15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Miljøvern angår oss alle! E-mobilitet kan hjelpe

E-mobilitet kan bidra til å beskytte miljøet

Begynnelsen på den varme perioden har vist alle behovet for å radikalt bryte med den levemåten man kjenner fra industrialderen. Næringslivet var basert på fremskrittets pilarer gjennom grenseløs vekst og hensynsløs utnyttelse og utnyttelse av alle naturressurser. Selv om den grenseløse vekstfilosofien allerede er begrenset av naturressursers endelighet, er denne livsstilen ikke lenger oppdatert på grunn av den økologiske belastningen. På grunn av den økende industrialiseringen av Kina og India ville ytterligere utslipp bare ytterligere varme opp planeten og til slutt føre til økologisk katastrofe. I dag er miljøvern ikke lenger bare et spørsmål for spesialister, det angår oss alle.

E-mobilitet kan hjelpe

E-mobilitet for miljøvern Elektriske scootere E-scootere store og små

Viktige tiltak er allerede iverksatt når det gjelder miljøvern, men bare gjennomført halvhjertet. Disse inkluderer for eksempel reduksjon av plastavfall, plikten til å bruke effektive filtre for utslippsblåsere som fabrikker og biler, samt installasjon av energibesparende moduler i elektroniske husholdningsapparater som hjelper forbrukerne å spare energi. Veitrafikken som er utbredt rundt om i verden er spesielt dramatisk når det gjelder miljøforurensning, og filtrene som allerede er installert er bare en dråpe i havet. For å redusere utslipp i veitrafikk, innovative konsepter som Segway Tour Berlin, Å tilby turister på Segway en bærekraftig bytur som ikke forurenser miljøet.

Familie gjør segway-tur miljøvennlig elektrisk scooter

Hva er en segway?

Segway ble oppfunnet av amerikanske Dean Kamen. Dette er en elektrisk scooter hvis kjørestil er basert på prinsippet om dynamisk stabilisering. Mens føreren av en Segway står oppreist og kan holde på styret, kan han styre bilen ved å lene seg i ønsket retning. Den elektriske scooteren kan fange opp til 20 km / t og oppfyller dermed de sofistikerte behovene til livsstil og bærekraft. Komfort, mindfulness og individualitet blir ett økologisk fotavtrykk forfremmet, som har en tendens til null takket være det innovative kjøretøyet.

Turister bruker segwayen for miljøvern

Bruk Segway for å beskytte miljøet

Elektromobilitet er derfor en viktig komponent for miljøvern. I dag kan den implementeres spesielt med mindre biler. Det er spesielt bærekraftig for miljøet hvis eieren av små elektronisk kontrollerte kjøretøyer bestemmer seg for å dekke så mange ruter som mulig med dette kjøretøyet og å la bilen stå i garasjen. For folk som ikke liker sykkelen så mye eller er på utkikk etter en forandring, er innovasjoner som Segway en fordel som fordeler dem og miljøet.

Hver innbygger kan gjøre noe for å beskytte miljøet

Hver innbygger kan gjøre noe

På grunn av treghet i politikk og politiske beslutninger, blir individuell atferd stadig viktigere for miljøvern. Borgeren har makt til å endre etterspørselen etter miljøvennlige kriterier ved fortrinnsvis å kjøpe økologiske produkter og unngå miljøskadelige produkter. Hvis innbyggeren holder sitt økologiske fotavtrykk så lite som mulig, er effektene på miljøet tydelig merkbare.

Borgere kan også bruke mulighetene som er åpne for dem i et demokratisk samfunn for å beskytte miljøet. Disse inkluderer for eksempel demonstrasjoner, initiativer, begjæringer og andre handlinger for en positiv bevissthetsendring og press på interessenter for å gi miljøvernet den viktigheten det fortjener, for til slutt kan ikke penger spises.

Elektrisk kjøring for biler som et miljøvennlig alternativ hvit Tesla Model S

Andre alternativer til bilen

Den elektriske stasjonen for biler og mindre kjøretøy er en ting. Den andre er den foretrukne bruken av solenergi til fremdrift og bruk av en brenselcelle for en motor som omdanner hydrogen til energi. Spesielt hydrogenbiler har stort potensial, fordi tanking skjer på tre minutter og er tilstrekkelig for distanser på 500 kilometer.

Langt mindre radikal, men fortsatt en forbedring for miljøet, er biler med alternativ drivgass. Med CNG og LPG er to former for bruk tilgjengelig. CNG (komprimert naturgass) er hovedsakelig basert på metan og reduserer miljøskadelige utslipp til 25%. LPG (flytende petroleumsgass), derimot, er hentet fra en blanding av propan og butan og reduserer forbruket av forurensninger med rundt 15%.

Kvinnen står alene i parken høye trær og tykk tåke

Bildekilder: unsplash.com / Pixabay.com 

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking