15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Louis Vuitton designer beskyttende visir som fungerer som en hette

Velkommen til den nye gaven, der ansiktsskjermen er det nye tilbehøret du må ha som selv motehus som Louis Vuitton spiller inn. Det franske luksusmerket forventes å lansere et spesielt beskyttelsesvisir i utvalgte butikker i slutten av oktober. Dette lover å tilføre personlig beskyttelse et diskret, men sofistikert preg, samtidig som det fungerer som hodebeskyttelse.

Beskyttende visir mot koronavirus fra Louis Vuitton

Prototype av beskyttende visir mot koronavirus designet av motehuset louis vuitton

Det stilige visiret kalles LV -skjoldet, som om selve kraften i merkets signatur kan avverge sykdom. Det bør imidlertid gi beskyttelse mot solens stråler takket være det monokromatiske belegget. Dette er fordi det blir mørkere når det utsettes for sollys. Det franske motehuset Louis Vuitton har designet et slikt ansiktsvern med sitt karakteristiske LV -monogram. Du kan også brette den opp og bruke den som solskjerm. Personlig verneutstyr (PPE) er laget av et materiale som ligner på plast og er trimmet med stoff og en elastisk stropp som sitter godt rundt brukerens hode. Gullnagler med firmanavnet lar brukeren vippe visiret opp og forvandle det fra et ansiktsskjerm til et visirhette.

en trend under covid 19 -pandemien fra luksusmerke lv shield også som hette

Siden visiret er laget av et lysfølsomt materiale, blir det mørkere i direkte sollys og endres fra klart til farget. Så det kan beskytte brukeren mot mild solskinn. Både trim og hodebånd er trykt med selskapets typiske LV -monogram i de klassiske brune og gullfargene. I en uttalelse beskriver Louis Vuitton skiltet som “et iøynefallende hodestykke, både stilig og beskyttende”. LV Shield forventes å være tilgjengelig fra 30. oktober 2020 i utvalgte Louis Vuitton -butikker over hele verden. Selv om merket ennå ikke har gitt en endelig pris til det beskyttende visiret, kan den estimerte kostnaden være rundt 800 euro. Dette står i forhold til det eneste lignende produktet i denne stilen i sitt sortiment – Strawgram Visir, som koster omtrent så mye. De vanlige capsene til motehuset koster derimot mellom 500 og 800 euro.

Orienter deg mot trenden

asiatisk modell bruker fotomonokrom beskyttende visir fra louis vuitton i ansiktet

Ettersom ansiktsmasker og beskyttelsesskjold stadig blir en del av hverdagen under COVID-19-pandemien, lager flere og flere motemerker og designere sine egne versjoner av personlig verneutstyr. For eksempel lanserte det britiske selskapet Burberry nylig en serie ansiktsmasker av bomull. Disse er derfor trykt med blå eller beige versjoner av vintage sjekkmønster. En annen designer som har som mål å gjøre ansiktsbeskyttelsen svært fasjonabel, er New Yorker Joe Doucet. Han laget et ansiktsskjerm som kan brukes som solbriller.

stilig ansiktsmaske fra louis vuitton med emballasje og veske laget av stoff

Så Louis Vuitton er ikke det eneste luksusmerket som lanserer varer som folk kan bruke som motetilbehør under pandemien. Sportsklærfirmaet Adidas har også lansert sin egen gjenbrukbare ansiktsmaske laget av pustende resirkulert materiale, det samme har det andre sportsklærmerket ASICS, som har utviklet et ansiktsdeksel for løpere med integrerte ventilasjonsåpninger mot koronavirus.

Previous Post
Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret
Next Post
Resirkulerbare materialer – hvilke bygningsmaterialer er egnet for resirkulering?