15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uvanlige barns navn – ideer for uvanlig navn

Uvanlige barnnavn ideer-sjeldne-fornavn-baby-navn

Beslutningen om barnets navn tas vanligvis før fødselen og representerer en utfordring for mange foreldre. Sophie, Anna, Maximilian eller Paul er en liten del av de mest populære fornavnene i Tyskland som alle allerede har hørt og kanskje til og med noen mennesker med disse navnene vet. Men hvis du har en forkjærlighet for eksotiske fornavn, kan du ta en titt på artikkelen vår. Vi har uvanlige barns navn satt sammen som er mindre vanlige, men høres vakre ut. Noen av dem er inspirert av kjendiser, mens andre er fra internasjonale kulturer.

Uvanlige barns navn – hva bør du tenke på når du navngir

Uvanlige barn navn viktige-beslutning-graviditet

Enten du velger et populært eller et uvanlig barns navn, er det noen ting du må huske på når du velger. Det første du må gjøre er å bruke en enkel stavemåte slik at det ikke oppstår misforståelser senere i barnets liv. Videre skal fornavnet høres bra ut i forbindelse med etternavnet og ikke være for langt. Generelt ville det være godt å ta litt tid på å lete etter et navn for ikke å angre på avgjørelsen senere. Valget av barnets navn er et stort ansvar, og du bør ikke behandle det uforsiktig. Tross alt bærer barnet dette navnet hele livet og skal være fornøyd med det.

Fancy barns navn blant de beste jente- og guttenavnene

Uvanlige barns navn liste-gjøre-populære-baby-navn

Det er også noen nykommere blant de mest populære tyske barnenavn. Vanligvis er dette fornavn som kommer fra USA eller et annet land, men som har blitt internasjonale over tid. Guttenavnene inkluderer Liam, Levi, Elias og Luca. Blant jentene skiller fornavn som Lina, Amy, Lea og Mia seg ut.

For den ekstravagante foreldretypen er uvanlige barns navn best

Uvanlige barns navn tips-baby-navn-valg

Foreldre som følger de siste trendene i livet og beskriver seg selv som moderne eller til og med litt ekstravagante velger ofte uvanlige fornavn til barna sine. Disse inkluderer fremfor alt unge foreldre fra arbeiderklassen, skuespillere, idrettsutøvere og akademikere som driver med filosofi eller markedsføring. Slike mennesker vil gjerne skille seg ut fra mengden og stole derfor på atypiske navn.

Eksepsjonelle barns navn i Tyskland

Uvanlige barnnavn barn-navn-velg-ideer

Uvanlige babynavn er ikke bare populære blant stjerner og kjendiser. Ifølge en studie fra Leipzig University, er de uvanlige barns navn alle raseri i Tyskland. Fotballspillere inspirerer stadig flere unge foreldre når de velger navn til gutter, og jenter bærer stadig flere navn på gudinner. Til tross for det større utvalget av barns navn, holder flertallet av foreldrene seg til de klassiske navnene eller avviker bare litt fra dem, for eksempel med forskjellige versjoner av samme navn.

Fancy barns navn for jenter – ideer

fancy-barn-navn-baby-navn-jenter-ideer

De fancy fornavnene bør ikke nødvendigvis være lange og under ingen omstendigheter høres rart ut. Snarere er det navn som dukker opp svært sjelden og understreker barnets særegenhet. Gode ​​ideer for fancy barns navn for jenter er:

Adeline

Armina

Cassandra

Eleanor

Elvina

Lisette

Medea

Gode ​​ideer for sjeldne guttenavn

uvanlige-barn-navn-gutt-gutt-navn-ideer

Det er også noen uvanlige ideer i barnas navn på en gutt. Foreldre trenger imidlertid litt mot for å gi den lille gutten et eksotisk eller atypisk navn. Her er noen forslag som ikke høres for merkelige ut, men som er fancy:

Dorian

Elian

Janosch

Lucian

Miko

Noah

Sander

Finn passende barns navn til søsken

uvanlig-barn-navn-søsken-matching-fornavn

Hvis du allerede har barn, bør du ideelt sett velge et passende fornavn for søsken. Begge navnene blir sikkert ofte uttalt sammen, og det vil være mye hyggeligere hvis de høres bra ut sammen. Gode ​​ideer presenterer uvanlige barns navn med lignende stavelseslengde, samme begynnelsesbokstav eller med samme betydning. Eksempler er Eva og Zoe, Leon og Luca og andre.

Uvanlige barns navn inspirert av kjendisers avkom

fancy-barn-navn-baby-navn-navneskilt

Mange stjerner fra Hollywood og over hele verden har valgt uvanlige barns navn når de navngir avkommet, men de har lykkes ganske bra. Datteren til Reese Witherspoon og Ryan Phillippe bærer det vakre navnet Ava – kort, vakkert og elegant på samme tid. Matthew McConaughey og kona har også valgt korte navn på barna sine. De kalte jenta Vida, og gutten – Levi. Andre fancy kjendisbarnnavn som høres bra ut, er Eve Augusta, Ella Rae, Leni og Stella Luna.

Uvanlige, men søte barnnavn

uvanlige-barn-navn-søsken-barn-navn-ideer

Den berømte kokken Jamie Oliver og kona har valgt uvanlige navn på sine tre døtre. Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela og Petal Blossom Rainbow er langt fra tradisjonelle, men har en søt lyd. Datteren til “Friends” -stjernen Courteney Cox har også et godt navn – Coco er enkel, kort og veldig søt.

Morsomme barns navn på kjendisbarn

uvanlige-barn-navn-morsomme-baby-navn-kjendiser

Det høres litt rart ut for kjente skuespillerinner og sangere å gi barna sine klassiske navn som Tom eller Susan. Snarere stoler de på lange fancy barns navn, noen ganger til og med mer enn tre, noe som gjør en mer ekstraordinær fra de andre. Noen høres til og med litt rart og rart ut og møter ofte ikke smaken til allmennheten. Eksempler følger.

Hva kaller kjente foreldre barna sine

uvanlige-barn-navn-kjendis-barn-baby-navn

Kjendisbarn blir berømte som babyer, mest på grunn av navnene deres. Kim Kardashian og Kanye West ga sin første datter navnet North West, som betyr “Nordvest”, og broren Saint – “den hellige”. Sønnene til den tyske svømmeren Franziska van Almsick har de uvanlige navnene Don Hugo og Mo Vito. Enda fremmed låter navnet til Uma Thurmans datter – Rosalind Arusha Arkadina Atalune Firenze. Et slikt navn er absolutt vanskelig å huske. I det store og hele er to identiske barnnavn svært sjeldne i kjendisverdenene, ettersom hver stjerne velger et unikt fornavn til barnet sitt.

Uvanlige barns navn med en spesiell betydning – Chayenne som et jentenavn

fancy-barn-navn-kjendis-baby-navn-inspirasjon

Det er alltid flott når barnets navn har en fin betydning som har inspirert foreldrene. Som regel har de fleste fornavn en mening og opprinnelse. Uvanlige barns navn kommer ofte fra forskjellige kulturer og høres derfor litt mer eksotiske, men vakre ut. Datteren til den tyske skuespilleren Uwe Ochsenknecht, for eksempel, bærer det fantastiske navnet Chayenne, som kommer fra indisk og betyr “strålende sol”.

Betydning av populære og fancy fornavn for jenter

uvanlige-barn-navn-jenter-betyr-baby-navn

Pikenavnet Amelie er veldig populært i Tyskland og har også en stor betydning – “dyktig” og “modig”. For de som foretrekker uvanlige barns navn, er datterselskaper Amalia og Amalie en god beslutning. Anna har også blitt et veldig populært navn i Tyskland. Fornavnet kommer fra hebraisk og betyr “nåde” og “nåde”. Det engelske fornavnet Amy og dets datterselskap form Aime betyr “den elskede kvinnen” og er derfor en fin idé for et jentens navn. Anabella og eller Annabell som fornavn for en jente har en latinsk opprinnelse og betyr “elskelig”. Så passer perfekt for en liten prinsesse.

Populære og fancy barnnavn for gutter med store betydninger

uvanlige-barn-navn-gutt-inspirasjon-kjendis-barn

Guttenavn har også ofte spesielle betydninger som er avgjørende når de navngis. Av de populære fornavnene har Felix en stor betydning – “den heldige” og Emil – “den ivrige”. Matteo kommer fra hebraisk og kommer med en god idé for et fancy guttnavn fordi det betyr “Herrens gave”. Et flott alternativ med en lignende betydning er navnet Mats – en “gave fra Gud”. Hvis du leter etter fancy guttnavn til en gutt, kommer Kevin også med en god idé. Dette er et engelsk navn som kommer fra irsk og har en stor betydning – “den vakre” og “den hyggelige”.

Previous Post
Høstfrisyrer 2016 – de mest populære trendene og hårfargene
Next Post
Åpen når du lager bokstaver selv – 22 kreative emner og ideer