15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 ideer for å kunngjøre graviditet

Graviditet kunngjør ideer-partner-overraskelse-ideer

Graviditetstesten er positiv, og du kan allerede ha vært hos legen som bekreftet det gode budskapet. Vel, du er gravid, men hvordan forteller du partneren din og etter noen uker din familie og venner? Noen par foretrekker å vente de første kritiske tre månedene, andre overrasker med en direkte melding som: “Vi er gravide!”. Vi har 10 morsomme, søte og følelsesmessige ideer om hvordan vi kan kunngjøre graviditet.

Ideer om hvordan du kan fortelle partneren din om graviditet

Graviditet kunngjør-ideer-partner-lykke-baby

Det er definitivt mer originale måter å fortelle partneren din om graviditeten din enn å ha graviditetstesten foran nesen tidlig på morgenen. Du kan finne på noe spesielt ved å komme med et originalt ordtak eller en søt overraskelse. En veldig søt idé er å legge en liten ert i hånden til partneren din og si: “Vår baby er omtrent så stor.” En hyggelig overraskelse ville være å skrive et kort til ham: “Gratulerer! Du vant det store løpet, og du vil motta prisen om 9 måneder. ” Du kan også kjøpe flere “baby on board” -klistremerker og sette dem i bilen hans, på speilet på badet eller hvor som helst. Noe vil definitivt ringe på døra hans nå.

Kunngjør graviditet – Når skal foreldre og venner informeres?

Kunngjør graviditet - ide ultralydbilde

Du har tatt en test for å fastslå at du er gravid, og legen har bekreftet det. Du og partneren din er i stor forventning, men når kan du kunngjøre det for foreldre, slektninger og venner? Tiden fram til 12. svangerskapsuke regnes som den mest kritiske, og det er best å dele de glade nyhetene etter at de første tredje månedene er over. Om alt går bra eller ikke, avhenger absolutt ikke av om du har delt lykken din med andre. Selvfølgelig kan du fortelle foreldrene dine og kanskje dine nærmeste slektninger om det. Fremfor alt må alle bestemme selv individuelt, for mye kan skje, og du vil ikke nødvendigvis bli spurt om det.

Når er den beste tiden å fortelle dine veiledere og kolleger at du er gravid??

ideer-graviditet-kunngjør-kontor-arbeid-arbeid

Viktigst av alt, hvis en kvinne trenger å fortelle sin leder om svangerskapet og deretter om å komme tilbake på jobb, bør hun nærme seg spørsmålet veldig profesjonelt. Riktig tidspunkt har kommet når graviditeten allerede er sikker, dvs. etter ca 12 uker. Det er viktig å først informere sjefen og først fortelle kollegene senere. Selv om ikke alle overordnede reagerer positivt, bør den ansatte vise under dette første intervjuet at hun har alt under kontroll. I en annen samtale om tre til fire måneder før babyferien, bør hun diskutere restitusjonen. Er det mulig å jobbe hjemmefra eller deltid? Fremfor alt er det viktig at alt skrives.

ideer-graviditet-kunngjør-arbeid-hjemmekontor-deltid

Når du kunngjør graviditeten din på jobb, gir profesjonalitet et positivt inntrykk. Det er verdt å merke seg at en au pair eller en bestemor som bor rundt hjørnet kan være et alternativ for deg. Deltidsarbeid kan også være et alternativ for deg hvis jobben tillater det.

Kreative ideer om hvordan du kunngjør graviditet: Et familiebilde i riktig øyeblikk

ideer-graviditet-kunngjør-overraskelse-familie-foto

Nå som partneren din vet om graviditeten, hvordan deler du den glade nyheten med familie og venner? Overrask familien din ved å la dem komme sammen og stille opp for et nydelig familiebilde. Fortell fotografen på forhånd at i stedet for “Ost!” “Vi er gravide!” å si og deretter ta en sekvens av bilder. Når alle er i posisjon, annonserer fotografen plutselig den glade nyheten. På denne måten vil de spontane, uformelle reaksjonene til dine nærmeste og dette unike øyeblikket bli husket for alltid. Du kan også distribuere eller sende de morsomme bildene senere.

Kunngjør graviditet med et brev per post

ideer-graviditet-kunngjør-brev-etter-konvolutt-kort

En spesielt oppfinnsom måte å kunngjøre graviditeten din på, er å sende et eget brev med posten. Kanskje det høres utdatert ut først, men noen få fine ord som kommer fra hjertet vil sikkert bli husket, og det er også en fin gest, spesielt siden du sjelden får private brev i postkassen din i disse dager.

Design ditt eget kort med babybelastning

ideer-graviditet-kunngjør-baby-bump-lasting

Et spesielt kort du har laget selv er også en god idé. Alt du trenger for dette er magen din, med eller uten kurve, og mobiltelefonen din eller kanskje et godt kamera. Farg graviditeten på magen din og skriv den tilsvarende prosentandelen nedenfor, for eksempel “33%” eller “50%” og over “Loading”. Ta nå et bilde av magen din og bruk den til å lage et vakkert, personlig kort som du kan bruke til å overraske dine foreldre og slektninger.

ideer-graviditet-kunngjør-foreldre-familie

Du kan lage et enkelt og samtidig unikt kort ved å ta et nøytralt brettkort, for eksempel med lys rosa eller babyblått, og lime en fotokopi av det første ultralydbildet på det. Skriv også et fint ordtak. Her har vi plukket ut noen få.

Ideer om hvordan du kunngjør graviditet: ordtak

ideer-graviditet-kunngjør-bokstaver-ordtak

Etterlengtet og nå fungerte det: storken knipset!

Første Amor slo til, og nå stork!

Noen ganger er du bare heldig!

Forrige ukes gastrointestinale infeksjon fikk et navn.

Du vil finne ut hva det er om 8 måneder.

Vi får snart høyere utgifter, kortere netter, mindre fritid – omtrent 3000 gram mer flaks.

Moro ble alvorlig. Og Ernst kommer om 8 måneder.

Om ni måneder begynner jeg endelig i en ny jobb: lederstilling. Lønnen er dårlig og overtiden er høy, men kontrakten er for livet.

Det er et mirakel, sier hjertet. Det er mye bekymring, sier frykt. Det er mye ansvar, sier tankene. Det er den største lykken på jorden, sier kjærligheten.

Morsomme ideer om hvordan du kunngjør graviditet: T-skjorter for hele familien

ideer-graviditet-kunngjør-t # skjorter-familie

En veldig morsom idé å kunngjøre graviditeten og som er ideell for familier med flere barn, er å designe lekne T-skjorter for alle familiemedlemmer, hvor det blir klart hva som er i magen. Med mamma er det selvfølgelig babyen, eller jenta eller gutten, med pappa kan det være øl eller pizza og med barna – smarties, pommes frites eller hva de liker å spise.

Kunngjør graviditet gjennom en gåte

ideer-graviditet-kunngjør-partnere-overraskelse-hyggelig

Du vil dele graviditeten din med familie og venner på en spesielt morsom og kreativ måte. En liten gåte er en spesielt humoristisk idé. Alt du trenger å gjøre er å registrere søndagssteken i ovnen med mobiltelefonen og sende den via e-post, sosiale medier eller WhatsApp. For å gjøre dette, skriver du: “Gjett hva som skjer med oss?” og vent på å se hvem som løser gåten først. Denne lille vitsen er fremdeles kjent som “steke i ovnen”, “brød i ovnen” eller på engelsk – “bolle i ovnen”.

ideer-graviditet-kunngjør-gåte-overraskelse

Kunngjør graviditet og ta opp en video

Det er mange ideer om hvordan man kunngjør graviditet. Spesielt med det første barnet er gleden enorm, og du vil beholde det unike øyeblikket i minnet ditt for alltid. Kanskje ville det også være veldig spennende for barnet senere å finne ut hvordan besteforeldre og slektninger reagerte på det gode budskapet. Da er et videoopptak som dette definitivt en god idé.

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!