15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Planlegger et stressfritt trekk med barnet ditt – 7 poeng å vurdere

Planlegg et flytte-nytt-hus-flytte-leie-kjøp

Med en finger på pulsen bruker du definitivt ikke hele livet ditt på samme sted. Alle har hatt gode, men også dårlige opplevelser ved flytting i løpet av studieårene. Men etter å ha stiftet familie ser ting veldig annerledes ut, spesielt når barn er involvert. Folk føler annerledes om å si farvel til kjente omgivelser, venner og vaner. Det er det samme med barn, som er mer følsomme avhengig av alder. Du kan bli i godt tre måneder, så lenge oppsigelsen vanligvis varer, Planlegg flyttingen stressfri og få mest mulig ut av situasjonen. Du vil snart finne ut hvilke punkter som må observeres.

Planlegg flyttingen – organiser det selv eller leie et flyttefirma

Planlegge et trekk -organisere-flytte-esker-bære-tips

I følge statistikk 29% av tyskerne flytter mer enn to ganger i løpet av 10 år, 25% bare én gang i samme periode og en fjerdedel beveger seg ikke i det hele tatt. Det er ubestridt at å flytte til en annen leilighet eller by er utmattende og stressende for alle i familien. Om du organiserer alle møblene, esker og esker selv fra det gamle til det nye hjemmet eller leier et flyttefirma for å gjøre det, avhenger av mange forskjellige faktorer, og de to variantene har fordeler og ulemper. Beslutningen bør imidlertid tenkes nøye gjennom. I utgangspunktet oppstår den største innsatsen når avstanden mellom den gamle og nye leiligheten er stor. I en avstand på opptil 500 km tilbyr en flyttetjeneste levering av alle møbler og flyttekasser på samme innsamlingsdag, noe som i noen tilfeller sparer de som er villige til å flytte. Hvis du bor i samme by til tross for flytting, kan du enkelt kjøre eiendommen din, én bil om gangen, inn i ditt nye hjem. Mange andre detaljer bør også vurderes:

  • Er et egnet kjøretøy tilgjengelig – stasjonsvogn, transportør eller lastebil der det er nok plass til de store møblene?
  • Er det nok hjelpere som også vil hjelpe til med å bære de tunge delene?
  • Ikke glem at leiligheten bør rengjøres grundig etter flytting! Ta om nødvendig hånd på avfallshåndteringen og mal veggene på nytt.

Planlegge og organisere flyttingen din – trenger støtte?

Flytte-planlegge-flytte-service-flytte-selskap-flytte-selskap-ordre

Pålitelige flyttefirmaer tilbyr også følgende tjenester som gjør flyttingen mye enklere:

  • Levering av flyttekasser
  • Hjelper til pakking, demontering og montering av møbler, bæring og levering av esker
  • Levering av skilt uten parkering for vognen
  • Møbelheis eller container for internasjonale flyttinger
  • Stort avfallshåndtering, rengjøring av leiligheten og malerarbeid

Planlegge et trekk – hva er kostnadene

Planlegger en flytte -barn-leilighet-leilighet-flytte-leie

Når du flytter, er det ofte vanskelig å beregne de mulige kostnadene du må stå overfor. Valget av det riktige kjøretøyet alene kan vise seg å være problematisk, det samme kan redusere flytting av varer til den faktiske volumenheten. Hvis kjøretøyet er for stort, investerer du ofte mer enn nødvendig – hvis kjøretøyet er for lite, kan det hende at kjøkkenet ikke passer inn, eller at du må kjøre oftere, noe som merkes ved høyere drivstoffkostnader eller leie av et annet kjøretøy. Et selvorganisert trekk kan være billigere enn med et flyttefirma, men det er mye mer arbeidskrevende-sterke nerver, litt organisasjonstalent og mye fritid vil absolutt bli etterspurt. Siden de som ønsker å flytte ofte må ta hensyn til økonomien, prøver noen selskaper å gi en mer presis oversikt over kostnadene som oppstår. Skjemaer er tilgjengelige for kunder på nettstedet som registrerer hele husstanden og dermed gjør det mulig å gi et tilbud uten forhåndsvarsel og inspeksjon. Med en levende kalkulator -kalkulatorfunksjon, for eksempel fra Movinga, Beregn flyttekostnader. I telefonkonsultasjoner mottar du personlige tips og triks for hver husstand for å spare kostnader. Ofte kan du spare ganske mye ved å velge riktig flyttedag.

Planlegg et stressfritt trekk – av hensyn til barnet

Planlegger flytting -barn-hjemme-hjem-ny-leilighet

Å flytte til en ny by eller til et nabodistrikt er ofte en følelsesmessig belastning for voksne som naturlig er mer følsomme. Og selv om barn anses å være spesielt tilpasningsdyktige, har en endring av skole eller sted innvirkning på den emosjonelle tilstanden. En nylig studie undersøkte effekten av hyppige endringer av plassering i barndommen og fant at det er en sammenheng med det lave trivselen til mennesker i voksen alder. Resultatene av forskningen ble publisert i Journals of Personality and Social Psychology (juni 2010 -utgaven). 7 108 mennesker mellom 20 og 75 år deltok og ble spurt igjen etter 10 år. Tross alt kan det å bevege seg ofte i barndommen faktisk føre til langsiktige helseproblemer, men risikoen er mest vanlig med innadvendte personligheter som er mindre selvopplevende og generelt vanskelige å sosialisere. Hvis barnet ditt er sjenert for den andre verden enn familien, anbefaler barnepsykologer å være nøye med det følelsesmessige aspektet ved flyttingen i stedet for å konsentrere seg om å pakke og pakke ut.

Planlegg flyttingen og snakk med barnet om det

flytte-planlegging-barn-gutt-flytte-eske-hjelp-barer

Barnas reaksjoner kan være varierte og noen ganger til og med overraskende for foreldrene. Avhengig av alder er det noen ting du bør vurdere, slik at avkomene raskt kan bli vant til det nye hjemmet og føle seg komfortable der. Snakk med hverandre og diskuter det kommende trekket så tidlig som mulig, samt temaer knyttet til det fremtidige nye hjemmet. Vær oppmerksom på at barn ikke kan ha lange samtaler, og de endrer ubevisst emnet etter noen minutter. De gjør dette utilsiktet, så vær tålmodig. Prøv for eksempel å fortsette diskusjonen dagen etter.

Planlegg et stressfritt trekk og Forbered barna på endring

flytte-planlegge-barn-skole-besøke-flytte-nytt

Opptil rundt seks år har småbarn den sterkeste tilknytningen til foreldrene og er derfor de mest tilpasningsdyktige. Foreldrenes tilstedeværelse er vanligvis nok til at de føler seg beskyttet og trygge. Barn i skolealder trenger en viss tid for å venne seg til den nye skolen, det nye boligområdet og området rundt generelt. Planlegg et besøk på den nye skolen eller barnehagen før skolestart. Å planlegge flyttingen din i sommerferien ville derfor være en stor fordel, råder psykologer.

Vårt tips: Inkluder barn i planleggingen av flyttingen 

flytte-plan-barn-delta-hjelp-male-vegg

Stress oppstår hovedsakelig når du ikke forstår hva som skjer rundt deg. Når de konfronteres med en utført sak, føler barna seg ikke annerledes enn voksne – følelsesmessig utslitt. Involver barna dine i flyttingsprosessen og få dem til å føle behov for dem hele tiden. Tross alt er flyttingen også deres virksomhet, så du bør ta en aktiv del i det og ikke bare stå til side. Du kan pakke dine egne ting, f.eks. Leker, selv under oppsyn. Etter at du har flyttet inn i den nye leiligheten, kan du begynne å innrede og designe barnerommet og la barna hjelpe til – for eksempel velge veggfarge. Avstå fra å kjøpe nye møbler til barnerommet, da det krever litt tilvenning som noe ukjent, som å flytte hus. For mange nye ting på dette tidspunktet ville bare komplisere oppgjørsprosessen. Små bevegelser og gitt kjærlighet gleder barn og er den riktige måten å få et barns hjerte. Ta deg tid og gjør en innsats for å skape en følelse av fortrolighet og trygghet for barnet ditt i det nye hjemmet, i stedet for å investere all din innsats i å organisere flyttingen.

Nøkkelen til et lykkelig nytt hjem er flytting uten stress

flytte-plan-nøkkel% cc% 88ssel-neu-heim-hjem-leilighet

Previous Post
Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev
Next Post
Lag ditt eget miniterrarium med mose i en syltetøyglass