15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ny elsykkel med tre hjul gir ridemoro for voksne

Sport nye sykler kart dekk foran 20 hjul

EN ny elsykkel med tre hjul sikrer absolutt kjøreglede – e -sykkelen ble designet av Local Motors og den første prototypen er allerede testet.

Ny elsykkel for sportsentusiaster

New Zealand BMX -ramme bak to PVC -rør foran BMX -sykkelen

Den elektrisk drevne trehjulssykkelen for voksne ble spesielt utviklet for sportsentusiaster – den siste trenden på dette området kommer fra New Zealand og kalles drifttriking / forklart på tysk – å kjøre ned en bakke /. Frem til nå har de fleste driftsykler / lavsykler med ett stort forhjul og to mindre bakhjul / ingen kjøring fordi de drar fordel av terrengets og vindens skråning. For dette formålet bør en tom vei eller øde asfaltert fjell bli funnet. Entusiastene blir deretter trukket de første meterne av en bil. I motsetning til de vanlige variantene, er trehjulssykkelen fra Local Motors utstyrt med en elektrisk stasjon som gir det første skyvet. En slik ny elsykkel du kan ikke kjøpe den enda – den første prototypen testes for tiden.

Ny elsykkel fra Local Motors – den første prototypen testes allerede

drevet chassis elektrisk motor ny trike drifting

Alternativet er a ny elsykkel, at du også kan sykle i flatt terreng uten problemer. Ingeniører fra Local Motors brukte en BMX -sykkel med 20 ”hjul som grunnlag for prosjektet. En navmotor er montert på sykkelen og et trekkbatteri forsyner strømmen. Den elektriske drivenheten er beskyttet mot korrosjon av et deksel i rustfritt stål. Kartdekk og et PVC -rørdeksel ble brukt til bakhjulene. Skinnsetet er ekstremt behagelig og stabilt. Den elektriske sykkelen er perfekt for nybegynnere – de enkle kontrollene garanterer full kontroll. Batteriet er ladet i 3 timer og kan vare opptil 45 minutter. Nye skivebremser av høy kvalitet sikrer sikkerheten til sjåføren.

Ny elsykkel med metallramme

Bygg selv en trehjulssykkel Design PVC roller kart dekk

Tricycle med metallramme og skinnsete

Bakramme PVC -rør Kart dekk stabile og trygge

Elektrisk drevet sykkel sikrer den ultimate reisemoro for voksne

Trike Drafting gjenskapt sportsentusiaster

Sykkelen tilbys i flere farger

Tre-hjulet elektrisk motor voksen e-sykkel bygget av deg selv

Produsent – Lokale motorer

elektrisk drevet motorarbeid metallramme BMX

elektronisk drevet batteri akkumulator nasben motor

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt