15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trådløse brystpumper revolusjonerer mødres liv

Trådløse brystpumper Elvie gir fleksibilitet

På slutten av fjoråret publiserte Pinterest en offisiell trendrapport for 2019 og ga et innblikk i ideene og produktene som folk vil elske i de kommende månedene. Over 250 millioner mennesker rundt om i verden bruker Pinterest hver måned for å oppdage nye ideer. Pinterest finner ut at en idé er på trenden når den mottar flere og flere søk hver måned, og denne oppadgående trenden fortsetter i 6 måneder. Så de vet hvilke drømmer motebevisste, utdannende, reiseglade og kulinarinspirerte mennesker har for det kommende året. “Disse ideene representerer det vi har felles – fra hverdagslige inspirasjoner til de villeste fremtidens drømmer,” sier Pinterest i pressemeldingen.

Trådløse brystpumper gjør livet lettere for mødre

Trådløse brystpumper gjør livet lettere for mødre

En av trendene som Pinterest fremhevet er en helt ny generasjon brystpumper. Søket etter “trådløse brystpumper” steg med hele 114 prosent i 2018. Opptatte mødre leter alltid etter måter å organisere tonnevis med hverdagslige oppgaver med babyen. Så det er ikke rart at et av de mest populære søkene på Pinterest i fjor var etter neste generasjons brystpumper. Mødre kan bruke pumpene sine diskret mens de er mobile i hverdagen. Ingen kabler, ingen flasker og begge hender fri!

Trådløse brystpumper gjør livet lettere for mødre

Hvis du spør en gruppe ammende arbeidende mødre om den tøffeste delen av dagen, vil du sannsynligvis høre mye sutring og klage over ammeproblemene og bryet med å uttrykke seg. Store, tunge pumpemotorer for transport; mange deler som må vaskes hver gang; dårlig tilgang til private, komfortable ammerom; den høye (så høye!) rytmiske lyden som manuelle eller automatiske brystpumper lager – hver del av opplevelsen er en plage for arbeidende mødre. De nybakte mødrene føler seg ufrivillig som kyr på melkeri.

Inntil nå.

Noen selskaper prøver å revolusjonere brystpumpen, og resultatene totalt sett er en spillveksler for arbeidende mødre. Med disse pumpene er det lettere å uttrykke enn noensinne. De scorer med en slank design, stille motorer og høyteknologisk funksjonalitet. Videre er de så diskrete at kvinner kan bruke dem i offentlige omgivelser (eller til og med under et møte).

Smarte brystpumper er diskrete og stille Elvie

Smarte brystpumper er diskrete og stille

Hvor stor teknologi gjør en virkelig forskjell for mødre i det 21. århundre! De smarte brystpumpene løste problemer som mange kvinner støter på mens de ammer, men som sjelden leses om på teknologiske blogger. Bærbare pumper gjør det mulig for kvinner å fortsette hverdagen, hvis det er mulig. De små aktivitetene som å lage mat, leke med barna og spise lunsj med venner er mye mer tilgjengelig nå.

Willow er en bærbar brystpumpe fra USA

Søk etter “trådløse brystpumper” fører Pinterest -brukere til en rekke alternativer, inkludert Willow Pump, som ble oppfunnet for omtrent et år siden i USA og nå tilbys for en staselig pris på 479 amerikanske dollar. Dessverre er det ennå ikke en dato for markedslanseringen i Tyskland.

Willow pumper stille ut av bh -en din

Willow er en bærbar brystpumpe som eliminerer behovet for rør og kabler. Willow pumper stille og rett ut av bh -en. Brystmelken samles i en 100 gram pose. Du kan enten fylle dette i en flaske eller sette posen i fryseren. Willow er designet for å passe brystet ditt naturlig, noe som gjør det nesten umulig for andre å legge merke til det under skjorten din. Enheten sporer også mengden melk via en app og stopper automatisk når posen er full. Den sender også en melding til smarttelefonappen.

Med Willow kan du uttrykke deg mens du ligger

Willow er også designet slik at kvinner kan bruke den liggende. Fordi posen har en enveisventil, trenger ikke mødre å stå oppreist for å unngå søl. Willow tilbyr også personlig coaching, slik at du kan stille spørsmål (via tekstmelding, telefon eller videochat) og lære hvordan du bruker pumpen så raskt og enkelt som mulig.

Bær din Elvie trådløse brystpumpe hvor som helst i bh -en

Elvie Pump er en annen trådløs brystpumpe som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Den nylig introduserte modellen, som fungerer med eller uten en dedikert app, blir fremstilt som “verdens første stille bærbare brystpumpe”, designet for å gjøre uttrykk så enkelt og fleksibelt som mulig for mødre. Med appen kan du spore mengden melk og pumpeprosessen for hvert bryst i sanntid. Elvie samler morsmelk i en 150 ml beholder som kan vaskes i maskin, som kan vaskes i maskin, laget av BPA-fri plast.

Elvie vil være tilgjengelig først i Storbritannia og deretter i USA fra oktober 2019. Det er for øyeblikket en venteliste på nettstedet til London-oppstarten du kan registrere deg for.

Elvie samler morsmelk i en 150 ml beholder

Uansett hvilken trådløs brystpumpe som appellerer mest til deg, er det klart at denne langt mer effektive, diskrete designen lover en lys fremtid for travle, søvnige mødre rundt om i verden.

Previous Post
Lag sjokolade selv: desserter som en gaveidé
Next Post
Kaloriforbruk yoga: Hvor mange kalorier du forbrenner med de forskjellige typene yoga!