15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høstdekorasjon 2020: Dette er de vakreste DIY -ideene for den kommende høstsesongen

Moderne, behersket og med et snev av glamour: Slik presenterer høstdekorasjonen 2020. Vi viser flere ideer om hvordan du kan bringe hygge inn i dine egne fire vegger med riktig tilbehør. La deg inspirere og bli komfortabel hjemme med dempede farger, naturlige materialer og hjemmelagde produkter.

Moderne høstdekorasjon 2020 i dempede naturlige farger

Lag din egen høstdekorasjon med skinnlykter

Naturfargede stoffer, lys i myk beige og aksenter i skifergrått og frodig grønt og dekorative gresskar i uvanlige former: Slik blir høstdekorasjonen på spisebordet et skikkelig blikkfang. Når du pynter, må du imidlertid passe på at bordet ikke ser altfor glamorøst ut. Du bør derfor klare deg uten glitter og glans og stole på disse Pantone -fargene.

Høstdekorasjon 2020: dekorere med naturlige materialer

Knyt hvetestengler til huset i stedet for en høstkrans

Naturmaterialer i lyse farger skaper et lyst høstlook for inngangsdøren og er perfekte som overgang mellom sensommer og tidlig høst. En moderne dørkrans kan lages av tørkede ører av hvete eller bygg. De kutter også en fin figur på spisebordet eller i en vase og kan kombineres etter ønske med friske og tørre blomster, med kongler, nøtter og frukt.

Høstdekorasjon 2020: Krydre den gamle duken

Herbstdeko 2020 stemplende duk med høstmotiver

Duker av bomull, lin eller silke kan dekoreres med et stempel for tekstiler med naturlige motiver og blekkputer i gult og mørkeblått. La deretter de stemplede motivene tørke i en halv time og fest dem deretter med strykejernet. På kort tid får du en ny duk som kan vaskes opp til 30 grader Celsius.

Høstdekorasjon 2020 vindlys av glass og skinn

Du trenger ikke bruke mye penger for en vellykket høstdekorasjon. Dekorer glasslyktene med skinn, legg duftende stearinlys i dem og høstborddekorasjonen er klar. Dere tre kan ordne lyktene på salongbordet eller sidebordet eller plassere dem på spisebordet som aksenter.

Lag din egen høstkrans til inngangsdøren av nøtter

Å lage en dørkrans av nøtter er en enkel oppgave. Med en satengbue i kamelfarge ser kransen høstlig ut og skinner diskret for hver dørbevegelse. Høstdekorasjonen utstråler en naturlig sjarm og kan tinkeres med liten innsats.

Vindlys gjør selv høstideer for håndverk 2020

Atmosfærisk belysning skal selvfølgelig ikke mangle på høstbordet. Pakk glasslyktene med en løst vevd trekk og gi spisestuen et høstlook. Hvis du vil, kan du først spraye underlagene med en metallisk malingsspray.

Høstdekorasjonsideer dekorer putevar

Naturmaterialer skaper ikke bare en koselig atmosfære på kjøkkenet og spisestuen. Du kan også skape en koselig atmosfære i stuen eller i soveområdet med tekstiler i høstfarger. Mørkeblå, gul, oransje, mursteinrød og beige danner et attraktivt ensemble, perfekt for den kalde årstiden.

Høstdekorasjonsideer med hyssing og tregreiner i forskjellige farger

Det trenger ikke alltid å være tidkrevende og komplisert: På høsten er til og med subtile aksenter nok til å skape en passende stemning. Malte tregreiner sammen med tørkede høstblomster ser spesielt godt ut i puristiske vaser. Spisebordet av ubehandlet eik danner en perfekt bakgrunn for borddekorasjonen av naturlige materialer.

Lag høstpynt 2020 selv med frukt og lykter

Ikke bare samles hele familien ved høstbordet, men også alle slags frukt. Fordi pærer, druer og epler harmonerer perfekt med de gule lysene og nakenduken. Glassplatene og lanternene gir ensemblet et moderne preg.

Høstdekorasjonsideer med gresskar og friske blomster

Fargerike blomsteroppsatser i uthulede gresskar er ikke en ny dekorasjonstrend. Tvert imot: håndverksentusiaster har allerede prøvd mange arrangementer og dekorasjonsideer av denne typen. I år handler det mindre om vaser laget av naturlige materialer og mer om fargene. Fordi september, oktober og november byr på en overflod av flotte og fargerike høstblomster.

Høstdekorasjon 2020 Fargetre stamme vase med metallisk spray

Lilla er en av høstfargene. Flere ton-i-ton-nyanser sammen med rød fitte pil pynter bordet perfekt. Den vellykkede fargekombinasjonen kan løsnes med gressgrønt.

Høstdekorasjon 2020 i lilla og grått med kobber -aksenter & gt; Stoffgresskar

Lilla, bronse og lavendel kan også kombineres perfekt. Akenter i metallfarger og forskjellige materialer gir arrangementet på salongbordet karakter. Gresskar laget av stoff, høstløv i bronse og tregreiner i sølv gir et vintage -preg på dine fire egne vegger.

Tradisjonell høstdekorasjon 2020 med naturlige materialer

Høstdekorasjonsideer med blomster og gresskar i nøytrale farger

De som ikke liker moderne borddekorasjoner er avhengige av tradisjon og faller tilbake på det klassiske høstserien. Beige, rød, gul og oransje gir ensemblet varme og kongeblå legger til fargeaksjoner. Dekorasjonen kan se lys, fargerik og til og med kaotisk ut. Naturmaterialene spiller helt klart hovedrollen.

Bland og match: diamantmønstre spiller tydelig hovedrollen i det følgende arrangementet

Herbstdeko 2020 Borddekorasjon med rutete: bordløper og underlegg

Blomsterarrangementer i vintage bokser

Høstdekorasjon 2020 med friske blomster i vintage bokser

Gresskar og hyller for dekorasjoner i landlig stil

Høstdekorasjon til salongbordet eller kjøkkenet med naturlige materialer

Dekorer bordet med friske og tørre blomster til høsten

Høstdekorasjonsideer med friske sesongblomster

Høstfrakk dekorert med naturlige materialer

Lag din egen høstdekorasjon med naturlige materialer

Høstløv, tregreiner og kongler og vintage keramikk

Lag høstbordpynt selv for lite penger

Dekorative gresskar og naturlige materialer

Høstborddekorasjon med mini gresskar

Stoffgresskar og malte gresskar som aksenter

Moderne høstdekorasjon med gresskar i dempede farger

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller