15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Naturlige midler og metoder for tannbleking hjemme

betyr tannbleking hjemme naturlige metoder

Vi ønsker alle å bli elsket og respektert av de rundt oss. Vi ønsker å imponere dem så mye vi kan, og det å se bra ut er et perfekt verktøy for å nå det målet. Et blendende hvitt smil er den sikre måten å vinne (eller kanskje vinne!) En partners hjerte. Det siste vi vil se hos samtalepartnerne våre er gule eller skitne tenner. de Tannbleking hjemme er mulig med noen få enkle midler og regler.

Tannbleking hjemme

middels tenner naturlig bleking lysende medium hjemme

Hva forårsaker misfarging av tennene?

Det er mange faktorer som spiller en rolle i denne prosessen, for eksempel:

– Overdreven forbruk av sure matvarer

– Røyking

– overdrevent inntak av te og kaffe

– veldig høyt fluorinntak

– Økt forbruk av raffinert sukker,

– Drikker væsker som er for varme og kalde

– Overdreven forbruk av sjokolade og konfekt.

Tannbleking hjemme – hvordan man kan bleke tenner naturlig?

Tannblekingsprodukter gjør en god jobb med å fjerne flekker, men de kan også være skadelige for tennene og tannkjøttet. Det er også naturlige metoder for rengjøring av tenner som kan hjelpe oss med å gjenvinne deres naturlige hvithet og skjønnhet. Her er de mest effektive av dem:

middels tenner bleker jordbær friske hjemme

– Forbruket av Jordbær – De små fruktene regnes som et naturlig middel for tannbleking. Gni tennene med jordbær, og dette vil fjerne den overfladiske flekken.

– Friksjonen med innsiden av appelsinskall hjelper også med tannbleking. Sørg for å skylle munnen ordentlig etter bruk av appelsinskallet.

middels tannbleking hjemme frukt appelsinskall eple

Sprø frukt og grønnsaker som selleri, gulrøtter, epler, pærer fungerer som naturlige slipemidler som hjelper til med å fjerne klebrig rester på tennene. Når du spiser disse grønnsakene, frigjøres en stor mengde spytt, som er årsaken til at flekker på tennene fjernes.

mat tannbleking hjemme natron

bakepulver – et ideelt middel for å fjerne flekker, og det har også sterke antibakterielle egenskaper. Det virker også mot oppbygging av tannplakk. Mange tannkremer inneholder også natron. For å tilberede din egen blekebrus, må du blande 1 klype natron med salt. Blandingen brukes også når du pusser og bleker tenner.

– Du kan oppnå kul blekingsevne med en kombinasjon av noen få dråper Sennepsolje og en klype salt.

middels tannbleking hjemme sukkerfritt tyggegummi

– Tyggingen av sukkerfritt tyggegummi hjelper til med å rense tennene ved å fjerne forskjellige avfallsmaterialer. Tygging stimulerer også spyttproduksjon, noe som bidrar til å fjerne tann flekker. Spytt nøytraliserer også syrer som forårsaker tannråte.

Hvilke tiltak kan vi ta for å unngå gulfarging av tennene??

– Bruk en myk tannbørste når du pusser tennene. Det anbefales at vi pusser tennene med tannkrem minst to ganger om dagen og bruker tanntråd minst en gang om dagen.

tannbleking metode børste tenner to ganger

– Enkelte matvarer bidrar til gulfarging av tennene – Kaffe, te, rødvin, tranebærjuice, druesaft, kullsyreholdige drikker. Det er derfor du bør skylle munnen grundig etter å ha spist lignende produkter.

Unngå munnvann, å rense munnen og munnhulen. Den inneholder alkohol og andre kjemiske stoffer som forårsaker flekker eller misfarging av tennene.

For varme og for kalde drikker bør unngås.

middels tannbleking hjemme slutte å røyke

– Hvis du røyker, prøv å redusere denne vanen så mye som mulig. Røyking er ikke bare helseskadelig, nikotin i tobakk er også en årsak til at brune flekker dukker opp. De oppstår når nikotinet trenger inn i gropen på tennene. Vanligvis er det ikke nok å fjerne disse flekkene med en tannbørste. Da trenger du en tannlege!

Besøk tannlegen din for å rengjøre tenner minst en gang i året. Dette vil hjelpe deg med å beholde den naturlige fargen på tennene dine over lengre tid.

Nå er du definitivt overbevist om at tannbleking er mulig ved hjelp av naturlige midler og metoder, men du trenger ikke å forvente positive resultater med en gang. Nøkkelen er å vise mye utholdenhet og tålmodighet.

Previous Post
Birkenstock -sandaler som en stilig skotrend i sommer
Next Post
De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!