjulet passe perfekt. I et blomsterbed omgitt av stauder og rustikke elementer ser den naturlige gråfargen på det gamle treet veldig realistisk ut. Som om den hadde vært her i årevis. I en moderne prydhage med avskårne trær ville elementet se fremmed ut.

Høstdekorasjon rustikk i hagen gamle vognhjul mini gresskar

Vognhjulet kommer til sin rett utendørs når du bare lener det mot noe og kombinerer det med andre høstdekorasjoner. Jo mer uforsiktig og naturlig arrangementet ser ut, jo bedre. Denne ideen er spesielt tiltalende for minigresskarene som er klemt mellom eikene på vognhjulet.

For at treverket skal vare lenger, er det nødvendig å minimere kontakten mellom hjuldelene og bakken. Hvis hjulet er lite, kan du henge det på hagegjerdet.

Høstdekorasjon i hagen Mini gresskar mellom eikene til et gammelt vognhjul

Et fint alternativ til høstkransen

Vognhjulsdekorasjon utenfor høstkrans til inngangsdøren

Et mellomstort vognhjul er også perfekt for å lage høstdekorasjoner. Hva med en høstkrans i landlig stil for å ønske gjestene dine velkommen?

Dekorativt trehjul

Kunstige eukalyptus- og lindegrener

Kunstige blomster, her ranunculus

wire cutter

Mini vannkanne i sink

Varm limpistol og limpinner

E6000 industrielt lim

Bredt grosgrain -bånd i matchende farge

Lag vognhjulsdekorasjon dørkrans selv kunstige blomster

Forkort de kunstige eukalyptusgrenene og klipp av blomstene fra stammen. Det er en god idé å leke litt med oppsettet først for å få et godt førsteinntrykk av hvordan greenen vil se best ut. Frodig, tett grønn danner det perfekte bakteppet for de fargerike blomstene. Så sørg for at det ikke er hull.

Bruk en varm limpistol for å feste alt det grønne på vognhjulet. Ta hensyn til greinenes orientering: lim de grønne med spissene for de to øverste tredjedelene av kransen. For den nedre tredjedelen bør grenene ideelt sett peke nedover.

Lag vognhjulsdekorasjon selv Instruksjonskrans til inngangsdøren

Når den grønne bakgrunnen er klar, kan du spre de kunstige blomstene. Legg først blomstene for å se hvor du vil at de skal være. Fest deretter hver blomst på ønsket sted. Detaljene gjør forskjellen! Fest denne lille mini -sinkbeholderen til vognhjulet med industrielt lim og la den tørke i 24 timer før den henger. Et dekorativt grosgrain -bånd er perfekt for å henge høstkransen på døren!

Høstdekorasjon med vognhjul i stua

Herbstdeko moderne rustikk blanding hvite gresskar tre metall kaminhylle

Et trevognshjul ser veldig dekorativt ut og innvendig. Her er det vist et vakkert arrangement på peishyllen. Selv om høsten er veldig fargerik, er høstdekorasjonen hvit, brun og lysegrønn. Den reduserte fargepaletten har fordelen av at alt ser veldig harmonisk ut. Alle elementene passer godt sammen: den rustikke trekassen, vognhjulet og den vintage utseende metallkoppen til fots. Blandingen av små og store gresskar avrunder det totale bildet perfekt.

Høstdekorasjon i hvitt og grått med rustikk teft

Mantelpiece høstlig dekorere gresskar hvite gresskar

Ta en titt på ideene til et vognhjuls falldekorasjon og eksperimentere med forskjellige kombinasjoner og grupperinger av elementene! Ha det gøy!

Høstdekorasjon på dørstokken utenfor krysantemhalmballer

Høstdekorasjon med vognhjul, gresskar, fugleskremsel, halmballer, rektangulære

Høstdekorasjon med vognhjul foran ideen om inngangsdøren

gamle vogn hjul dekorere med fairy lys blomster og plast gresskar

gammelt vognhjul dekorert med LED -eventyr

Bomullsgrener Salvia jute bånddekorasjon vognkrans

rustikk høstdekorasjon halmballen maisblader gresskar fjøs

Vognhjul som dørkrans solsikker jute bånd høstfarger

Vogn hjul dekorasjon krans hang på hagen gjerdet bomull grener stoff gresskar

Vognhjul som dørkrans hvit plast blomster brunt bånd

Dekorer trevognen med kunstige blomster og heng den på hagegjerdet

Vognhjulsdekorasjon for hagen gammel stol malt gul mais på kolben

Vognhjulspynt for bryllupsblomster i røde og oransje toner

Vognhjulsdekorasjon i hagen på hagegjerdet er bedre

Dekorere vognhjulet med blomster Alternativ til dørkransen

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!