15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den nye Mercedes-Benz S63 AMG Coupé 2015 med V8 biturbo-motor

Mercedes-Benz S63 AMG Coupé 2015 prøvekjøring

Alle Mercedes -fans pass på! Det luksuriøse merket lanserer en ny modell som ikke bare imponerer kjennere og fans. På New York Auto Show 2014 presenterte Mercedes sin nye, imponerende Mercedes-Benz S63 AMG Coupé 2015 for allmennheten. Dette imponerer med 585 hk og et dreiemoment på 900 Nm. Den firehjulsdrevne sportsbilen tilbyr verdens første kurve-vippefunksjon som ligner på en motorsykkel eller skiløper. Den er en del av det såkalte “Magic Body Control” -chassisystemet, og gir mer kjørekomfort og bedre styringsnøyaktighet. To-dørs har også en syv-trinns sportsgir fra Speedshift. Den blir fra null til 100 km / t på 3,9 sekunder. Toppfarten er begrenset til 250 km / t.

Mercedes-Benz S63 AMG Coupé 2015

S63 AMG Coupe Mercedes 2015 bil ny luksuriøs sølvfront

De stiliserte, vertikale luftutløpsåpningene i det bakre forkleet og har funksjonen som en spoilerleppe som optimaliserer aerodynamikken. På forsiden er det tredimensjonale AMG “twin blade” -kjølergrillen i sølvkrom imponerende. Den åttesylindrede biturbo-motoren ble håndlaget i AMG Motor Shop i Affalterbach. Takket være omsluttende design ser det ut til at dashbordet nesten umerkelig smelter inn i dørene.

Den nye modellen ble presentert på bilutstillingen i New York

bak S 63 AMG frontlykter sølvfarget bak

Alt i alt imponerer den nye bilen med et moderne, stilig design med klare, avrundede linjer, som gjelder både utvendig og innvendig. I kombinasjon med de mest moderne systemene og funksjonene er modellen perfekt for daglig bruk så vel som for lengre reiser, det være seg for korte turer eller forretningsmøter.

Så hvis du leter etter en bil med perfekt ytelse og komfort, er denne Benz laget for deg. Og hvis du fremdeles ikke er overbevist av informasjonen, kan du bare avtale en avtale med nærmeste forhandler for en prøvekjøring. Ta en titt på flere bilder av bilen nedenfor og ta en titt på bilens imponerende interiør.

585 hk, dreiemoment 900 Nm

innsiden foran skinn testkjøring styring Coupe S63 AMG

Firehjulsdrevet sportsbil

over ny modell S63 AMG Coupé, årsmodell 2015

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt