15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Få eksen tilbake – gjenopprett ditt kjære hjerte

Hvordan kan jeg få eksen min tilbake? Dette er spørsmålet mange stiller seg selv hvis verden har kollapset etter et smertefullt brudd. Ofte er imidlertid årsaken til dette ikke søket etter ekte kjærlighet til partneren, men en avhengighet av den tilsvarende personen. Som et resultat prøver mange skadde personer å øke sin egen selvfølelse og selvtillit. Den sårede mannen forestiller seg scener der partneren hans kommer tilbake og omvender seg. Når han kommer tilbake, ber han om tilgivelse og sier at han forstår tullet han har gjort. Men hvis det faktisk handler om kjærlighet, er det noen trinn og tips du kan følge for å få partneren din tilbake.

Få Ex tilbake uten å forårsake noe stress

eks komme tilbake etter separasjonen for å være tilbake sammen med sine kjære

Å elske eller bli elsket? Hver av oss gikk gjennom disse vanskelige tider da personen vi elsker, avviste vår kjærlighet. Hvis du er desperat, ensom og klar til å gjøre alt for å hjelpe vinn tilbake din eks-partners kjærlighet, vær ikke besatt av det og bli aggressiv mot gjenstanden for dine følelser. Ikke fortsett å sende meldinger uten å få svar. Også, ikke fortsett å ringe denne personen. Ikke hør desperat på døren for å spørre hva du skal endre eller hvor du gikk galt. Ikke still deg som et offer mens du hevder at du er klar til å gjøre alt du kan for å få din kjære tilbake. Ikke irritere din tidligere partner med unnskyldninger, unnskyldninger og angrep på hvem som er ansvarlig for den respektive situasjonen.

trist kvinne gråter etter at eksmannen har funnet en ny

Det viktigste i slike situasjoner er å opprettholde et felles sinn. Selv om dette ofte kan være vanskelig, er det noen enkle taktikker og velprøvde strategier fra psykologi for å gjøre det. Disse kan hjelpe deg med å finne deg selv i utgangspunktet og gjenvinne det du har mistet. Vi verdsetter alle og respekterer det som sjelden finnes i naturen eller i miljøet vårt. Diamanter og gull er veldig verdifulle fordi den vanskelige oppdagelsen gjør dem mer verdifulle. Så vi pleier å betale en mye høyere pris for det. Men hvis vi hele tiden har noe foran øynene, merker vi det ikke lenger etter veldig kort tid. Det er ikke lenger verdifullt for oss fordi det serveres oss hvert trinn på veien. Det er det samme med mennesker.

Psykologisk taktikk og enkle regler

problemer i forholdet mellom to unge mennesker

Hvis det er et brudd, vil du kanskje ikke legge merke til det, men du er i en slags psykologisk krig med din kjære. Dette er en krig som de mer erfarne av dere også kan vinne. På grunn av dette er det noen viktige trinn du bør følge:

  • Hvis din kjære forteller deg at de vil avslutte forholdet til deg, ikke få panikk. Det er best å være enig med ham og godta hans beslutning. Denne reaksjonen fra deg vil overraske partneren din. Det forventer han ikke av deg. Dette signaliserer for ham / henne at han / hun kan gjøre en feil. Så i stedet for å bekymre deg, må du heller vente på at ting skal roe seg. Avkjøling av hverandre er helt normalt.
  • Når du har uttalt at du godtar avslutningen av forholdet mellom deg, må du avslutte all kontakt. Ikke svar på meldinger, anrop eller skriv brev. Få din kjære til å tro at du også vil ha bruddet. Dette andre punktet krever stor disiplin. Husk at stillhetens øyeblikk er veldig sterkt og endrer situasjonen. Dette varer fra overflod når du har angrepet partneren din med endeløse meldinger og telefonsamtaler til knapphetens øyeblikk når du er stille. Dermed er din tilstedeværelse eller fravær en slags sjeldenhet som blir verdifull.
  • Hvis din tidligere partner ringer deg eller sender deg en melding, må du ikke svare med en gang. Husk at verdien kommer fra mangel. Det vil tillate deg å få din eks tilbake raskere og virkelig tro at du er savnet i prosessen. Dette kan noen ganger oppnås i timer, dager, men også i måneder.

glad eldre mann som danser med rosa briller i rommet

  • En dag, når den kjære tar kontakt med deg igjen, må han se deg i et helt nytt lys – ikke bare utenfra, men også fra innsiden. For å gjøre dette trenger du ikke bare å endre selvbildet ditt. Du bør også forbedre din egen kondisjon, holde deg mentalt aktiv og bli mer optimistisk.
  • Gå inn i livet hans igjen. Ditt nye møte og hva det blir, er nøkkelen til å starte forholdet på nytt. Utfordre disse følelsene igjen. Start på nytt fra begynnelsen.

få kjærligheten tilbake som et symbol mellom to hjerter eks

Men husk også at hvis din tidligere partner ringer deg en dag, bør du ikke ta kontakt med en gang. Tvert imot – ikke ta eller svar på tekstmeldinger. Med andre ord, du bør gå fra å være offer til å bli jaktet. Strategien beskrevet ovenfor og trinnene du kan følge tar åpenbart tid, men kan lykkes.

Previous Post
En barnesykkel laget av bambus fremmer miljøbevissthet
Next Post
Lag kake av søtsaker selv – 9 ideer med og uten baking