15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høstdekorasjon for utsiden – 30 ideer for en vakker inngang til hjemmet ditt

Lag høstpynt og forskjønne husinngangen med kranser laget av høstløv og vakre opplegg med halm, gresskar og høstblomster. Vi viser deg 30 inspirerende ideer om hvordan du kan designe et stilig uteområde – disse er veldig enkle og kan enkelt kopieres selv av nybegynnere.

høstdekorasjon frodig bukett med blomsterbenk velkomstgrener

Så la kreativiteten gå løs og sjekk ut de inspirerende forslagene.

Høstdekorasjon med krans av eikeblader

høst dekorasjon krans blader blader eik gresskar grener ravner rustikk

Lag en morsom og imøtekommende Høstdekorasjon laget av naturlige materialer – gresskar, for eksempel, varer lenge hvis de lagres i et tørt rom minst 5 uker på forhånd. Først da kan de bli uthulet hvis det er ønskelig eller ganske enkelt arrangert på terrassen. Høstblader ser flotte ut og kan raskt bindes sammen i en krans – men den gylne regelen gjelder også her – la dem tørke først og bruk dem deretter til å dekorere inngangsdøren. Høstblomster som georginer og krysantemum er ikke bare enkle å ta vare på, de vokser raskt i plantepotter og blomstrer spesielt fra slutten av august til september. De vakre blomstene gir høstdekorasjonen et fargestikk. Små halmballer som er spredt på terrassen ser også naturlig vakre ut – og de som føler seg spesielt kreative kan lage en halmdukke – nedenfor finner du en video med instruksjoner for fugleskremselen.

Høstdekorasjon – fordel gresskar på trinnene

høstdekorasjon gresskar trapp tre veranda rekkverk hvit bøtte

Og hvis du fortsatt har noen få lykter i kjelleren, kan du fylle dem med nøtter, hyller, høstløv og dekorative gresskar og henge dem opp over inngangen til huset. Forresten, de kan farges med glitterspray i gull eller sølv – slik ser høstdekorasjonen elegant og stilig ut og vil garantert tiltrekke alles oppmerksomhet.

Lag høstdekorasjoner selv – 60 flotte og enkle DIY -ideer

Dekorere om høsten – 45 høstideer for utendørs

Dekorerer høsten -16 enkle og herlige ideer å lage selv

Kombiner solsikker og blader for utendørs dekorasjon

høstdekorasjon krans solsikke idé lanterner dørkrans

Før du bare feier opp de fargerike bladene og kaster dem, kan du lage en flott dørkrans av de oransje-gule bladene. Du kan sette kastanjer, eikenøtter, hyben eller kanskje forskjellige blomster mellom de enkelte bladene. Høstkransen av blader på bildet ovenfor ser munter og innbydende ut og gir den mørke fasaden en solrik tone og en spesiell sjarm. Solsikkene ble også innlemmet i høstkransen, noe som gjør dekorasjonen ved inngangspartiet ensartet. Du kan bruke alle slags naturlige materialer til kransene. Nøtter, små epler, kvister, samt treskiver og mose er egnet. Du kan enten lime materialene på et halmblank eller frigolit eller bare knytte kransen din selv med håndverkstråd.

Høstarrangement fra gresskar og blader

høst dekorasjon kurv blader krans gresskar oransje grønt

Hvis du ikke aner hvor den vakre høstdekorasjonen skal finne sin plass ute, kan du bruke vanlige gjenstander til å lage en liten scene spesielt for dine selvlagde kunstverk. Ta en titt rundt i kjelleren eller loftet, kanskje det er ting der som er ideelle for dine formål. En gammel trestige, gamle fruktkasser eller en hagestol presenterer høstkreasjonene dine på en vakker måte. Du kan til og med bare stable gamle trekasser oppå hverandre eller snu en sinkbøtte og legge den fargerike, høstlige dekorasjonen på den.

Dekorasjonsidé med halmballer

Høstdekorasjon naturmaterialer høstblad gullfarge lyktnøtter

Halmballer kan brukes til høstdekorasjonen. De gir en perfekt base for resten av dekorelementene og ser også naturlige ut. Dette skaper en enkelt dekorasjon utelukkende av naturlige materialer, noe som skaper et helt høstlandskap foran leiligheten din. Bare dryss noen høstblader foran døren og lag et vakkert høstteppe utendørs.

Høstdekorasjon for utsiden – Forskjønne uteområdet med kreativitet

Fall decoraitonon inngang kule ideer fyll lanterne

En annen idé for høstdekorasjonen i hagen din, på balkongen eller foran inngangsdøren er den stemningsfulle belysningen. Når dagene blir kortere, skaper et dyktig iscenesatt lys en flott og varm atmosfære. Bare plasser værbestandige lykter på trappene og velg store lys som vil avgi den behagelige gløden i flere timer. Du er også velkommen til å bruke elektriske lyskilder som belyser området utenfor. Hvis du vil, kan du også arrangere eventyrlyset i en lykt og gi flotte lysakenter. Du kan lage spesialeffekter med lykter og lys i forskjellige størrelser.

Høstdekorasjon for utendørs med kål

Husinngang dekorer høstlige naturmaterialer håndverksideer utenfor

Gresskarene er ikke bare en populær høstdekorasjon for Halloween. De er tilgjengelige gjennom høstsesongen og fortryller med sine forskjellige former og farger. De store og små gresskarene gir flotte fargesprut til hagen din. Hvis du vil legge til flere fargeaksenter i dekorasjonen, kan du farge gresskarene i gull eller sølv. Kombinasjoner av store gresskar og små dekorative gresskar ser fine ut. Gresskarlykter er også en fantastisk høstdekorasjonside og er veldig enkle å skjære. Lyktene trenger ikke alltid å være skumle.

Kule dekorasjonsideer for inngangen til huset

Høstdekorasjonsideer slips halmballens inngang

Et morsomt, smilende ansikt gjør deg bare i godt humør når du går forbi. For å gjøre dette må du fjerne lokket og hule ut gresskaret. Du kan deretter kutte ut øynene, nesen og munnen med en rett kniv. Trekanter, spiraler og ethvert annet mønster kan også dekorere gresskarene. Så snart du tenner et telys, vil den søte lykten lyse opp høstmørket og fremkalle en høstlig atmosfære rundt deg.

Høstdekorasjon for husinngangen – med blomster og gresskar

Husinngang dekorere dekorative gresskar høstblomster blomsterpotte lykt

Du kan også skape en herlig feel-good-atmosfære med pent møblerte vaser. I stedet for å fylle vasene med friske blomster, kan du også bruke naturlige høstmaterialer for en magisk høstdekorasjon. Spesielt om høsten er håndverksmaterialene noen ganger bokstavelig talt rett utenfor døren. Kegler, kastanjer, blader, eikenøtter, små kvister og bøknøtter er ideelle for høstdekorasjonen. Ordne de enkelte materialene i vasen etter dine egne ideer og kanskje dekorere dem med et høstbånd. Enten på hagebordet, på trappene eller på benker, vil du sikkert finne et passende sted utenfor der du kan plassere din egen originale skapelse.

Naturmaterialer til husets inngang

Husinngang dekorere gresskarmaling ideer halmballer

Knyt høstblader og lag en vakker dørkrans

Høstblader dørkrans gjør det selv husinngang

Høstdekorasjonsideer for uteområdet

Dekorasjon ideer hus inngang tinker med naturlige materialer

Høstkrans dekorert med frukt og tregreiner

utenfor huset inngangsdør krans frukt fuglhus

Halmdukke fugleskremsel selv gjør en kul idé

Inngangshøstkransdekorasjonsideer vakkert originale

Lanterne pynter høstblader lys eføy

Ideer høstblomster høstblader arrangement inngangsdør

Dekorative gresskar dekorere maleri ideer blomster

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips