15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!

Enten med en kjole, en blazer eller med jeans – et stilig belte er den enkleste måten å gi antrekket et helt nytt utseende og et friskt preg. Søkene på Pinterest-nettstedet etter antrekk med kjedebelter, livrem eller til og med snørebånd økte med omtrent 200 til 300% fra år til år. Så en ting blir veldig tydelig – det er ingen tvil om at belter i de mest varierte former, størrelser og mønstre er blant de beste motetrendene i 2020, og garderoben vår kan ikke lenger forestilles uten dem. Hvis du vil finne ut hvordan du kan kombinere et belte og trylle frem flotte antrekk på kort tid, så les videre og la deg inspirere av våre stilige ideer!

Belte skurtrøye i leopardmønster motetrender 2020 kvinner

Trodde du at hovedformålet med et belte er å holde buksene på plass? Da tok du veldig feil – det trendy antrekket avrunder hvert antrekk perfekt og kan forvandle det vanlige hverdagsutseendet til jeans og genser til et skikkelig blikkfang på kort tid. Uansett om det er glitter- eller dyremønstre, et bredt belte eller et skinn eller lakk – et belte fungerer bare og modellene er så forskjellige og allsidige at det definitivt finnes et for enhver smak.

Kombiner belter – Kjedebeltet er tilbake!

Kjede belte antrekk ideer skinnjakke med jeans motetrender 2020

Kjedebeltet var allerede en total hit på 90-tallet, gjør et stort comeback i år og er et absolutt must for hver motebevisste kvinne. Et kjedebelte gir hvert antrekk et friskt preg og ekstravaganse og gir et litt rockende preg. Selv om fargevalget er ganske lite – modellene i gull eller sølv er de vanligste – kan tilbehøret finnes i mange forskjellige størrelser og modeller. Enten det er enkelt og elegant eller med anheng og andre dekorasjoner, ganske små eller bestående av flere kjeder – det er det rette for enhver anledning og utseende. En skinnjakke kan kombineres med det iøynefallende beltet på en spesielt kul og elegant måte.

Kjedebeltrekk vinterskinnblazere kombinerer motetrender 2020

Eller hva med å oppgradere ditt klassiske antrekk for kontoret med tilbehøret? I kombinasjon med en elegant blazer, et skjørt eller en kjole, skaper kjedebeltet en utrolig flott kontrast og stilbrudd. Slik at den virkelig kommer til sin rett, anbefaler vi at du ikke bruker den under toppene som et vanlig belte, men over en blazer, skjørt osv..

Antrekk med belter i et trendy dyreprint

Belte med leomønster antrekk ideer motetrender 2020 kvinner

Uansett om det er slange-, sebra- eller leomønstre – dyreprintene har erobret moteverdenen i årevis, og det blir ingen vei utenom neste år heller. Hvis du synes motetrenden er litt for dristig og prangende, kan du også gå for et smalt belte i et leomønster. Som et resultat kan du gi antrekkene dine en veldig fersk og fasjonabel oppdatering, både på kontoret og i hverdagen. Et smalt belte ser spesielt diskret og lite iøynefallende ut og kan kombineres utrolig lett med nesten alle klesplagg i garderoben din. For et uformelt, men likevel trendy utseende, kan du for eksempel kombinere en hvit skjorte med mamma -jeans og et vilt dyrebelte.

Enkelt og elegant – belte med sirkelspenne

Denim kjole antrekk vinter belte med sirkel spenne kombinere overknee støvler

Ikke bare bredden og mønsteret på beltet, men også spennen vil gi utseendet ditt et annet preg. Diskret, klassisk og veldig elegant – belter med sirkelspenne er for tiden veldig på moten og er en fantastisk moteerklæring. Et smalt brunt belte gjør øyeblikkelig en grunnleggende denimkjole til et ekte blikkfang. Hvis tilbehøret er smalt nok, kan du for eksempel knytte det veldig tilfeldig. Men hvis du vil sette dine feminine kurver i rampelyset, bør du strekke deg etter et bredt belte og bruke det i midjehøyde.

Bruk snørebåndene som belte?

Snørebåndstrend 2020 Mamma Jeans Antrekk Ideer Vinter

Vil du gi antrekket ditt en kul oppgradering uten å måtte bruke ekstra penger på dyrt tilbehør? Da er den helt nye og veldig uvanlige trenden – det såkalte skosnørebeltet – akkurat det rette for deg. De gode gamle skolissene har vært tilgjengelige i alle slags farger og mønstre i lang tid, og tilbyr en superkul måte å krydre litt på din jeans til antrekk. Men luftige, romantiske kjoler kan også kombineres fantastisk med et snørebånd. Bare bind tilbehøret rundt livet ditt, så er du i gang!

Kombiner brede belter

Belte kombinere midje belte antrekk motetrender skinnskjørt

De iøynefallende brede beltene er også et av de mest populære og trendy tilbehøret for neste år. Imidlertid er de vakre brikkene best egnet for krumme og slanke kvinner som ønsker å understreke sine kurver og definerte midjer. Midjebeltene er tilgjengelige i utallige farger og modeller, slik at de passer perfekt med både casual jeans og antrekk til kontoret.

Kombiner belter – mer stilige ideer og inspirasjon

Belter kombinerer leopard tilbehør bukser antrekk vinter

Med et elegant belte kan du perfekt visuelt dele opp en løstsittende kjole.

Belte kombinere mote trender 2020 kvinner maxi kjoler antrekk for kontoret

Så at beltet fungerer som et høydepunkt i antrekket ditt, hold det enkelt og enkelt med resten. 

Belte kombinere midje belte antrekk ideer vinter mote trender kvinner

Kombiner beltet for et elegant antrekk for kontoret

Belte med sirkelspenne Forretningsantrekk Kvinner Vinter

Vi vil fortsette å bruke de ekstravagante belteposene neste år.

Beltevesker kombinerer lærstøvler i leopardmønster om vinteren

Tilbehøret er den perfekte måten å sette midjen i rampelyset.

Kjole i leopardmønster vinterdraktbelte skurtresker

Et kjedebelte gir forretningsantrekket ditt noe bestemt.

Motetrender 2020 -skjørtdrakter i skinn kombinerer støvler med kjedebelte med slangemønster

Mamma jeans med belte med sirkelspenne – Så enkelt og likevel så stilig.

Mom Jeans Outfit Ideas Winter Oversized Cardigan Fashion Trends 2020

Kjedebeltet er prikken over i’en for dette romantiske antrekket.

Plissert skjørt kombinerer vinterkjede belteantrekk med svart turtleneck -genser

Et snørebånd er sannsynligvis den enkleste måten å krydre antrekket på.

Snørebånd ideer brede bukser antrekk vintermote trender kvinner

Med et glitrende spenne kan det trendy tilbehøret til og med brukes som smykker. 

Midje belte antrekk ideer elegant rød jumpsuit stroppeløse motetrender kvinner

Det neste året skal de brede midjebeltene bæres over kappen!

Midje belte antrekk vinter lær bukser motetrender 2020 kvinner

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?