15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan sover babyer ideelt? Tips for en rolig baby søvn

6 måneder gammel baby-sov-seng-smil som sovende babyer

Babyer sover mye, spesielt de første ukene og månedene. Opptil 18 timers søvn om dagen (med avbrudd) er ikke uvanlig. Men selvfølgelig har hver baby sine egne sovevaner eller må lære å sove gjennom den først. Som forelder, spesielt i begynnelsen, kan du gjøre mye for å hjelpe den nyfødte til å adoptere sunn søvnhygiene og utvikle en vanlig rytme. Selvfølgelig er din egen søvnatferd, som er så vanlig som mulig, spesielt nyttig. Baby kan orientere seg bedre og er mer balansert.

Hvordan sovner babyer best?

3 måneder gammel baby-til-sove-kyss som babyer sovner

Små ritualer, helt fra starten, De hjelper også babyen med å roe seg ned og forberede seg på den kommende søvnen. Hvis det er mulig, bør du ikke etablere en direkte forbindelse mellom å sove og spise. Så hvis babyen gråter om natten, ikke vær klar med flasken med en gang, men velg kveldsritualene slik at etter at den lille har hatt sitt kveldsmåltid, legger han seg.

Konstant tilstedeværelse mens du sovner kan også ha en negativ effekt. Hvis du alltid er der når du vil at babyen skal sovne, kan det alltid be deg om det. Selv om det bare ikke fungerer. Det er bedre å introdusere et lite ritual her, for eksempel ved å si farvel til babyen med et godt nattkyss eller en vuggevise og deretter forlate rommet. Dette kan være litt mer tidkrevende i begynnelsen. Over tid vil imidlertid den nyfødte venne seg til det. Så hold ut hvis du “må” gå gjennom et lite kyssemaraton for å legge deg.

Hvit støy og rosa støy: Effektiv søvnhjelp for babyer, småbarn og voksne

Sunn babysøvn – hvor mye sover babyen i alle aldre??

Smart babysengdesign lar babyer sove bedre

Hvordan sover babyer bedre? – sengetøy, romtemperatur og co.

sove-baby-jente-baby-seng-rolig-baby-sove sovende babyer

Fremfor alt etterlater det fryktede plutselige barnedødssyndromet mange unge foreldre når de leter etter riktig soveutstyr. Imidlertid har følgende ting bevist seg i mellomtiden:

– Liggende stilling som sovende stilling, spesielt om natten.

– En passende sovepose i stedet for et teppe eller en pute.

– Sove i babyens egen seng på foreldrenes soverom

– Så få ekstra ting som mulig i barnesengen – kosete leker, puter osv. Bør utelates.

– En bassin anbefales også slik at babyen føler seg så trygg som mulig

– I løpet av dagen kan babyen for eksempel tilbringe lur på egen mage i utsatt stilling. Det styrker nakken og nærheten til mamma og pappa er uten tvil positivt.

– En søvnvennlig romtemperatur (ca. 18 grader) og fuktighet. Dette forhindrer overoppheting og riktig luftfuktighet bidrar til å ideelt fukte luftveiene.

– Trekk bør unngås og vinduer bør være utstyrt med trekkstopp om nødvendig.

baby-søvn-tips-baby-sove-pose-natt-hvile-liggende stilling

Siden spesielt jordmødre og barneleger gjentatte ganger påpeker at en baby sovepose og liggende stilling er den mest effektive når du skal sove. Det er nå en smart løsning å kombinere de to. Babysoveposen MIO fra Julius Zöllner er både en sovepose og et hjelpemiddel for å opprettholde soveposisjonen i liggende stilling. Med spesialposisjonskiler integrert i soveposen, forhindres babyen i å snu seg selv i liggende eller sidestilling om natten. Ytterligere informasjon er tilgjengelig fra Julius Zöllner nettbutikk. Selv jordmødre anbefaler at denne soveposen brukes fra fødselen.

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition