15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovative solfangere testet av Google – er solsystemet verdt det?

Solcellepaneler tester vurdering-effektivitet-nytt-prosjekt-google

Vil du utstyre huset ditt med solcellepaneler og leter du etter nyttig informasjon? En første vurdering av en spesialist ville være vanskelig å utføre og kanskje koste for mye. Inspirert av målet om å gjøre detaljert informasjon tilgjengelig for Internett -brukere, har Google -teamet lansert et prosjekt for en innovativ Test av solcellepaneler opprettet.

Solfangere test av Google bestemmer effektiviteten til solsystemet på taket

Solfangere tester google-sollys-område-besparelsesanalyse

The Sunroof Project fra det amerikanske selskapet Google er et elektronisk verktøy som hjelper brukerne med å bestemme om de vil investere i solfangere til hjemmet sitt eller ikke. Programmet bruker data og informasjon fra Google Earth til å analysere egenskapene til det respektive stedet. Den gir nyttig informasjon om hvor effektive solfangerne vil være for ditt eget tak.

Legend for solfangers test av Google

Solfangere tester google-tak-skygge-sol-beregner

Verktøyet tar hensyn til funksjoner som skygge, takjustering, historiske lokale værforhold og alle mulige posisjoner for solen i året for å presentere en mest mulig nøyaktig analyse. Brukerne ser på kartet, hvor spredningen av solskinn på taket er vist i forskjellige farger.

Analyse av sollys, tilgjengelig plass og fremtidige besparelser

solfangere-test-idé-google-besparelser-estimat-produsent-søk

Når den er analysert, oppretter solcellepaneltesten et estimat for taket som inkluderer de årlige timene med gjeldende sollys og det eksakte området for solcellepaneler. Videre beregnes en vurdering av besparelsesresultatet, og med ett klikk kan du kontakte produsenter av solsystemer anbefalt av Google.

Solfangere på det solrike taket er praktiske, økonomiske og enkle å installere

sol-samlere-test-google-vurdering-nyskapende-prosjekt

Project Sunroof -programmet er nå bare tilgjengelig i USA, men Google håper på global adopsjon i årene som kommer. Men hvis du bestemmer deg for å bruke solfangerne, anbefaler vi på det sterkeste å leie en spesialist for en ekstra sjekk.

* Du finner mer informasjon om Project Sunroof her.

Previous Post
En barnesykkel laget av bambus fremmer miljøbevissthet
Next Post
Lag kake av søtsaker selv – 9 ideer med og uten baking