15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye Mercedes C-klasse 2014 overrasker bilelskere positivt

italiensk designer moderne funksjonell lagt til elegant front

Bilentusiaster etterlater presentasjonen av nye C-klasse. Noen journalister var så heldige å sette seg ned i bilen og se på interiøret. Alle er enige – den nye Mercedes C-klasse 2014 kan regne med en stor suksess i 2014.

Nye Mercedes C-klasse 2014 sikrer raskere drift og en behagelig tur

interiør attraktivt utstyrt skinninteriør treelementer

Nye Mercedes C-klasse 2014 skiller seg fra forgjengerne ved et helt nytt design – klassiske italienske former og flytende linjer. Til dette legges hensiktsmessigheten til av tyskerne. En utvikling vil imponere publikum, nemlig den raske betjeningen ved hjelp av styreputene. Sjåføren og passasjeren foran kan bruke fingrene til å velge situasjon, stille inn klimaanlegg eller kontrollere infotainmentsystemet. Som et alternativ for folk som egentlig ikke er begeistret for styreflaten, er det en multifunksjonell trykknapp som dobler berøringsplaten. Blant materialene som brukes til interiøret er naturlig tre og veldig dyrt skinn, som brukes til å dekke både setene og dørene. Panoramatak gjør at mer lys kan oversvømmes.

Nye Mercedes C-Klasse 2014 vil bli forbedret på mange punkter

Ny versjon av Mercedes star hood pneumatiske støtdempere

Funksjonen til klimaanlegget i den nye C-klassen har blitt mye bedre. Ved hjelp av GPS aktiveres de forskjellige arbeidsregimene av seg selv. Nye Mercedes C-klasse 2014 er den første modellen fra dette standardutstyret som har pneumatisk fjæring. Siden utstyret også inneholder to stereoskopiske kameraer som kan skanne 500 m foran bilen, og systemet som gir ekstra beskyttelse for de som sitter inne, øker dette sikkerheten ved kjøring med den nye seriemodellen. En av de mest spesielle egenskapene er at nye C-klasse og nye S-klasse er veldig like hverandre.

innvendig skjerm bred effekt klimaanlegg aktivert alene

bilsikre, stabile stereoskopiske kameraer kjører fort

Den nye funksjonen i lettvektskontrollsystemet Mercedes C -klasse 2014

bakre del fotografert bare journalister har lov til å se biler 

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon