15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Drømmehjem i Sveits – det perfekte stedet for hele familien

Drømmehus i Sveits familie-fjell-utsikt-fjell

Mange drømmer om et hus på landet, der hele familien virkelig kan føle seg hjemme. Og mange av dem gjør denne drømmen til virkelighet, ikke i Tyskland, men i Sveits. Fantastiske naturlandskaper, bedre betalte jobber og skattefordeler er bare noen av grunnene til at mange familier velger et drømmehus i Sveits. Den riktige finansieringen bør imidlertid ikke mangle.

Nyt fantastiske fjellandskap fra et drømmehus i Sveits

drømmehus-sveits-familie-to-etasjer-rød-pelargoner

Nyt utsikten over drømmende fjellandskap i lunsjpausen, nyt naturen i nærheten etter jobb med hele familien og i helgen til fjells – høres fristende ut og det er det. Bare i 2014 19 930 tyskere bestemte seg offisielt for å bo i Sveits. I tillegg til det pittoreske naturlandskapet, er det fremfor alt de bedre betalte jobbene som tiltrekker mange emigranter til Sveits. Utenlandske spesialister er fortsatt veldig etterspurt, spesielt innen IT, gastronomi og medisinsk sektor. Levekostnadene er høyere sammenlignet med Tyskland, derimot sparer du mye penger med den lave momsen på 7,6 prosent. Den velkjente sveitsiske livsstilen, den store høfligheten og hyggen til folket, gjør Sveits til et utmerket sted å bo for familier med barn.

Drømmehjem i Sveits – det viktige spørsmålet om riktig finansiering

Bygg, finansier og bygg drømmehuset ditt i Sveits

Og hva kan være mer egnet enn et eget hjem midt på landsbygda? Det sveitsiske eiendomsmarkedet har vokst etter mange års eiendomspriser endelig satt seg tilbake til et stabilt nivå. Og takket være de lave rentene er et drømmehus i Sveits ikke lenger en umulighet, selv for familier med lite egenkapital. En rask sjekk av portabilitet, for eksempel med boliglånskalkulatoren fra moneypark.ch sjekket på nettet, Ta et lån og ingenting står i veien for ditt eget hjem – i det minste i teorien høres det fint og enkelt ut. Men alene jakten på riktig finansiering er ikke alltid så lett. Mange banker og forsikringsselskaper tilbyr såkalte familielån med angivelig spesielt attraktive rentefordeler, spesielt for familier. Når det gjelder den billigste finansieringen av ditt eget hjem, er disse imidlertid ikke alltid det beste valget.

Familielån – ikke alltid den beste løsningen

drømmehjem-finans-sveits-tips-boliglån

Familielån er først og fremst beregnet på familier med barn under 18 år som bor i samme husstand. Ved første øyekast er de lavere rentene du får som en slags velkomstbonus spesielt fristende. Det man imidlertid ikke må glemme er at disse bare gis for en periode banken har angitt.

hvert ekstra barn i familien belønnes med ytterligere renterabatter

drømmehus-sveits-familie-hage-trapp-sittende

Noen banker belønner hvert ekstra barn i familien med ekstra renterabatter, noe som gjør familielån enda mer attraktivt. På dette tidspunktet bør du imidlertid definitivt vurdere at den reduserte interessen ikke bare er tidsbegrenset, men også er begrenset til visse maksimale (delvis) bidrag. Renterabatten kan bare overføres til det første boliglånet – opptil maksimalt 65 prosent utlån. Med variabel eller Libor boliglån kan låntakere knapt forvente noen renterabatt. Du kan vanligvis bare dra nytte av dette med fastforrentede boliglån. Samlet sett er ikke boliglån alltid det billigste finansieringsalternativet. Det er boliglån som er vesentlig billigere selv uten renterabattene og dermed merkbart kan avlaste familiebudsjettet.

fantastiske fjellandskap

drømmehus-sveits-familie-høyfjell-bakgrunn

Bilde rettigheter:

Flickr Uten tittel fcamusd CC BY 2.0 Noen rettigheter forbeholdes

Pixabay.com: Skitterphoto, AlexanderStein, radsatz, hslergr1

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben