15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Foreldreguide – 10 tips om hvordan du får babyen til å sove

Baby fredelig søvn tips søte strikkede lue guide foreldre

At Sov babyen er misjon umulig for mange unge foreldre. Etter timer med forberedelser og eksperimentering, skjer det ofte at det ikke er den lille personen, men moren hans som lukker øynene. Hvis babyen ikke kan sovne, har foreldrene et viktig problem å løse. Søvnforstyrrelsene er for det meste et resultat av enten en uregelmessighet i søvn eller babyens grunnleggende behov som skal dekkes – mat, underholdning, personlig pleie og fremfor alt kjærlighet og nærhet. Den stille babyen er hver ung mors drøm. Derfor vil vi dele med deg noen tips som kan gjøre nettene dine enklere. Det er lettere enn du tror.

Som å få babyen til å sove?

Mor Baby som sover sammen Foreldreguide for å få barnet til å sove

– Å sovne av tretthet: jo flere spill, jo bedre søvn. Når barnet er sliten av å leke, sovner det umiddelbart og nyter en behagelig og bedre søvn, det samme gjør foreldrene. Så lenge alle babyens behov er dekket – å spise, skifte bleier, bade, leke, kan den lille endelig sovne fredelig. Kolonner sover omtrent 15 timer om dagen, jevnt fordelt. Du trenger søvn for å behandle alt du har lært.

– Svakt lys. Hvis du kan være det Sov babyen hvis solen fremdeles skinner ute, bør du trekke i gardinen. Det dempede lyset kan fungere som søvnhjelpemiddel.

– Vær oppmerksom på romtemperaturen og sørg for god ventilasjon. 20-24 grader er den optimale romtemperaturen for babyen å sove godt.

– Gå alltid til sengs samtidig hvis det er mulig. Den rolige sovningen må først læres. Babyen blir vant til de forskjellige aktivitetene gjennom en vanlig daglig rutine med faste tider for søvn, tur eller spising. Det gjør livet litt lettere.

Å få babyen til å sove – fysisk kontakt er ekstremt viktig

Barneseng ideer sove komfortabelt garantere foreldrenes guide

– Myke lyder hjelper deg med å sovne. I tillegg til sang, rocking, kosete leker og smokker, hjelper husholdningsakustikken til vaskemaskiner, hårfønere osv. Overraskende også med å sette barn i søvn.

– Etter å ha spist, lukker barnet raskt øynene. Fôringsflasken med søt te må alltid være med deg, fordi babyer ofte er sultne.

– En tur fungerer bra (selv om den er gjennom leiligheten). Når den bæres rundt hjemme, får den beroligende hjerterytmen, det jevne tempoet og kroppsvarmen barnet til å fortsette å snorke fredelig.

– Etter en avslappende massasje, legg babyen ned. Barnet sover mer når det er stille.

– Ritualer hjelper deg med å sovne.

– Et trygt og behagelig miljø er veldig viktig for babyens komfort.

– Kroppskontakt er et must. Barnet trenger å høre far og mor puste (en veldig beroligende lyd, forresten). Noen ganger er det nok bare å holde seg nær et øyeblikk. Selv når babyen er våken, bør du sørge for at du har god fysisk kontakt.

Ta et øyeblikk å hvile

søt liten baby swing hengekøye kattunge fluffy hvit

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition