15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sommeren kommer til å bli glitrende – gode tips for første date

første date hvor ideer møtesteder

Om sommeren er det ofte lettere å knytte kontakter, det være seg mens du soler deg i utendørsbassenget, spaserer i parken eller på offentlig visning. Stemningen på den vakreste tiden på året er mer sprudlende og folk er vanligvis mer åpne enn i vintermånedene. Det første møtet blir vanligvis fulgt av det første møtet. Spesielt i sommermånedene er det mange gode ideer om hvordan du designer den første datoen. Følgende lille guide gir de beste ideene for et møte og ett eller to tips om hvilke faux pas som bør unngås på en første date.

De vakreste stedene og aktivitetene for en vellykket første date

Å tilbringe den første datoen sammen Idéer er godt utført

De fleste har en tendens til å gå for det første date for å avtale et møte i kafeen eller restauranten. Å gå på kino er fortsatt veldig populært, selv om det egentlig ikke er mulig å snakke der. Å arrangere en første date hjemme er ganske atypisk, tross alt er det ikke alle som vil slippe noen de knapt kjenner inn i sine fire vegger. Så hva er fancy ideer for å gå på en første date??

Den første datoen på vannet

Date water boat nyte å være sammen velg sted

Å bli bedre kjent med den andre personen på en båttur er en flott mulighet om sommeren. Det kan være en liten ferge som kjører på den nærmeste elven, og hvor du kan ha en avslappet samtale over kaffe og kake eller en robåt eller en pedalbåt på en innsjø i nærheten. Sistnevnte har til og med en liten Jane Austen -stil. Å leie en seilbåt er også en god idé, men krever grundig kjennskap til seilingssporten. Hvis du vil krydre litt, kan du pakke en liten piknikkurv med druer, ost, baguette og vin. Tross alt er det få ting mer romantisk enn en piknik midt i innsjøen.

En virkelig god første date

den første datoen der dyrehagen tilbringer kule ideer nye partnere

Hva med å foreslå bydyret for det første møtet? Høres ekstraordinært ut i begynnelsen, men det er en veldig god idé. Mens du spaserer gjennom dyrehagen, kan begge se nærmere på, og det blir ingen pinlige pauser i samtalen, for i tvilstilfelle kan du fortsatt snakke om de søte dyrene. De fleste dyreparker har også en liten innebygd kafé eller en restaurant, slik at du kan hvile og oppdatere deg.

En date for adrenalin -junkies

Adrenalin -junkies fornøyelsespark engfestival sommer kjærlighet

Hvis de begge liker ting litt villere, kan en første date i fornøyelsesparken være en idé. Å sykle sammen i en berg -og -dal -bane, mate hverandre med sukkerspinn og så komme tett sammen på spøkelsestoget er bare hyggelig hvis ingen føler seg syk. Derfor bør det avklares på forhånd om den andre personen virkelig kan tåle slike gleder. Men selv om han eller hun skulle føle seg litt urolig i berg- og dalbanen, er dette fortsatt en god mulighet til å ta vare på den andre personen etterpå.

En første date for sportsentusiaster

Sportsfans første date klatring ideer for å tilbringe tid sammen

Hvis både passform og aktiv livsstil, kan en aktiv date være en god idé. På denne måten blir felles interesser funnet, og etter at du har slitt deg opp med sport, er ikke lenger spenningen med et revitaliserende øl i ølhagen så stor. En sykkeltur eller et besøk i klatreparken er gode ideer for en første date, akkurat som inlineskøyter. De som ikke føler seg trygge nok i utholdenhet, men likevel vil gjøre noe sporty, kan organisere datoen i bowlinghallen eller gå på minigolfbanen.

En første date for de som er interessert i kultur

Arrangementer første dato avtale velg steder sammen

Hvis begge er veldig interessert i kultur og kunst, kan den første datoen også finne sted på museet eller i kunstutstillingen. Å gå på teater er også en måte å gå på din første date, men akkurat som på kino kan du ikke snakke der. Så hvis du går på teatret, bør du planlegge å spise eller drikke i en bar etterpå, slik at det er en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre.

Den første datoen for de som liker å eksperimentere

mørke ideer første date avtale restaurant

Middag i mørket er navnet på den siste trenden. Par går til en helt mørk restaurant sammen og tilbringer kvelden der. Ingen ser hånden foran øynene sine eller det de har på tallerkenen. Servitørene i denne restauranten er blinde og leder gjestene til bordet eller til toalettet. Det spennende med denne typen møter er at bare den andre personens stemme blir hørt. Spesielt de som arrangerer møte på en blind date kan øke spenningen enda mer. Hvis de møtes i restauranten, kan de to snakke i fred først, uten å bli påvirket av ytre utseende. Hvis ingenting blir sett, blir de andre sansene enda mer skjerpet. Dette er en helt ny opplevelse for mange. Overraskelsen å se den andre etterpå er da mye større.

Gjør og ikke gjør på første date:

første date planlegg gode ideer steder aktiviteter

Dosene på den første datoen:

 • være i tide
 • Innrøm din egen nervøsitet
 • Smil, smil og smil enda mer
 • Lytt med interesse og still spørsmål
 • Kom med ærlige komplimenter
 • Godt preparert utseende og behagelig duft (det er inspirasjoner her)
 • Søk øyekontakt

 

Det er ikke på første date:

 • Kom for sent
 • Stadig å se på mobiltelefonen eller til og med snakke i telefon eller sende tekstmeldinger
 • Kritiser den andre personen
 • Bare snakk om deg selv eller den andre ekstremen: Ikke avslør noe om deg selv
 • Bli full
 • Snakker om eks-partnere eller kjæledyr hele tiden
 • Snakk direkte om en felles fremtid

Tips Triks Suksessideer Besøk steder sammen

60 Gucci solbriller for kvinner – 2014 -kolleksjon

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler