15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De beste terrengkjøretøyene for 2019-terrengkjøretøyer med en ekstraordinær design

de beste SUV -offroadkjøretøyene

Det kommende året lover mange overraskelser for fans av terrengkjøretøyer og fremfor alt de beste terrengbilene. Noen av disse kjøretøyene er spesielt populære på grunn av sine terrengegenskaper og kan være makeløse makker uten å måtte avstå fra komfort og sikkerhet. Imidlertid forlater vi 4 × 4 -standarden for et annet element fordi 2019 nettopp har begynt. Så det hele ledsages av et eksklusivt arsenal av de 15 beste SUV -ene, som ikke har noe å gjøre med de vanlige modellene som vi vanligvis ser på gata. Bare les videre og oppdag at de nye monstrene 2019 vil utfordre Jorden og tyngdekraften.

SHERP – Et amfibisk kjøretøy

pålitelig design sherp ultimate atv amfibisk kjøretøyvann

Vi starter med et terrengbil som trosser både terrestrisk og akvatisk tyngdekraft – SHERP Ultimate ATV. Designet er først og fremst basert på enkelhet og pålitelighet, noe som også gjør modellen enkel å reparere. SHERP er et off -road amfibisk kjøretøy som kan rulle hvor som helst – på land, på vann, på snø eller til og med på is.

pålitelig design sherp ultimate atv amfibisk kjøretøy ørkensand

Overføringen av høy pålitelighet er utstyrt med et minimum av elektrisk utstyr som brukes. Kjøretøyet har også enorme selvoppblåsbare dekk, hver med et volum på rundt 800 liter. Den har også muligheten til å krysse en stigning på 35 °, med en firesylindret dieselmotor med 44 hk som fullfører de tekniske styrkene til SHERP.

Gibbs Terraquad amfibiekjøretøy

kjøretøy offroad utv terraquad gibbs amfibisk ytelse i vannet

Gibbs amfibiske ATV oppnår ekte ytelse både på veien og på vannet. Sittarrangementet side om side gjør ikke bare bilen morsom, men også et virkelig pålitelig transportmiddel.

kjøretøy offroad utv terraquad gibbs amfibisk ytelse på landet

Takket være høy hastighet og teknologi som er utviklet og utviklet internt, når Gibbs Terraquad 50 km / t på bakken og 45 km / t på vannet mens du bytter fra en modus til en annen. På land driver en 4-sylindret motor på 140 hk bakhjulene, mens en vannstråle driver amfibien på vannet.

Argo Frontier 750 Scout 8 × 8

rpg lignende kjøretøy kamuflasje takløse åtte ganger dekk dobbeltsete

Det neste terrengmonsteret er Frontier 750 Scout fra markedslederen i kategorien ARGO. Kjøretøyet er utstyrt med en 26 hk V-tvillingmotor fra EFI og er luftkjølt. Modellen tilbyr ytelsen og allsidigheten vi forventer av en Argo Frontier. Frontier 750 Scout er egnet for jaktentusiaster så vel som eventyrere eller som et militært kjøretøy og tilbyr noe for enhver smak. Gibbs Terraquad på 140 hk klarer å nå hastigheter på 80 km / t, noe som gjør det til et overraskende kraftig dyr på land. I det øyeblikket du kommer i vannet, vil du se hele kjøretøyets evner.

argo frontier 750 speider sidevisning karosseri

Til å begynne med svinger de fire hjulene på Terraquad automatisk oppover og styres i stedet av den nevnte vannstrålen. Denne strålen akselererer Terraquad til en imponerende hastighet på 45 kilometer i timen og er nesten rask nok til å trekke en vannskier bak deg. Bilen har plass til to personer og er utstyrt med en liten seng. Terraquad er rettet mot de mest erfarne fritidsrytterne og vil trolig bli en favoritt blant ranchere og jegere. Hvis du også er bekymret for sikkerheten, er Terraquad utstyrt med en veltebeskyttelsesstruktur (ROPS) og to setebelter.

