15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

For naturens skyld: 1N9 rengjøringstabletter fra Supublic reduserer plastavfall i husholdningen

I det minste nå, når havene våre synker i plastavfall, er det på høy tid å finne en løsning på problemet med plast. De mer enn 10 millioner tonn avfall som havner i havene hvert år dreper tusenvis av marine dyr og fugler. 300 millioner tonn plast produseres hvert år, en stor del av den til plastemballasje. Flere og flere selskaper fra forskjellige bransjer prøver å gjøre emballasjen mer bærekraftig ved å klare seg uten plast. Det Seoul-baserte selskapet Supublic tar et nytt skritt mot å redusere plastavfall i husholdningene. Hun har utviklet en rekke bærekraftige rengjøringsprodukter som sparer engangsplast ved å erstatte flytende produkter med oppløselige rengjøringstabletter. 1N9 Modern Cleaner -prosjektet imponerer med sitt bærekraftige konsept, som er designet for naturens skyld.

Vaskemidler med en bærekraftig design

Moderne renere prosjekt Supublic rengjøringsmidler i gjenbrukbare sprayflasker, bærekraftige

Studioet utviklet en rekke tabletter med en konsentrasjon av giftfritt vaskemiddel som brukerne kan oppløse i vann for å lage 430 milliliter løsning. Navnet 1N9 står for forholdet mellom 10 prosent vaskemiddel og 90 prosent vann. Etter å ha kjøpt tre flasker for første gang, kan forbrukerne bestille påfyllingstabletter i pakninger.

Vannløselige rengjøringstabletter til husholdningen

1N9 rengjøringstabletter vannløselig kjøkkenvaskemiddel

Vaskemidlene er i form av konsentrerte tabletter som oppløses i vann. 1N9 Modern Cleaner -tabletter kan deretter blandes med vann i de samme beholderne for mer løsning. På denne måten slipper du å kjøpe flere engangsflasker i fremtiden når produktet er tomt.

Rengjøringstablettene er tilgjengelige i tre forskjellige versjoner, som passer for forskjellige områder i huset. Av disse er den blå tabletten en flerbruksrens, mens den gule er designet for badet og den oransje for kjøkkenet.

Påfyllbare rengjøringssystem vannløselige tabletter 1N9 Supublic

Tablettene leveres i bærekraftig papiremballasje med sin egen fargekodede og merkede 1N9 Modern Cleaner-flaske. Dette gjør det lettere for brukeren å finne ut hvilken flaske som skal settes i hvilken tablett ved påfylling. Sprøyteflaskene som brukes er laget av plast, men gjenbrukbare og resirkulerbare.

1N9 rengjøringstabletter er laget av naturlige ingredienser

Supublic 1N9 moderne renere rengjøringstabletter i bærekraftig emballasje

Rengjøringstablettene kommer i tre forskjellige farger, hvor hver farge også inneholder forskjellige naturlige ingredienser og dufter. Appelsin og lavendel brukes til den blå tabletten, kokos og mynte til den gule og sitron og timian til appelsinen.

Grunnleggerne av Supublic startet 1N9 Modern Cleaner -prosjektet etter å ha oppdaget at kjemikalier som natriumlaurylsulfat og triclosan ble funnet i vanlige rengjøringsprodukter. I tillegg til de milliard vaskemiddelflasker som kastes hvert år, kan disse kjemikaliene også være skadelige for miljøet. Derfor har merket utviklet en naturlig desinfeksjonsløsning som et alternativ.

Supublic rengjøringstabletter, baderomsrens, bærekraftig sprayflaske

“Vi ønsker å gjøre det bedre. Det betyr å spørre oss selv hver dag hvordan vi kan forbedre oss, sier Supublic.

“Enten det handler om å kaste en tom rengjøringsflaske meningsløst bort eller sjekke ingredienslisten, kan små daglige handlinger forme fremtiden til planeten vår,” la merket til.

“Ved å finne ut hvordan vi kan gjøre oss selv og jorden godt, har vi kommet et skritt nærmere en sunnere og plastfri verden.”

Å leve bærekraftig kan redde jorden!

Reduser plastavfall og redde jorden

Vi må bli mer fornuftige når det gjelder jordens fremtid. Prøv å redusere plastforbruket i hverdagen så mye som mulig. Stol på plastfrie alternativer når det er mulig, og ikke glem å resirkulere. På nettstedet vårt finner du tips og ideer om hvordan du kan unngå plastavfall på kjøkkenet og ved store feiringer som jul og bryllup. Lev mer bærekraftig!

Previous Post
Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret
Next Post
Resirkulerbare materialer – hvilke bygningsmaterialer er egnet for resirkulering?