15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorasjon med kjegler for høsten – 10 DIY -ideer for naturlige høstdekorasjoner

Dekorasjon med kjegler diy-ideer-høst-delp-høstløv-dekorative gresskar

Høsten er en av de mest fargerike årstidene og byr på mange gode ideer for naturlig dekorasjon innendørs og utendørs. En stemningsfull høstdekorasjon kan fremkalle en hyggelig atmosfære i dine fire egne vegger uten å koste deg mye penger og krefter. Naturmateriale er best egnet for dette. Ta en titt på våre DIY-ideer for en interessant dekorasjon med kjegler for å få inspirasjon til en pen, selvlaget dekorasjon for høsten.

Lag fantastiske dekorasjoner med kjegler og naturmaterialer om høsten

Dekorasjon med kjegler høst-diy-ideer-kreativ

På høsten tilbyr naturen mange materialer som er perfekte for å dekorere leiligheten. Fra høstløv, tørre blomster, grener med bær og kjegler kan det fremkalles fantastiske kreasjoner som skaper en naturlig følelse i interiøret. Hvis du vil dekorere huset og hagen spesielt til høsten, er naturlige materialer det beste valget. Du kan bruke et naturmateriale selv som dekorasjon eller kombinere det med andre. Den første dekorasjonsideen vi presenterer her, passer i alle rom i leiligheten og kan etterlignes raskt og enkelt.

Dekorasjon med kjegler borddekorasjon-høst-diy-lysestake-naturmateriale

Med kjegler og andre naturlige materialer kan du ordne vakre beholdere for stearinlys og lage en stemningsfull dekorasjon for bord og vinduskarmer selv. For dette prosjektet trenger du kongler, høstløv, eikenøtter, kvister med bær eller andre naturlige materialer du ønsker. Glassbeholdere er også påkrevd, i tillegg til matchende søylelys. Sett først lyset i beholderen, og fyll deretter det frie rommet rundt det med belgfrukter. Lag deretter små ordninger fra kvister, blader og kjegler, som du knytter sammen med blomstertråd. Bare bind det ferdige arrangementet til glassbeholderen med jutegarn og dekorer det valgte området med det.

Ideer til høstborddekorasjoner med kjegler

dekor-kjegler-høst-gjør-det-selv-maling-furukegler

Kjegler i seg selv er spesielt dekorative og er fantastisk egnet for en vakker høstdekorasjon. Men hvis du ikke liker det naturlige utseendet i brunt, kan du male og dekorere kjeglene som du bruker. De kan deretter ordnes i dekorative beholdere og kan vakkert dekorere bordet så vel som peisen eller vinduslisten. Det er best å velge farger som passer interiøret ditt, men som også minner deg om høsten. Med en pensel og forskjellige nyanser av en farge kan du designe kjeglene med en ombré -effekt og dermed lage en moderne høstdekorasjon selv.

dekorasjon-kjegler-bleket-furu-kjegler-nøytral-høst-dekorasjon

Hvis du vil gjøre dekorasjonen med kjegler mer original, kan du bleke den brune furu eller konglene i stedet for å male dem. For bleking bør kjeglene være brune og allerede åpne og tørre. Bare legg dem i en bøtte og fyll med 1: 3 vann og blekemiddel (75% blekemiddel og 25% vann) slik at kjeglene blir helt dekket. På toppen av den kan du legge noen steiner som forhindrer at den flyter på overflaten. La kjeglene ligge i væsken i 36-48 timer. La dem deretter tørke på et stoff i solen i noen dager, og når de er helt åpne igjen er de klare til å dekorere leiligheten.

dekokegler-bord-dekorasjoner-høst-ideer-naturmaterialer

Med kongler og andre naturlige materialer kan du lage en rustikk borddekorasjon selv for enhver anledning. Du bestemmer selv om et enkelt midtpunkt eller flere små dekorasjoner. Brett og boller av tre passer godt til dekorasjon, fordi de gir hele dekorasjonen med kjegler et rustikt preg. Det er ingen grenser for kreativiteten din når det gjelder å arrangere og velge materialer.

dekokegler-høst-diy-telysholder-rustikk

For å lage en original dekorasjon med kjegler til høsten trenger du ikke nødvendigvis andre materialer fra naturen. En vakker telysholder, for eksempel, kan tinkeres med kongler i forskjellige størrelser og er den perfekte dekorasjonsideen til salongbordet. En treskive passer veldig godt som en base, som du kan lime kjeglene på med det varme limet. Bare ett telys til i midten og det lille bordet er klart.

Dekorer peisen med tenons

deco-kjegle-leilighet-høst-krans-furu-kjegle-peis

Peisen eller peiskonsollen er et av de mest populære stedene i hjemmet for høstdekorasjoner med kjegler. Der kan dekorasjonene være vakkert iscenesatt og tjene som visuelle høydepunkter i rommet. Du kan lage en naturlig krans selv av furukegler, som passer perfekt til å dekorere peishyllen. Alt du trenger er litt blomstertråd og en passende snor for å knytte de enkelte kjeglene sammen.

dekokegler-peis-mantel-krans-fe lys

Kransen din ville sett enda vakrere ut hvis du i tillegg til kjegler også bruker andre naturlige materialer som er typiske for høsten. Fargerike høstløv gir litt farge til dekorasjonen og skaper stemningsfulle fargetoner i stuen. Hvis du også integrerer en lyskjede i kransen, vil du umiddelbart legge til en vakker lyseffekt.

Dekorasjon med kjegler for utsiden

dekokegler-utenfor-inngangsparti-store-furukegler

Du kan imidlertid bruke gran- og furukegler til å dekorere ikke bare huset, men også utsiden. På denne måten ønsker du gjestene dine velkommen ved inngangen og gjør et godt inntrykk. Store kjegler kan brukes til dekorasjon ute, fordi de er synlige fra større avstand og har en spesielt dekorativ effekt. Disse kombinerer vakkert med store vaser med fargerike høstblomster. Gresskar skal ikke mangle i høstdekorasjonen for inngangen til huset.

Tinker dørkrans med tenons

dekorasjon-kjegler-gjør-det-selv-dør-krans-høstdekorasjon

Med en dørkrans dekorert om høsten, kan inngangsdøren utformes for å være stemningsfull uten mye innsats. En dekorasjon med tenoner kan krydre dørkransen vakkert og kombinere fantastisk med andre naturlige materialer. I det følgende finner du enkle instruksjoner for denne vakre dørkransen, som du kan lage selv eller sammen med barna.

gjør-det-selv-lag-selv-dør-krans-instruksjoner

Du trenger følgende materialer for dette prosjektet:

  • stor isopor krans
  • Jutebånd
  • Mini dekorative gresskar
  • små kjegler
  • fjær
  • varmt lim
  • Maling og børster (valgfritt)

Pakk først isoporkransen med jutebåndet slik at isoporen er helt dekket. Mal deretter de små kjeglene i hvilken som helst høstfarge du ønsker og la dem tørke. Ordne fjær, dekorative gresskar og kjegler pent på kransen og lim dem på de riktige stedene med det varme limet. Lag til slutt en henger til kransen og la den henge på døren.

dekorasjon-kjegler-høst-blader-dør-krans-tinker

Det finnes uendelige ideer for å lage en dørkrans til høsten. Kranser laget av grener med bær, høstblader og kongler ser også veldig vakre ut. De forskjellige formene og strukturene setter sammen en interessant dekorasjon og skaper et vakkert fargespill ved inngangen til huset.

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!