Off-road og amfibisk burlak

lett kjøretøy atv med firehjulsdrift 4x4 honda trx 500 foreman rød

For din informasjon, er Burlak hovedmål å operere i Arktis. Den amfibiske terrengkjøreren med sine 6 hjul er også en av de beste terrengbilene og kan verken synke ned i sump eller “drukne”. Amfibiekjøretøyets design er også basert på en pansret personellbærer – BTR -60, som har blitt modifisert for å være ugjenkjennelig, men fortsatt veldig effektiv.

burlak lastebil store dekk egnet for arktiske ekspedisjoner

Med en bæreevne på 3 tonn kan dette monsteret enkelt bære et dusin mennesker. Burlaks kropp er godt isolert og utstyrt med kjøkken, dusj og andre fasiliteter. Alle systemer og motoren har tilgang fra innsiden av lyet, som følgelig har et enkeltrom med cockpit.

Sjamanen med 8 hjul

sjaman 8x8 atv med dekk som kjører på snø oransje-farget terrengbil

Når det gjelder de beste terrengkjøretøyene som er nevnt i vår artikkel, fortjener Shaman Avtoros Wamah også spesiell oppmerksomhet. Denne allsidige åttehjuls amfibiekjøretøyet (fire foran og fire bak), som kan styres individuelt, er ekstremt manøvrerbar i feltet.

sjaman 8x8 atv med dekk i vannsjøen

For informasjon har maskinens dekk et stort kontaktområde (1240/580), noe som bidrar til sikkerheten ved navigering og sikrer at spor i naturen er så små som mulig. På vannet kan sjamanen nå en hastighet på 7 km / t, mens den på land er 80 km / t. Kjøretøyet er også 6,30 meter langt, 2,5 meter bredt og 2,7 meter høyt og har en egenvekt på 3,9 tonn.

Beltebiler

beste terrengbil hagglunds bandvagn 206 amfibisk kjøretøy med kjettinger og hengertransport

De best belte terrengkjøretøyene er ideelle for å vade gjennom tungt snødekke. De tilbyr også ypperlig helårsytelse. Banesystemet hjelper tunge maskiner med å minimere vibrasjoner, mens den lette rammen til disse kjøretøyene gir styrken og kraften som trengs for å enkelt rengjøre gjørme, skitt og snø. På grunn av inkluderingen av hardere spenningsjusteringskonstruksjoner er vektfordelingen i slike kjøretøytyper til og med den samme. Du har ingen problemer med å bytte mellom hjul og kjeder.

Hagglunds Bandvagn 206

beltebiler med kjeder rød hytte med tilhenger to dører mange seter for mannskap

Hagglunds Bandvagn 206 er en av terrengkjøretøyene som ingenting kan stoppe deg. Denne modellen fra Volvo er naturlig nok nysgjerrig og viser seg å være en forbedret andre generasjon BV 202 Snow Cat som hadde fire spor og en lang hette. Cockpiten på Hagglunds BV 206 har 6 seter. Maskinen er designet for snø, gjørme, sand og til og med ulendt terreng og kan nå 75 km i timen. Funksjonene inkluderer en 2,7 meter Mercedes CDI-motor, en 6-trinns, 4-larve automatgir. I tillegg kan det amfibiske kjøretøyet lett krysse en elv eller innsjø.

Ripsaw EV2: en overveldende høyteknologisk tank

høyteknologisk tank ripsaw EV2 tank luksusteknologi

Vi fortsetter vår liste over de beste SUV -ene med Ripsaw EV2. En dieselmotor på 600 hk og to store larver gjør at luksusmaskinen kan kjøre i full fart og smidighet i vanskelig terreng. Det mest overraskende med dette kjøretøyet er det toppmoderne interiøret-en kontrollskjerm og mange forskjellige lys får deg til å mistenke at du er i cockpiten på et fly.

høyteknologisk tank ripsaw EV2 tank luksusteknologi interiørratt

Denne håndlagde ATV-en er designet for ekstremt terreng og off-road. Baseplattformen som kjøretøyet ble utviklet på er militær. Det er muligens den raskeste dobbeltspormodellen som noen gang er laget. Ved å kombinere en 6,6 liters Duramax -motor med 600 hk og en Allison automatgir, kan Ripsaw EV2 nå hastigheter på over 60 km / t. Det hermetiske skroget leveres i en luftfartsaluminiumvariant som tilbyr oppdrift. Kjøretøyet er ganske lett for sin kategori og veier bare 3,7 tonn.

Tinger Track S500: Et ekstremt pålitelig amfibiekjøretøy

beltebil tinger track s500 ekstremt pålitelig grønn farge amfibier

Dette er en annen representant for de beste terrengbilene som finner sin plass i vår rangering. Den ekstremt sikre og allsidige beltebilen er helt avgjørende. Med sin lette og robuste karosseri og komfortable og trygge seter tilbyr bilen en hyggelig reise i mange timer.

tinger track s500 med larve amfibiekjøretøy med terrengkapasitet

Så dette er et allsidig terrengbil som dekker fem forskjellige bilmodeller. Den har snømotstanden til snøscootere, de amfibiske egenskapene til amfibiske terrengkjøretøyer, evnen til å krysse sumpete områder som en buggy, terrengkapasiteter og transport- og arbeidsevner til en traktor. Firetaktsmotoren er ekstremt pålitelig og energieffektiv, mens kjedene er laget av forsterket stål med høy styrke. Sterke dobbeltkjeder er tilstede sammen med brukervennlig styring.

Polaris Rampage: et annet beltebil

polaris -rasing fra flyet som svevde opp på snø

Det ser ut til at Polaris Rampage er et veldig smidig og spesielt kraftig firehjulsdrevet kjøretøy. 100% amfibisk, denne maskinen kan ikke synke hvis isen gir etter under sin vekt. Dette amfibiekjøretøyet drives av en 1000 cm³ Polaris RZR -motor og kan derfor nå topphastigheter på mer enn 60 km / t. Kjøretøyet bruker også et standardratt for å kontrollere todelt rotasjon.

beste terrengbil for snø og is polaris rampage atv belte snøscootere

Du kan feste en forsendelsespall på baksiden hvis du trenger tilleggsutstyr for vanskelig terreng. Interiøret er fullstendig oppvarmet og lukket, så du vil føle deg trygg og komfortabel under isete forhold. Den inkluderer også kontakter for elektroniske enheter som bærbare datamaskiner. Dette smidige og lille kjøretøyet kan håndtere gjørme, snø, skitt, vann, sand, is og til og med frysende arktisk vær.

De beste terrengkjøretøyene – BVS10 BEOWULF

beltebil bvs10 beowulf militær kamuflasje med tilhenger

Denne fantastiske ATV’en er et produkt fra det svenske selskapet BAE Systems Hägglunds. Den har en innovativ ubeskyttet plattform bygget på tidligere versjoner av denne modellen – Bv206, Bv206S og BvS10. Kjøretøyet er fullt konfigurerbart og tilbyr forbedret taktisk og strategisk mobilitet. Den kan transporteres over lange avstander med fly eller sjø.

beltebil bvs10 beowulf hvit kabin på

Den moderne versjonen kombinerer de beste ergonomiske og kommersielle kjøretøyteknologiene og tilbyr en ATV som har enestående komfort for mannskapet med minimalt med vedlikehold. Selskapet holder seg også til det utprøvde chassiset og drivverket, og skaper en fleksibel førerhus som tilbyr et nytt brukergrensesnitt og en designløsning.

Lette kjøretøyer med firehjulsdrift

lett kjøretøy atv med firehjulsdrift 4x4 honda trx 500 foreman rød med tilhenger som bærer tre

De beste terrengkjøretøyene inkluderer også lette firehjulsdrevne ATV-er, som vanligvis har god fjæring for å håndtere svinger, hopp og støt. Du kan tilpasse quads i henhold til dine ytelses- og stilbehov. Disse kjøretøyene kjennetegnes av høyere hastigheter og responsive motorsystemer enn konvensjonelle ATV -er.

Honda TRX500 Foreman – De beste terrengkjøretøyene

lett kjøretøy atv med firehjulsdrift 4x4 honda trx 500 foreman rød

Foreman TRX500 er utstyrt med en kompakt motor og en solid, stiv og lett stålramme. Den er preget av presis håndtering og jevnere kjøreoppførsel. Den optimale bakkeklaringen muliggjør problemfri kjøring i ujevnt terreng. De store hydrauliske skivene på bremsene foran sørger for høy og konstant bremsekraft. I tillegg gir den attraktive karosseriet utmerket beskyttelse mot gjørme og en dynamisk, moderne stil.

Yamaha Grizzly EPS SE – De beste terrengkjøretøyene

atv yamaha grizzly EPS SE firehjulsdrevet kjøretøy blå i skogen fire hjul med aluminiumsfelger

Grizzly EPS SE er utstyrt med en ultramatisk girkasse for forbedret ytelse. Driften med dobbelt rekkevidde, portskifteren og reversen gjør den til et av de mest avanserte og robuste drivsystemene i produksjonen. Den ideelle motoren i kjøretøyet balanserer en sterk mellomtone -driver med stor kraft for høy respons.

kjøring i gjørma yamaha grizzly eps se atv sporty use

Servostyringen minimerer angrep og tretthet, mens chassiset som er klart til å kjøre gir fordelene med justerbar fjæring og høy bakkeklaring. Selskapet var gjennomtenkt nok til å installere de nyeste Maxxis Zilla -dekkene med aluminiumsfelger for utrolig nytteytelse på vanskelig terreng.

Kawasaki Brute Force 750 4 × 4 EPS CAMO

beste kjøretøyer for offroad atv kawasaki brute force 750 4x4 eps camo for jakt

Brute Force 750 4 × 4 EPS CAMO ble utviklet for dynamisk terrengkjøring og kombinerer kraften til 750 cm³ V-Twin med en kompakt og lett pakke. Betydelig forbedret kjøreoppførsel og ny elektrisk EPS servostyring behersker maskinens sportslige styreevne betraktelig.

Suzuki KINGQUAD 750AXI POWER STEERING SE+

ATV suzuki kingquad 750axi servostyring se pluss frontlykter natur trær

KingQuads nye ATV er etterfølgeren til Suzukis beste sportsvogn med en imponerende matt finish og oppdaterte spesifikasjoner. KingQuad kan akselerere kraftig og jevnt fra en stoppstilling takket være den utslippskompatible motoren med drivstoffinnsprøytning og selskapets eget Quadmatic-overføringssystem.

ATV suzuki kingquad 750axi servostyring se + drive trail

Den robuste rammen er perfekt for forskjellige kjøreområder og støtter deg med forskjellige oppgaver takket være trekkraften. Den omkalibrerte geometrien og den elektroniske servostyringsmekanismen gjør håndteringen av denne ATV -en til en lek. Suspensjonen fungerer uavhengig og har blitt utstyrt med nye, gassfylte låser. Chassisbevegelsen er også lettere å kontrollere takket være en forbedret stabilisatorstang med spenstige børster.

Gator RSX850i fra John Deere

gator RSX850i John Deere utrykningskjøretøy for sportslige formål i feltet

Når du sitter i John Deeres Gator RSX850i, føler du deg hjemme. De høye ryggstøttene hilser på sjåføren og omfavner ham komfortabelt. Med sin firetaktsmotor med elektronisk drivstoffinnsprøytning starter maskinen raskt under alle forhold. 839 cc V-twin-motoren er væskekjølt, noe som betyr at den fungerer uanstrengt selv under de tøffeste forholdene. Firehjulsdriften er beregnet på bruk under spesielt vanskelige forhold.

Previous Post
Birkenstock -sandaler som en stilig skotrend i sommer
Next Post
De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!