15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye BMW 4 -serie Gran Coupe – opplev maksimal kjøreglede

ny bmw 4 -serie gran coupe testkjøring

Opplev maksimal kjøreglede med den nye BMW 4 -serie Gran Coupé! Vi vil gjerne fortelle deg mer om denne unike modellen. I utgangspunktet tilbys modellen med et utvalg av fem forskjellige motorer. BMW har presentert den første firedørs coupéen i denne klassen, og dermed fortsetter selskapet å utvide sitt sortiment. Etter modellene BMW 4 Series Coupe og Cabrio, viste bayerne også BMW 4 Series Gran Coupe.

BMW 4 -serie Gran Coupe – Dimensjonene på bilen

ny bmw 4 -serie coupé sett forfra

Bilens dimensjoner er som følger: en lengde på 4638 mm, en bredde på 1825 mm, et forhold – 2810 mm, som er identiske med dimensjonene til to -dørs coupé. Begge modellene har samme lengde i frontdelen, men forskjellen er høyden på BMW 4 -serie Gran Coupe. Bilen er 12 mm høyere. Bagasjerommet er også større – 35 liter mer, så det er allerede 480 liter.

BMW 4 -serie Gran Coupé

BMW 4 -serie Gran Coupe foran

Når bilen kommer på markedet, blir den det BMW 4 -serie Gran Coupé Har 5 forskjellige motorvalg, som selvfølgelig også inkluderer den nyeste BMW TwinPower Turbo -teknologien. Miljøet vil forbli så trygt som mulig på grunn av bilens EU6 -kategori. Den kraftigste modellen blir 435i, med 3,0 liter og 306 hk. Det kombinerte bensinforbruket viser 8,1 l / 100 km. Deretter kommer 428i og 420i. De har 2,0 liters bensinmotorer med henholdsvis 245 og 184 hk. Det samlede forbruket er 6,6 og 6,4 l / 100 km.

ny bmw 4 -serie gran coupe testkjøring

Med diesel kan du velge mellom to modeller. Den kraftigste versjonen er 420d, med 2,0 liter og 184 hk – kombinert bruker den 4,7 l / 100 km. Parametrene til 418d er like – nemlig 2,0 liter, 143 hk. Når modellen kommer på markedet, vil BMW 4 -serie Gran Coupé 428i og 420d kan utstyres med en intelligent BMW xDrive firehjulsdrift. Modellene kommer med en 6-trinns manuell girkasse, men alle motorer kan utstyres med en åtte-trinns automatgirkasse Steptronic eller en åtte-trinns automatgirkasse Steptronic Sport, der girkassen kan skiftes manuelt ved hjelp av en kontrollspak på rattet.

ny bmw 4 -serie gran coupe venstre side

Det lave drivstofforbruket oppnås gjennom den intelligente BMW EfficientDynamics -teknologien. Den finnes overalt i alle bilens komponenter. Bortsett fra motorene, inkluderer den en lettere konstruksjon, optimalisert aerodynamikk – bilgulvet er helt horisontalt og Air Curtain og Air Breather -systemene. Stopp / start -systemet, regenerering av bremseenergi, indikatorene for overføringen, enhetene som bare fungerer når det er nødvendig, hjelper mot miljøforurensning og høyt forbruk av drivstoff. Kombinert med automatgiret (Steptronic) er forbruket veldig lavt, fordi en nøytral girbevegelse også er slått på. Et annet alternativ for å spare drivstoff er ECO PRO -teknologien.

nytt bmw 4 -serie gran coupe interiør

Alle BMW ConnectedDrive -systemer er også tilgjengelige for BMW 4 -serie Gran Coupe. Disse inkluderer Head -Up Display, Navigation Professional (farget), en førerassistent, en refleksbeskyttelsesassistent, Active Protection og den moderniserte autopiloten med stoppfunksjonen&Gå.

nye bmw 4 -serie gran coupe innvendige skinnseter

ny bmw 4 -serie gran coupe sett fra siden

ny bmw 4 -serie gran coupe høyre side

ny bmw 4 -serie gran coupe grå metallic

ny bmw 4 -serie coupé utvendig design

ny bmw 4 -serie gran coupe bak

ny bmw 4 -serie coupé sett fra venstre

BMW 4 -serie Gran Coupe -felg

bmw 4 -serie gran coupe bak

BMW M3 Kjøperguide – Hvilken modifikasjon du skal velge

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør