15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forlovelsesring med stein: 5 trender for det moderne, det elegante, vintage og boho -bruden

Hvis sommeren regnes som bryllupssesongen, er høsten den riktige tiden for å bli forlovet. Nå tenker mennene på ekteskapsforslaget og ser etter en passende forlovelsesring med stein. Men hvilken forlovelsesring er egentlig egnet? I utgangspunktet er alt tillatt som du liker. Men mangfoldet av steiner, kutt, innstillinger og materialer gjør oppgaven mye vanskeligere. Den fremtidige brudgommen bruker ofte flere uker på å lete etter riktig design som tilsvarer brudens ideer. Uansett om det er en dyr diamantring eller et funn fra et loppemarked eller en antikvitetsbutikk, er det viktigste at du liker ringen.

Forlovelsesring med stein, liten diamantslipet baguett organiserer et moderne bryllup

Og selv om den klassiske kabalen alltid er veldig populær og blir godt mottatt av hver brud, er det også trender i forlovelsesringer. Bryllupstendenser bestemmer blant annet stilen på det edle smykket. Du setter tonen og inspirerer designerne. Vi gir deg en oversikt over de siste trendene og forklarer hvilken modell som passer til hvilken brudtype.

 Forlovelsesring med stein: 1. Moderne tolkning av den klassiske kabalen

Forlovelsesring med stein baguette kuttet kabalring med gull setting moderne redusert form

Kabalen, der forlovelsesringen bare har en stor stein og er laget av gull, har lenge vært ansett som en absolutt klassiker. I år er den moderne tolkningen imidlertid spesielt populær. Designet er redusert, puristisk og kan enkelt kombineres med andre ringer og smykker. Edelstenen, tradisjonelt en diamant, er preget av en rektangulær form og en smaragdslipning. Den enkle ringen fremhever glansen og diamantens mange fasetter. Den enkle designen og kuttet understreker edelstenens klarhet og farge. Så hvis du bestemmer deg for en moderne forlovelsesring med en diamant, bør du legge stor vekt på produksjon av høy kvalitet. Et presist snitt garanterer at diamanten reflekterer lyset og gnistrer for hver håndbevegelse.

Forlovelsesring med stein moderne brud minimalistisk puristisk bryllupsplan diamant

Denne forlovelsesringen har enda en avgjørende fordel som din kjære sikkert vil sette pris på. Den kan enkelt kombineres med andre ringer og er ekstremt egnet for daglig bruk. Perfekt for alle kvinner som har kontorjobb.

Forlovelsesringen med smaragdklipp:

 • Stilig moderne design som kan kombineres med andre gullsmykker
 • Fokuset er på diamanten, og derfor er produksjon av høy kvalitet, edelstenens klarhet og det presise kuttet veldig viktig.
 • Ringen passer for travle kvinner som kler seg tidløst elegant.

Forlovelsesring med stein Velg Baguette Cut Kabalring med diamant moderne bryllup

Hvordan ser drømmebryllupet ut for den puristiske bruden: En minimalistisk forlovelsesring er spesielt ønsket av kvinner som verdsetter kvalitet. De elsker tidløse elegante brudekjoler og pynter bordene sparsomt, men veldig stilig. Dekorasjon, blomsteroppsatser og brude styling holdes målrettet enkelt i henhold til mottoet “less is more”. Fargeskjemaet også: hvitt og grønt danner et behersket fargeensemble.

Forlovelsesring med stein: 2. Lavendelsafir for et romantisk bryllup i landet

Vintage forlovelsesring forlovelsesring laget av roségull med lavendel safirstein i dråpeform

Lavendelsafir anses å være trenden for 2020 for alle bruder som ønsker et vintage bryllup. Edelstenen fascinerer med en tiltalende, myk lilla nyanse som gir et romantisk preg fra fortiden. I likhet med en diamant, kan den kuttes. En forlovelsesring med en stein med hjerte- eller dråpeform ser spesielt feminin ut. En roségullring gir designet et vintage -utseende. Lavendel safirer er ikke solister, men ser bedre ut i kombinasjon med diamanter, som i tillegg foredler ringen. En forlovelsesring med safir reflekterer også lyset og glitrer spesielt attraktivt i sollys. Hvis din kjære liker å ta med hjem funn fra loppemarkedet eller å restaurere besteforeldrenes gamle møbler, så er en forlovelsesring med lavendelsafir akkurat det for dem.

Organiser forlovelsesring med vinkjeller for bryllupsfjøs i stein lavendel på landsbygda

Hvis kjæresten din drømmer om et vintage bryllup på landet, i en modernisert låve eller på en vingård, så vil hun sikkert like forlovelsesringen med lavendelsafir. Lavendelfargen bringer ferie -stil fra Italia og kan kombineres veldig effektivt med rosa, hvitt og vinrødt.

Forlovelsesringen med lavendelsafir på et øyeblikk:

 • Safiren er en edelsten som er klassifisert som klasse 2. Klasse 2 inkluderer edelstener som kan ha inneslutninger som kan sees med det blotte øye.
 • Forlovelsesringen med lavendelsafir fascinerer fremfor alt med edelstenfargen og den milde glansen. Safirer, som kan endre farge avhengig av lysforholdene i rommet, er spesielt verdifulle.
 • Perfekt for bryllup både på våren og sommeren og høsten, fordi lavendelfargen passer harmonisk inn i forskjellige fargevalg.

Halo forlovelsesring med stein: 3. For den elegante bruden

Halo forlovelsesring med diamantsetting i platina Organiser et bryllup på slottet

Med en Halo forlovelsesring vil kjæresten din føle seg som en ekte prinsesse. Designet består av en stor oval slipt diamant med en flerfaset krone, som er omgitt av en krans av mange små diamanter. De glitrende edelstenene gjør Halo-ringen til et skikkelig blikkfang, og du vil garantert få komplimenter.

Et blikk på forlovelsesringen Halo:

 • Inspirert av forlovelsesringene til den engelske kongefamilien.
 • Ser veldig verdifull ut og er et skikkelig blikkfang.
 • Produksjonen av innstillingen av høy kvalitet og edelstenens kutt spiller en avgjørende rolle i sluttresultatet.
 • Perfekt for bruden som drømmer om et klassisk bryllup.

Halo forlovelsesring med steinbryllup i slottet feirer klassiker

Halo diamantringen vil glede en brud som ønsker å krydre forlovelsesringens klassiske utseende og gi den et moderne preg. Den perfekte beliggenheten er haller der det historiske miljøet møter moderne prakt. Det feires vanligvis i nær vennekrets og familie. Restauranten er dekorert med sesongens blomster og frukt, vintage porselen og forgylt servise gir det festlige bordet karakter.

Forlovelsesring med stein med sekskant: 4. Til bryllupet på slottet

Forlovelsesring med stein diamant sekskant for å feire vintage forlovelsesbryllup i slottet

En forlovelsesring med en stein med sekskantet snitt er et design for ekte kjennere. Rosegullringen er glamorøs og tidløs elegant på samme tid. En diamant i midten er omgitt av en rad med mindre diamanter og deretter en andre rad med større brillanter. De intenst glitrende edelstenene og det fantasifulle designet gjør ringen til et romantisk uttrykk for kjærlighet til hverandre. Det er det rette smykket for alle kvinner som ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet og elske vintage -stilen.

Organiser forlovelsesring med stein romantisk bryllup i slottet

Forlovelsesringen med sekskantet kutt på et øyeblikk:

 • Du kan finne et unikt eksemplar i en bruktbutikk eller på loppemarked.
 • Ser veldig edel ut, tiltrekker seg umiddelbart oppmerksomhet. Det ser best ut som solist på hånden og kan ikke kombineres med andre ringer og smykker.
 • Koster mer i gjennomsnitt, siden produksjonen er veldig kompleks.

Som et ekte kongepar kan du feire bryllupet med mange gjester på et slott. En glamorøs brudekjole med et langt slør, praktfulle dekorasjoner med gullelementer og fargerike blomsteroppsatser fremkaller en edel atmosfære og gjør bryllupsfeiringen til en uforglemmelig opplevelse, både for brudeparet og for gjestene.

Forlovelsesring og blå stein: turkisblå til strandbryllupet

Forlovelsesring med stein boho beach bryllupsplanlegging organisere tips

Hvis kjæresten din ønsker et boho -bryllup på stranden, så gå til neste trend. En forlovelsesring med en blå edelsten, for eksempel turkis, vil garantert glede henne. For at forlovelsesringen ikke skal se for enkel ut, er perlen vanligvis dekorert med flere små diamanter.

Med en luftig stroppeløs kjole, en matchende forlovelsesring med en blå edelsten og en veldig naturlig brudebukett, vil din venn garantert tiltrekke seg all oppmerksomhet fra gjestene. Et boho -bryllup er stort sett organisert om sommeren, så nå er det riktig tidspunkt å foreslå. Da har den blivende bruden nok tid til å planlegge bryllupet i detalj.

Forlovelsesring med rosa diamanter: enkel design for minimalister

Forlovelsesring med steinbaguettslipet diamantrosa setting med diamanter moderne bryllup

Meghan Markle gjorde den minimalistiske forlovelsesringen populær over hele verden

Baguettslipet diamant i roségullinnstilling Trender for minimalistiske moderne bryllup

Vintage touch med forlovelsesring med blå stein og diamanter

lavendel safir på ring med diamanter vintage organisere bryllup i landet

Leken aksenter gjør gullringen til et skikkelig blikkfang

Vintage ringer med lavendel safir og diamantinnstilling laget av gull

Edelstenen kalles lavendelsafir og fascinerer med en myk lilla nyanse

Lavendel safirring med diamanter vintage bryllupssted på landsbygda

Lavendelsafirer glitrer og skinner som diamanter når de er godt skåret

vintage ring med lavendel safirstein og diamanter

Ren glamour: Halo forlovelsesring med diamanter er et skikkelig blikkfang

Halo ring med diamant og rund form

Ikke alle diamanter er strålende: brillanter har et spesielt snitt

Haloring med hvitt gull med runde diamanter, organiserer bryllup i slottet

De neste forlovelsesringene ser ut som ekte funn fra en antikvarisk bokhandel

Forlovelsesring med steinsetting i form av gulldråpe

Forlovelsesringen er inspirert av designene til prinsesse Diana og Kate Middleton

Diamant med sekskantet forlovelsesring med bryllupsfunksjonær i stein

Boho chic med en forlovelsesring med diamanter og edelstener

Boho forlovelsesring blå steininnstilling laget av små diamanter i gull på kanten

Turkis og diamanter kan enkelt kombineres med hverandre

Boho forlovelsesring blå stein turkis farge små diamanter

Selve ringen er laget av gull

Finn forlovelsesring med boho chic i vintage stil på loppemarked

Perler og edelstener pryder boho forlovelsesringen

Boho forlovelsesring med roségullinnstilling, arvet stykke

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller