15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innflytting nå – 17 gode ideer for å åpne leiligheten din

Innflytingsgaver første-leilighet-innflytning-gave-nøkkelring-hus-rustfritt stål-nøkkel

På en innflytelsesfest feires innflyttingen i den nye leiligheten med venner eller naboer. Ved en slik anledning er det vanlig Husholdningsgaver som enten er beregnet for leiligheten som helhet eller er rettet direkte til menneskene som flytter inn. I artikkelen presenterer vi forskjellige gaveideer for innflytting, som kan hjelpe deg med å velge riktig suvenir for innflyttingen..

Tradisjonelle innflytelsesgaver

Innflytelsesgaver-tradisjonelle gaver-salt-brød-vin-ordtak

Innflytting feires vanligvis både for den første og den nye leiligheten. Tradisjonelt er salt og brød alltid inkludert som gaver, og noen ganger vin. Brødet symboliserer livets essensielle ting, saltet krydder av livet og vinen gleden og velstanden. En tradisjonell, men kreativ idé for en innflytelsesgave vil være å lage en kurv selv og fylle den med denne maten. Tips: hvis du kjenner de andre festgjestene, kan du diskutere gaveideene med dem på forhånd, slik at det ikke blir duplisering av gaver. Dette gjelder spesielt for tradisjonelle innflytelsesgaver, ettersom de vanligvis er førstevalget for de fleste gjestene.

Gave for å flytte inn i den første leiligheten

Husholdningsgaver første-leilighet-personlig-bilde-plante-sukkulenter

Selv før bryllupet tenker unge par på å flytte inn i sin første leilighet sammen. Etter at drømmen allerede er oppfylt, er det tid for innvielse av leiligheten. Det er et enormt stort utvalg av gaver til den første leiligheten. En bilderamme med bilder eller med et kreativt bilde som symboliserer det nye hjemmet, er en hyggelig idé som blir verdsatt spesielt av nære venner.

Lag invitasjon til innflytelse selv – ordtak og instruksjoner

Hjemmelagde gaver i en murkrukke – kjærlige og originale ideer

Lag ølgaver selv – Gode ideer til ølkaker eller gavekurver til ølelskere

Gave til å flytte familie

Presenterer å flytte i ny-leilighet-hus-innvielse-familie-nøkkelring-nøkkelholder-tre

Hvis derimot en hel familie med barn flytter til et nytt hus, kan du kjøpe lignende nøkkelringer til dem med en matchende nøkkelholder i tre. Brettet kan henges ved inngangen til huset og blir på denne måten en vakker dekorasjon av gangen.

Flere ideer til tradisjonelle innflytelsesgaver

Gaver til samling tradisjonell-gave-idé-dørmatte-bokstaver-avis

Gulvmatter er også tradisjonelle gaver til innflytning. Hver inngangsdør trenger en dørmatte, som med forskjellige bokstaver og former kan gjøres om til en personlig gave.

Populære gaver til innflyttingen – stueplanter

gaver-flytte-i-ny-leilighet-tradisjonell-flytte-i-gave-blomstring-stueplante-potte

Hver ny leilighet trenger noe grønt i interiøret. Det er derfor innendørs planter er en populær gaveide å flytte inn, spesielt for leiligheter uten hage. Utvalget her er stort, avhengig av omsorgskravene. Noen planter trenger skygge, andre lys, så du bør velge en som er lettere å ta vare på. Du vil ikke gjøre det vanskelig for vennene dine. Benjamini, blomstrende orkideer og sukkulenter er veldig populære.

Lag nyttige innflytingsgaver selv

gaver-samling-gjør-det-selv-diy-nød-boks-glass-beholder-rød-kryss-maleri-bomull

En individuelt utformet gave til å flytte inn er et billig alternativ for en suvenir til innflytelsesfestet. Siden hver ny leilighet trenger en nødssak, kan du lage en selv av forskjellige materialer og fylle den med alt slags nyttig innhold. Beholdere av malt glass, kleskokasser eller trekasser er egnede materialer for nødssaken.

Gaveidé for å flytte inn i ny leilighet

gaver-flytte-i-vegg-klokke-ny-leilighet-veggmaleri-nøkkel-dekorasjon

Veggklokker eller gjøkeklokker taler for komfort hjemme og fullfører hjemmemøblene. Hvis du vil at innflytelsesgaveene skal matche temaet for innflytingsfesten, kan du finne design med passende bokstaver og dekorasjoner.

Fyll gavekurven med ting til kjøkkenet

gaver-flytte-i-hus-åpning-gave-kurv-kjøkken-tilbehør-mat-skilt

Nyttige gaver til den første leiligheten inkluderer vanligvis tilbehør til hovedrommene i leiligheten. Du kan gi en gavekurv med kulinariske delikatesser og matlagingstilbehør til kjøkkenet til noen som liker å lage mat.

Dekorer den nåværende kurven pent

gaver-flytte-i-hus-innvielse-dekorert-present-kurv-kokebok-lys-kjøkken tilbehør

Andre innflytelsesgaver som du kan legge til i kurven er kokebøker og kjøkkenhåndklær. Lys for mørke netter eller strømbrudd er også inkludert. Sørg til slutt for at gavene er vakkert pakket inn slik at gavekurven blir et iøynefallende ved husinnvielsen.

Personlige innflytelsesgaver

gaver-samling-personlig-skjærebrett-gravert-bokstaver-navn-bilde

Et gravert skjærebrett vil absolutt glede mottakeren mens du lager mat. Denne gaveideen er egnet for enkeltpersoner så vel som for unge par og familier med barn.

Nyttig innflytelsesgave til husholdningen

presenterer-flytte-i-ny-leilighet-praktisk-bøtte-nødvendige-verktøy-husholdning

Hvis du vil gi bort nyttige gaver til å flytte inn, kan du fylle en bøtte med verktøy og rengjøringsmidler til husholdningen. Så du vil sikkert vite at gaven vil bli brukt.

Etikett gratulasjonskort med ordtak for å flytte inn

gaver-flytte-i-første-leilighet-leilighet-innvielse-gratulasjonskort-lag-selv

Som med bursdagsfester er gratulasjonskort like passende her. De er enten kjøpt eller laget med temaet illustrert på forsiden. Innvielsesord og personlige ønsker kan skrives på den indre delen av kortet.

Elegant gaveidé for vinelskere

gaver-flytte-i-ny-leilighet-vin-rack-tre-bord-vinflasker-vinglass

Det er best å velge riktig gave til innvielsen av huset, spesielt for personen. Hvis du for eksempel er vinelsker, er et vinhylle med vinflasker en god gaveide som kan brukes i huset, så vel som å bidra til et mer elegant interiør.

Bilag – en gave til innvielsen

gaver-samling-penger-gave-bilag-møbler-varehus-pakke-deg selv

Gavekortene for møbelbutikker er blant passende gaver for innflytting. Du representerer en god avgjørelse hvis du ikke er sikker på hva som allerede er i den nye leiligheten. Selv om dette er en type kontantgave, kan du gjøre det mer personlig med passende emballasje.

Dekorative gaver til ny leilighet

gaver-flytte-i-hus-innvielse-pute-pute-trekk-bokstaver-saftige

En tradisjonell innflytelsesgave inkluderer etiketter som “Home Sweet Home” eller “Welcome Home”. Du kan finne puter eller putevar med lignende bokstaver i sengetøybutikkene eller bare få dem trykt.

DIY innflytelsesgave – et reisefond

gaver-flytte-i-leilighet-åpning-pengekasse-reisefond-gjør-det-selv

Å flytte inn i en ny leilighet skaper mange kostnader og utgifter. I de fleste tilfeller er det til og med ingen penger igjen for en ferie. Hvis du vil lage en kreativ gave til å flytte inn, kan du ganske enkelt lage et vakkert reisefond selv av en glassbeholder og litt håndverkspapir, der du kan spare penger til ferien.

Originale innflytelsesgaver til venner

gaver-samling-original-idé-piknikkurv-tallerkener-bestikk-piknik-teppe-vinkjøler

Innvielsesgaven er ikke nødvendigvis ment å bli brukt rundt huset. En piknikkurv inneholder alt du trenger for en piknik i parken – retter, bestikk, piknikteppe, vinkjøler og nok plass til mat.

Gaver av høy kvalitet til å flytte inn i et hus med grillplass

gaver-samling-personlig-samling-gaver-grill-sett-gravering-grill-bestikk-øl

En passende gave til innvielsen av et hus med hage og grillområde er et grillsett med alle slags grillutstyr. Sett av høy kvalitet laget av rustfritt stål kan finnes i spesielle tilfeller og kan tilpasses ved å få gravert navnet til din venn.

Presenter et kunstverk for venner med den beste smaken

gaver-innflytning-gaver-hengende-veggmalerier-dusky-rosa-sofa-puter

Hvis du vil gi dine venner eller slektninger en veggdekorasjonsgave av høy kvalitet, kan du kjøpe veggmalerier eller til og med et kunstverk fra en kunstner. Slike gaver til innsamling er betydelig billigere, men er absolutt høyt verdsatt.

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben