15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fjerne hundehår i bilen: de mest nyttige tipsene for en avslappet reise med din firbente venn!

En ting er sikkert – hunder er en del av familien, og vi elsker våre firbeinte venner. Mange lar hundene sove i sengen og kan knapt tenke seg å reise på ferie uten dem. Dessverre er det en ting man gjerne skulle gjort uten, og det er hundehåret. Noen ganger virker det som om hunden vår bare må se på bilen og setene, bagasjerommet og på en eller annen måte hanskerommet dekket med håret. Hver hundeeier som har tatt hunden sin inn i bilen vet hvor vanskelig det er å fjerne dyrehår og er definitivt ikke en av våre mest populære aktiviteter. Men det kan være ganske dyrt å kjøre bilvask hver gang, og la oss være ærlige – det er ikke så effektivt heller. Men nå er den gode nyheten! Så lenge du kjenner de riktige tipsene og triksene, kan du fjerne hundehår i bilen raskt og enkelt. For å gjøre din neste tur mye mer avslappet og fremfor alt hårfri, avslører vi våre favoritter nedenfor!

Trick Dog Hair Fjern bilhår fra bilsetet

Uansett om du er på biltur og bare må besøke veterinæren raskt – på et tidspunkt må hunden bare sette seg inn i bilen. Selv om det ikke er så stort et problem og faktisk ikke vil skade bilen din, kan dyrehår som klamrer seg til setene og møbeltrekk og i vanskelig tilgjengelige hjørner være en skikkelig plage. Og hver hundeeier vet – avhengig av rasen kan hunder etterlate mye hår eller til og med en ubehagelig hundelukt.

Fjern hundehår fra biler med en støvsuger

Hvordan fjerne hundehår og lukt fra bilen Hjemmemedisiner for dyrehår

Noen ganger er de enkleste løsningene virkelig de beste, og det sier seg selvsagt at du kan fjerne hundehår i bilen med en god støvsugningsrunde. Det er nå mange modeller på markedet med forskjellige vedlegg, og noen av dem har til og med en spesiell dyrehårbørste som plukker opp selv det minste hundehår. Polstringstilbehøret eller turbobørsten løsner forbindelsen mellom håret og trekket og kan brukes like godt. Hvis det ikke er noen stikkontakt i nærheten, eller hvis du vil bruke støvsugeren til å fjerne hundehår i bilen når som helst og hvor som helst, anbefaler vi at du investerer i en håndstøvsuger med nok strøm. De fleste modellene er lette i vekt, enkle og praktiske å bruke og kan enkelt lagres i bagasjerommet.

Fjerne hundehår Bilhjelpemidler: Med gummihansker og vann er du alltid i gode hender

Hundehårfjerning Bilhjemmemiddelbørste mot dyrehår

Hvordan fjerne hundehår fra bilen når du ikke har en støvsuger? De gode gamle kommersielle gummihanskene er trolig det beste trikset mot hundehår i bilen. Du kan enten bruke de klassiske gule hanskene fra apoteket eller en latexhanske. Bare ta på hanskene, fukt med litt lunkent vann og stryk forsiktig på setene og møbeltrekkene. Som et resultat fester håret seg til hanskene og det dannes små kuler, som du deretter tørker av og kaster. En svamp eller litt fuktig vaskeklut kan brukes på samme måte hvis du ikke har gummihansker for hånden. Det er nå hansker på markedet som er spesielt utviklet for fjerning av dyrehår. Selv om disse er litt dyrere, er den lille investeringen definitivt verdt det!

Fjern hundens hår i bilen med tape

Fjern hundehårbil hjemmemedisin tøymyknerløsning mot dyrehår

Enhver hundeeier som har slitt med hundehår vet at du kan få det unna ganske raskt og uten store anstrengelser med et tape. Tape er et velprøvd hjemmemedisin for fjerning av hundehår i bilen. Med den klissete overflaten jobber du med tekstilene fra topp til bunn, som er en pålitelig metode som alle bør vite om. For best resultat, vikle tapen rundt hendene og fingrene med den klebrig siden opp. Den eneste ulempen med tapen er at avhengig av hvor mye hundehår du må fjerne, må stripene skiftes oftere. Fordi la oss innse det – en stripe av gaffatape kommer ikke til å gjøre mye for en hårete pekingese eller labrador.

Lerulle mot hundehår i bilen

Pensel for å fjerne hundehår som å unngå dyrehår

Uansett om du vil fjerne hundehår i bilen eller få den nye pelsen ren – lo -rullen er en av de absolutte må -havene for hver kjæledyrseier! Den klissete overflaten på valsen er en utmerket måte å lykkes med å plukke opp selv det minste håret fra de vanskelig tilgjengelige hjørnene. Bare kjør rullen over setene, så vil det klebrig papiret gjøre resten – det høres bra ut, ikke sant? Så snart limegenskapene reduseres, bør du trekke av den gamle tapen og lo -valsen er klar til bruk igjen. For å spare tid, krefter og nerver, anbefaler vi at du alltid har en lo -vals i hanskerommet. Selv om det kanskje ikke er like effektivt som en støvsuger, er det fortsatt et ganske godt triks for hundehår i bilen.

