15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hjemmemedisiner for dårlig ånde – 9 tips for frisk pust

Hjemmemedisiner for dårlig ånde gjør tips frisk pust

Dårlig ånde er flaut. Han bør behandles, og vi vil gi deg noen tips og en liste over de effektive Hjemmemedisiner for dårlig ånde.

9 hjemmemedisiner for dårlig ånde

1. Puss tennene regelmessig

Midler mot dårlig ånde børste tennene og tungen ordentlig

En av hovedårsakene til dårlig ånde er plaketten som bygger seg opp på tennene og huser bakterier og andre skadelige stoffer i munnen. Matrester som sitter fast mellom tennene dine, kompliserer faktisk problemet. Derfor anbefaler tannleger å pusse tennene med tannkrem minst to ganger om dagen. Det anbefales fortsatt å bruke tanntråd. Ved sterk dårlig ånde kan det til og med være oftere. Men ikke overdriv! Aggressiv børsting kan ødelegge tannemaljen og gjøre tennene mer følsomme.

 2. Ikke glem tungen din!

Når du pusser tennene, ikke glem å gni tungen. 90% av bakteriene som er ansvarlige for dårlig ånde lever der.

3. Få fjerning av tannstein!

Dårlig ånde midler fjerner tannstein friskt tannkjøtt

Hyppigheten av rengjøring avhenger i stor grad av dannelsen av tannstein hos hver person. I de fleste tilfeller er det nok å få tannstenen rengjort to ganger i året. I dag fjernes tannstein med ultralyd uten smerter.

4. Unngå løk og hvitløk!

Unngå dårlig ånde agenter hvitløk løk

Løk og hvitløk forårsaker dårlig ånde. Men å pusse tennene med tannkrem alene hjelper ikke. De ubehagelige luktende stoffene kommer inn i blodet opp til lungene, og vi puster dem ut. Den eneste måten du kan unngå problemet på er å begrense løk- og hvitløksforbruket.

5. Persille og dill

Hjemmemedisiner for dårlig ånde tips persille dill

Selv i antikken tygget folk urter som dill og persille etter å ha spist for å bli kvitt vond lukt i munnen. For frisk pust og bedre helse, tilsett persille og dill i salater og retter.

6. Dehydrering – Grønn te

midler mot dårlig ånde væsker grønn te

Dehydrering er årsaken til ubehagelig pust. Så ikke glem å drikke vann og andre væsker regelmessig. Forskning fra Survey Institute of Technology i Israel viste at en kopp eller to grønn te om dagen hjelper på tannhelsen. Drikken forhindrer utvikling av karies og hjelper mot dårlig ånde. Polyfenolene i grønn te spiller en rolle i de forfriskende effektene. De deaktiverer svovelforbindelsene i munnen etter bakteriens aktivitet.

Hjemmemedisiner for dårlig ånde

7. Slutt med sigarettene!

Hjemmemedisiner for dårlig ånde gir opp sigarett tips

Den dårlige lukten i munnen følger med hver røyker. Dårlig ånde vedvarer ikke bare etter å ha røyket sigaretter, men også etter å ha røyket sigarer, rør eller tyggetobakk. I tillegg forårsaker langvarig røyking en rekke andre alvorlige tannproblemer.

8. Hold tannkjøttet sunt!

Tannkjøttsykdommen kjent som periodontal sykdom er en vanlig årsak til dårlig ånde. Bakteriene akkumuleres i tannbunnen, noe som forårsaker ubehagelig lukt.

9. Behandle tørr munn

Mangel på spytt stimulerer dannelsen av tannråte og kan forårsake dårlig ånde. Hvis du har tørr munn, ta i mer vann og væske i løpet av dagen. Det hjelper også og tyggegummi eller suger på sukkerfritt godteri, noe som øker spyttflyten. Hvis munnen din fortsatt er uvanlig tørr, må du rådføre deg med en tannlege. Noen ganger er munntørrhet en bivirkning av visse medisiner.

Previous Post
Lag sjokolade selv: desserter som en gaveidé
Next Post
Kaloriforbruk yoga: Hvor mange kalorier du forbrenner med de forskjellige typene yoga!