15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tips for å skyte en babyhump i badekaret som et unikt minne om graviditet

Denne trenden er ikke bare søt, men helt fantastisk, fantastisk vakker og romantisk. Hvis du vil ta en baby -bump -shoot i badekaret, er melkebadet definitivt en god avgjørelse. Resultatet er fortryllende bilder som ikke kunne passe bedre for anledningen.

Ekte blomster bør brukes til svangerskapet

Og selv om alt det som fanger under babyhumpeskytingen i badekaret, som melk, blomster og mulige klær, representerer et spennende og samtidig beroligende samspill, forblir det viktigste elementet alltid i forgrunnen: babyhumpen. Melkebadet vil forbli det perfekte minnet om denne spennende og emosjonelle tiden, forutsatt at den er riktig planlagt og implementert.

Babybumpskyting i badekaret som en påminnelse for den blivende moren

For at alt skal gå bra, vil vi gjerne hjelpe deg med noen tips for å skyte en babyhump i badekaret. På denne måten kan du ta fantastiske babybumpbilder selv eller planlegge og sette sammen alt du trenger med den valgte fotografen. Den ideelle perioden er mellom den 32. og 35. uken av svangerskapet.

Baby bump shoot i badekaret – Det du trenger

Baby bump shoot i badekaret - danne et hjerte på magen med hendene

Melk og alternativer

Når du skyter en babyhump i badekaret, ser vannet ikke bare melket ut, det inneholder faktisk ekte melk. Den eksakte mengden varierer ikke bare basert på mengden vann du vil bruke. Hvor mye melk du trenger til badekaropptaket, avhenger også av hvor godt du vil ha vannet. Ca 3 liter burde være nok.

Bruk kumelk. Imidlertid, hvis du lider av laktoseintoleranse, bør du unngå slike babyfotbilder! Alternativt kan du bruke andre midler for å skyte i badekaret under svangerskapet: badebomber eller andre badeprodukter som gjør vannet melkeaktig og til og med kaffevitere har samme effekt.

Alle blomster er egnet for babybump -skytebadet

Blomstene

Kunstige blomster svømmer ikke like fint som ekte. Det følger logisk at du bør foretrekke ekte blomster. Tenk også på litt grønt for et større utvalg farger. For å få bildene til å se harmoniske og romantiske ut, er en kombinasjon av tre farger best. Jo større diameteren på blomstene er, jo lengre svømmer de.

Du kan plassere roser i et lyst vindu, slik at du kan åpne deg selv for babyhudskuddet i badekaret. Hvis du bruker hvite blomster, er det tilrådelig å ikke gjøre vannet for melket slik at fargen på blomstene ikke forsvinner i den hvite bakgrunnen. Kjøp blomstene dagen før, legg dem i en vase og ha dem friske med en spiseskje sukker og en spiseskje sitronsaft til det kreative graviditetsskuddet i badekaret.

Design badekaret og ta bilder av babyhumpen og den gravide kvinnen

klær

Du bestemmer selv hva du vil ha på babyhumpeskytingen i badekaret. Det kommer også an på hva du føler deg komfortabel i. Ren blonderkjoler i hvitt eller krem ​​er gode ideer. Men selvfølgelig er alle andre typer klær og farger som passer med temaet også egnet.

Noen vordende mødre velger til og med halvnaken, der de intime områdene bare er smart skjult eller dekket. Eller bare ta en delikat klut. Prøv gjerne ut flere ideer.

Morsom idé til babybumpskytingen i melkebadet med oreokaker i stedet for blomster

Andre gjenstander

Ikke bare blomster kan brukes til babybumpskuddet i badekaret. Gjenstander som vanligvis brukes til andre skytespill mot babyer er også egnet: babysko, sokker, babyleketøy, en babybok eller noe annet du tenker på. Eller hva med et par sitrusskiver til eksotisk teft eller konfetti? Eller finn på noe morsomt, for eksempel søtsaker du liker best eller maten du har hatt lyst på siden graviditeten.

Fyll karet for graviditetsbildene

Babybump skytebadekar med forslag til perspektiver og vinkler

  1. Forbered blomstene til babybumpskuddet i badekaret ved å forkorte stilkene til 3 cm. Den gjenværende stammen hjelper blomstene til å svømme bedre på overflaten av vannet.
  2. Hvis du først legger melken i karet og deretter vannet, vil det oppstå skjemmende skum og bobler. Det er derfor viktig å starte med vannet!
  3. Hell i melken (eller melkeerstatningen), rør bare lett for å fordele den, og la blandingen hvile i ca 15 minutter.
  4. Blomstene kommer sist og fordeles forsiktig over vannet. Dette trinnet kan også utføres etter at den gravide kvinnen allerede er i vannet.

Den gravide kvinnen kan legge seg kort i karet før hun fyller, slik at du bedre kan vurdere riktig mengde vann. Magen skal ikke dekkes til. Men regelen er: det er bedre å ha litt for mye vann, fordi du alltid kan tømme det av etterpå. Etterfylling uten å skumme melken er vanskeligere.

Viktige forholdsregler når du tar graviditetsbilder

Frittstående badekar til melkebadet baby shoot for vintage stil

Vannet skal imidlertid være behagelig varmt på ingen måte varmt fordi varmt vann ikke er bra for babyen! Brukes også til babybumpskuddet i badekaret fersk og pasteurisert melk, som du sjekker før du heller, fordi det er tillatt ikke bortskjemt være.

Mørkeblå blonderkjole i et ovalt kar

Det er glatt i karet. Derfor anbefales forsiktighet! Selv om det brukes frontlykter eller andre elektriske apparater, må du passe på at det ikke skjer ulykker ved håndtering av vannet! I tillegg skal gravide ikke ligge for lenge på ryggen. Vekten av magen presser deretter på venen som bærer blodet fra underkroppen tilbake til hjertet. Selv om vannet reduserer tyngdekraften litt, bør skytingen ikke ta for lang tid.

Baby bump shoot i badekaret – flere tips

En krans av blader og blomster som matcher skytedekorasjonen

Ovenfra, fra siden, fra overalt

Det er bedre å ta for mange bilder enn for få babybumpbilder, spesielt hvis du ikke er fotograf og tar graviditetsbildene selv. I en alder av digital fotografering trenger du ikke bekymre deg for film. Dra nytte av dette og prøv forskjellige perspektiver. Bruk en stol for å ta bilder ovenfra, diagonalt, lenger ned, direkte mot ansiktet eller fra baksiden av hodet mot babyhumpen. Fantasi kreves her!

Dekorer håret ditt med blomstene på baby bump shoot

Lek med innstillingene

Fokuser hele scenen eller fokuser på et bestemt punkt, og legg til bokeh -effekter. Sett ISO høyere eller lavere, eksperimenter med blenderåpning og eksponeringstid. Dette er den beste måten å finne og bruke de perfekte innstillingene for hvert graviditetsfoto. Du bør gjøre de første innstillingene før den gravide kvinnen er i vannet, slik at hun ikke trenger å bli i karet unødig lenge.

Romantisk skyting i melkebadet med blomster og sener under svangerskapet

Lyset

En av de største utfordringene er lyset, som kan være vanskelig spesielt i rom der naturlig sollys er ganske begrenset. Lyset skal ikke skinne inn i ansiktet nedenfra, for da blir nesen markert og stygge skygger oppstår. Ideelt sett bør lyset komme ovenfra. Frontlykter kan hjelpe her og også smigre sminken for babyhumpeskytingen.

Kreative bilder av babyhumpen i melket vann

Effekter

Fine effekter kan også legges til etterpå. Den såkalte doble eksponeringen, som er veldig populær for bryllupsbilder, men også kan brukes til behandling av badekarbildene, er spesielt vakker. Snakk med fotografen din eller er du fotograf selv, foreslå ideen til kunden din.

Bruk konfetti i stedet for blomster for å dekorere vannet

Fotoidé med blomst som aksent

Babybump skytebadekar med blonderkjole

Gatsby -kjole som antrekk for retro stil

Retro badekar og Gatsby -kjole i beige til graviditetsbildet

Romantiske farger for kjole og blomster

Kle deg med blomstermotiver for å matche de flytende blomstene i melkestangen

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!