Fjerne hundehår Auto hjemmemedisiner: Hårkrøller fungerer også!

Fjerner hundehår fra bagasjeromsstøvsugeren mot dyrehår i bilen

Ja du har lest riktig! De gode gamle pinnekrøllene som fremkaller vakre krøller er flotte for å fjerne hundehår fra bilen. Hvis du har brukt dem før, vet du at håret ditt på en eller annen måte holder seg til det alene. Så hvorfor skulle ikke dette også fungere med dyrehår? Selv om duct tape og lo -ruller også er gode løsninger, er problemet med dem at de til slutt vil gå tom for tak. Med sine ujevne tips er de klissete krøllene et overraskende godt triks på hundehår i bilen.

Klassikeren: børstehundebil

Hundehår Unngå i bilen Tips Hvor ofte hundebørste Bilseter Hunder trygt

Hvis du vil holde bilen ren og fri for dyrehår, bør du definitivt investere i en dedikert børste for hårfjerning. For å gjøre livet lettere for hundeeiere, har mange merker utviklet rengjøringsbørster som kan fjerne dyrehår med bare en enkel bevegelse og på kort tid. Men du kan også fjerne hundehår fra bagasjerommet med en enkel gummibørste. Det er viktig at du jobber med faste, sirkulære og korte bevegelser. Og gode nyheter for alle hobbyhåndverkere – stålbørsten din kan også brukes mot hundehår i bilen.

Flere nyttige tips og triks mot hundehår i bilen

Unngå støvsugerhundbilhår som hundehår

  • Fjerne hundehår i bilen med en ballong – Det som høres ut som barns lek i begynnelsen, fungerer faktisk veldig bra! Ballonger bruker kraften til statisk elektrisitet og tiltrekker seg dyrets hår magnetisk. Alt du trenger å gjøre er å gni ballongen over setene til bilen er helt hårfri.
  • Pimpstein – Selv om pimpstein vanligvis brukes til personlig pleie, kan den også brukes til å fjerne hundehår. Den grove strukturen gjør den perfekt for å fjerne hundehår fra bagasjerommet. Noen hundeeiere sverger også til pimpstein for gulvmattene. Siden strukturen til finere stoffer trekker tråder, bør du være forsiktig med polstringen.
  • Hundehårfjerning Auto hjemmemedisiner – Tøymykneren inneholder ingredienser som er spesielt utviklet for å løsne hår. Så det er ingen overraskelse at det også kan brukes til å fjerne hundehår i bilen. For å gjøre dette, legg ca 2 ss tøymykner med vann i en sprøyteflaske og spray blandingen på polstringen av bilen. La stå i 2-3 minutter og tørk av med et papirhåndkle.

Slik kan du unngå hundehår i bilen

Hårfjerning bilseter for hunder mot dyrehår

Som det sies: forebygging er bedre enn kur. Slik at du ikke engang trenger å fjerne hundehår i bilen og spare deg for mye arbeid og tid i fremtiden, kan du ta noen forebyggende tiltak.

  • Børst hunden godt før hver kjøretur – Selv om dette høres ganske enkelt og logisk ut, tenker mange hundeeiere ikke på det. Enten han må sette seg i bilen eller ikke, bør du børste den lodne vennen din hver 2-3 dag. Dette vil fjerne alt løst hår som ellers ville havnet på trekket. Og som et plusspunkt – pelsen blir utrolig skinnende, noe som gjør kos enda morsommere!
  • Dekk setene med et teppe – Hvis du vil unngå hundehår i bilen, bør du definitivt spre et eller flere tepper i området der din firbeinte venn ligger. I tillegg hjelper et teppe også mot sand, skitt eller andre suvenirer fra turen, og hunden er også mye mer behagelig mens du kjører. Da er det bare å sette teppene i vaskemaskinen, så er du klar for neste tur!

Praktisk og trygt: hundestoler

Bilseter Hunder Fordeler med å fjerne hundehårbil

Noen hunder elsker å stikke hodet gjennom vinduet mens de nyter turen. Og mens du sannsynligvis vil at din furrige venn skal ha det gøy, gjør du deg selv og bilen en bjørnetjeneste. En studie utført av “Volvo” i 2018 fant at rundt 48% av hundeeierne ikke har noe sikkerhetsutstyr for kjæledyrene sine. Men det er veldig viktig å ivareta sikkerheten til våre firbeinte venner, og i Tyskland er dette til og med lovpålagt. Bilstoler for hunder gir en tryggere og mer avslappet reise og forhindrer at hundehår havner over hele bilen.

Hvordan fjerne hundehår fra bilseter Hunder trygt

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller