15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Julegaver til barn laget av tre, plysj og andre ideer

julegaver til barn ideer-tips-leker-morsomme leker

Å finne en passende gave til barn er ikke så vanskelig i disse dager. Utvalget av leker er så stort at noe passende alltid kan finnes. Fra byggeklosser til teknologi for barn og utstoppede dyr, det er mange forskjellige måter å gjøre de minste glade på. Vi har et stort utvalg av ideer for Julegaver til barn satt sammen, som garantert vil sikre lyse øyne og morsomme spillettermiddager. Du har valget!

Aktuelle julegaver til barn laget av tre

julegaver til barn biler-tre-svart-lakkert-magneter

Trebilene fra Huzi tar deg tilbake til barndommen din og bringer fantastiske minner tilbake. Så du kan være sikker på at leken blir godt mottatt av barnet ditt. De enkelte delene er utstyrt med magneter og gir dermed muligheten til å sette sammen et stort utvalg biler. Perfekte julegaver til barn som du kan bestille her.

Julegaver til barn – treblokker for byplanlegging

julegaver til barn bybyggeklosser-areal-naturmateriale-tre

Disse treklossene er også egnet for et interessant spill. Formen deres ble spesielt utviklet for å tillate bygninger å bli bygget uten å kollapse ved den minste støt. Bygg hele byer med barnet ditt! Treklossene tilbys i naturlige farger så vel som i forskjellige pastellfarger. Bestill byggeklossene fra Areaware som julegaver til barn her.

Byggeklosser for balansering

julegaver til barn balanse-treblokker-lekeareal

Disse interessante byggeklossene, som kan brukes til balansering, kommer også fra samme selskap. De har spesielle grensesnitt for dette formålet. Hjelp barna dine med å bygge tårn og andre høye ting, og lær dem å tenke logisk. Disse byggeklossene er tilgjengelige her som en idé til julegaver til barn.

Pedagogisk leketøy

julegaver til barn alfabet-bokstaver-tre-areal-byggeklosser

Disse spillbitene, som også kommer fra Areaware, har også en undervisningseiendom. De er formet som bokstaver og lar barnet lære alfabetet mens det leker. Du får spillbitene i en praktisk trekasse som du kan lagre. En flott idé for julegaver til barn, ikke sant? Bestill her.

Gi bort et tretog

julegaver til barn tre-tog-skinner-by-bygge-fargerike

Barn i alle aldre elsker å leke med tog, noe som gjør dem perfekte som en ide for julegaver til barn og spesielt som gaver til gutter. Dette settet består av totalt 130 deler. Dette inkluderer 5 meter lange skinner med matchende jernbane og tilbehør for å bygge en by. Du kan bestille det morsomme tregavesettet her.

Puslespill i tre for barn og voksne

julegaver til barn puslespill-areaware-tredeler-fargerike-farger-firkant

Selv et puslespill kan være laget av tre, noe som ikke bare gjør det fint å se på, men også gjør det langvarig. De enkelte delene lakkeres i forskjellige farger og settes sammen til en firkant. Og selv om puslespillet ser lite og enkelt ut ved første øyekast, bør du ikke undervurdere det. Flott aktivitet for hele familien å legge til ideene til julegaver til barn. Tilgjengelig her.

Verktøy i tre for barn

julegaver til barn sebra-verktøy-tre-ideer-lek-verksted

Vekk håndverkeren i barnet ditt ved å gi dem verktøy å leke med. Verktøyet er laget av tre og er derfor trygt for de minste. Så du kan alltid gi dem følelsen av å kunne hjelpe deg med bygging og håndverk i verkstedet. Du kan bestille verktøydelene som julegaver til barn her.

Byggesett som julegaver til barn fra 3 år

julegaver-barn-bygge-solcellepaneler-by-bygninger

Dette trehuset kan monteres av barnet ditt og viser ham begrepet økologisk og miljøvennlig livsstil. Settet består av mange individuelle deler, inkludert solceller med tilhørende vindturbin. Slike byggesett som julegaver til barn stimulerer fantasien. Planopplæringsmodellen er tilgjengelig her.

Gaver til jenter

julegaver til barn dukkehus-stort-tre-design-møbler-dukker

Et dukkehus vil garantert glede hver jente. Dukkehuset er spesielt pent når det er laget av tre i lyse farger. Det ble brukt vannbasert maling, som er ufarlig for barna. Den består av 35 deler og er møblert. Synes du dukkehus er perfekte julegaver til barn? Så bestill denne modellen her.

Sau til strikking

julegaver til barn strikke-hekle-sauer-ull-kreativitet

Hvis du vil stimulere kreativiteten til barna dine, er den strikkede sauen fra Les Jouets Libres en fantastisk idé. Den er laget av tre og har flere hull som ullen tres gjennom. For øvrig er ullen inkludert i pakken. Kanskje vil du også vekke interesse for å hekle og strikke når du velger slike julegaver til barn. Tilgjengelig her.

Plysj leker som flotte julegaver til barn

julegaver-barn-hjort-fawn-bambi-hjul-vogn-hekling

Plysj leker er uten tvil flotte gaver til barn. Denne søte fawnen er heklet og plassert på en liten trevogn. Det vil raskt bli ditt barns hverdagsledsager. Så hvis du vurderer koseleker som julegaver til barn, kan du bestille Bambi her.

Gi bort en plysjkanin

julegaver-barn-plysj-kanin-heklet-utstoppede-dyre-gaver

Denne plysjkaninen fra Bloomingville er like søt og kosete. Modellen er en typisk dansk design som vil sikre at barnet sover komfortabelt og drømmer vakkert. Plysj leker som julegaver til barn er alltid en god idé. Bestill modellen her.

En elefant å kose med

julegaver-barn-søt-elefant-rosa-heklet-håndlaget

Denne triste elefanten leter etter en ny venn, og denne kan være barnet ditt. Elefanten er heklet for hånd og består av angoragarn. Om ønskelig kan koseleken tilpasses ved å legge til et navn, en bestemt dato eller annen skrift. En perfekt idé til julegaver til barn, som du kan bestille her.

Leker for bademoro

julegaver-barn-bad-bad-moro-vann-spill-badekar-dusj

Å bade i seg selv er gøy for de fleste barn. Men du kan gjøre denne daglige rutinen enda morsommere med leker. Dette settet består av tre spor, et padlehjul og en sleiv og er festet til flisene på veggen. Slike julegaver til barn er også egnet for dusjen. Tilgjengelig her.

Trebåter som julegaver til barn

julegaver-barn-badekar-vann-båter-seilbåter-fargerike

Disse trebåtene er tilgjengelige i forskjellige farger og sørger for spesiell moro i karet. Hvis barnet ditt er en vannrotte, blir det desto vanskeligere for deg å få dem ut av vannet med slike båter. Hvis du vil bestille trebåtene som julegaver til barn, kan du gjøre det her.

Gaver til barn fra teknologi

julegaver-barn-smart-klokke-teknologi-foreldre-sikkerhet

Det er ikke uvanlig at barn i dag tiltrekkes av tekniske enheter og noen ganger til og med forstår dem raskere enn vi voksne. Slike enheter er også en variant for julegaver til barn. Med denne smarte klokken for barn vet foreldre alltid hvor barna er. Tilgjengelig her.

Barneskål

julegaver-barn-nettbrett-læring-grønn-farge-moderne-teknologi

Kanskje barnet ditt allerede er interessert i datamaskiner og nettbrett. Da kan du vurdere å gi ham sin første tablett for barn. Det spesielle med denne modellen er dens morsomme form og lyse farge, som er flott for barn. Du kan bestille nettbrett som julegaver til barn her.

Kube å bygge

julegaver-barn-terninger-teknologi-robot-bygge-magnet

Du kan bruke disse terningene for å stimulere barns fantasi og kreativitet. Hver kube har en annen funksjon og kan brukes til å bygge en liten robot. Sett flere terninger sammen som grunnlag, som du kan utvide med flere når som helst. Fascinerende julegaver til barn og voksne! Du kan få en kube med hjul her.

Større ideer til julegaver

julegaver-barn-balanse-sykkel-sykkel-tre-moderne-sykler

Hvis barnet ditt ikke er klart for en ekte sykkel ennå, er balansesykler en god idé for julegaver til barn og et godt alternativ som du kan bruke for å sikre at barnet ditt får god tid utendørs. Early Rider -balansesykkelen har en spesielt interessant og sporty design, selv om den delvis er laget av tre. Bestill balansesykkelen her.

Julegaveideer til barn – en gyngende sau

julegaver-barn-sving-sauer-plysj-tre-musikk-hånd-dukke

Hvem liker ikke å se og svinge? Mindre barn vil bli spesielt glad for en så gyngende sau. Setet er mykt og behagelig og har også et komfortabelt ryggstøtte der barnet til og med kan sovne. I tillegg til gyngende sauer, er det en morsom hånddukke og musikkfunksjon. Bestill julegaver til barn her.

Barnas kjøkken

julegaver-barn-barn-kjøkken-idé-ikea-vask-ovner

Har du lagt merke til at barnet ditt liker å være på kjøkkenet og hjelpe deg med å lage mat? Da er det kanskje på tide med et barnekjøkken. Ikea tilbyr en flott modell, hvis høyde enkelt kan justeres. Så kjøkkenet vokser med barnet ditt. Barnas kjøkken som julegaver til barn oppmuntrer til sosial atferd ettersom de er perfekte for rollespill. Bestill Dukdig her.

Kjøkken for liten plass

julegaver-barn-papp-barn-kjøkken-plassbesparende-lekerom-innredning

Hvis det ikke er plass til dette store barnekjøkkenet, kan Flatout Frankie -modellen være det bedre alternativet. Kjøkkenet er laget av papp, er raskt å montere og kan enkelt lagres etter å ha spilt. Du kan enkelt bestille kjøkkenet som en idé til julegaver til barn her.

Praktiske julegaver til barn – arbeidsbenk

julegaver-barn-arbeidsbenk-moderne-verktøy-brett-leke-hjørne

Vi har allerede introdusert deg for treverktøy å leke med. En matchende arbeidsbenk tilbys også, hvor barna kan bruke verktøyene sine enda bedre. Arbeidsbenken fra Sebra er også laget av tre og har et låsbart skap, et brett og kroker for å henge verktøyene. Denne ideen til julegaver til barn er tilgjengelig her.

Julegaveideer for barn som liker å lese

julegaver-barn-hengekøye-svinge-lese-lese-hjørnesove

Oppmuntre barnet til å lese ved å sette opp et koselig lesehjørne med en slik hengekøye. Hengekøya er også fantastisk egnet for en lur. Swingen inkluderer også en avtagbar pute. Rammen er laget av bjørketre. Kombiner en ny bok med denne komfortable solsengen. Julegaver til barn er tilgjengelig her.

sleder

julegaver-barn-slede-vinter fotpose-gå-tre-klassiker

Hva kan være mer egnet for vinteren og som julegaver til barn enn pulker? Velg den klassiske versjonen av tre. Denne modellen har også en vinterfotsekk som holder barnet varmt på lengre turer. Sørg for perfekt moro i snøen og bestill pulken her.

Julegaver til barn – skøyter

julegaver-barn-skøyter-vinter-skøyte-sport

I tråd med vinteren kan du også gi bort skøyter og regelmessig gå på skøyter med barnet ditt. Denne modellen er tilgjengelig i forskjellige størrelser, som kan justeres individuelt, og har løpere i rustfritt stål. Julegaver til barn som oppmuntrer de minste til å trene er alltid en god idé. Bestill her.

Kjøkkenutstyr

Julegaver-barn-barnekjøkken-tilbehør-tallerkener-bestikk-kokekar-tre

Kanskje barnet ditt allerede har et kjøkken, men fortsatt trenger det riktige tilbehøret? Eller er det å få kjøkkenet fra noen andre, og du vil bidra med tilbehør? Da er disse treplatene, trebestikket og salt- og paprikaene en god idé til julegaver til barn. Bestill settet med 14 deler her.

Pengekasser

julegaver-barn-moderne-sparegris-gul-hval-lær-å spare

Jo morsommere pengekassen ser ut, jo mer oppfordres barna til å spare. Denne pengeboksen i form av en hval er morsom og moderne og passer fantastisk til hvert barns rom. Lær barnet ditt ikke å bruke lommepengene med en gang, og velg slike pengebokser som julegaver til barn ved å bestille dem her.

Morsomme dyrekarakterer

julegaver-barn-pengekasser-dyr-krokodille-sjiraff-kanin-hval

Mens vi er på interessante dyr, vil vi introdusere deg for disse pengekassene. Du har valget mellom en sjiraff, en krokodille, en hval, en kanin og en elefant. Pengekassene er flotte julegaver til barn, er perfekte som pynt og gir garantert et smil på barnet ditt. Tilgjengelig her.

Previous Post
Høstfrisyrer 2016 – de mest populære trendene og hårfargene
Next Post
Åpen når du lager bokstaver selv – 22 kreative emner og ideer