15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye Mercedes GLA 2014 – en forsinket, men flott SUV

Mercedes 2014 bil ny modell foran

Etter at først japanerne med Nissan Qashqai og Nissan Juke startet SUV (forkortelse for Sport Utility Vehicle, som betyr noe som sports- og nyttekjøretøy, dvs. terreng sedan), kom BMW med sin X1 og MINI Countryman, samt Audi , med litt forsinkelse, med Q3. Mercedes kan være glad for at de ikke er de siste, men de tok også litt lengre tid. Nyhetene om det er desto mer gledelig Mercedes GLA 2014.

Mercedes GLA 2014 – terreng sedan med forsinkelse

Mercedes GLA metalleffektmaling på venstre side

GLA er navnet på terreng sedanen fra Mercedes, hvis chassis og motor er basert på de fra A-klassen. Premieren fant sted på IAA i Frankfurt. Modellen er 13 centimeter lengre enn den mer kompakte sedanen, og på 1,49 meter høy er den ganske lavere enn konkurrentene. Egenskapene til et terrengkjøretøy understrekes spesielt av skjermene i mørkere farger og opp til 19-tommers felger. I det store og hele, altså Mercedes GLA 2014 men hovedsakelig beregnet for by- og motorveitrafikk, hvor den imponerer med sistnevnte takket være sin store luftmotstand. På denne måten opprettholdes også det lave drivstofforbruket trygt.

Et viktig trekk ved de kompakte SUV -ene er at de har en større bagasjerom sammenlignet med sine kompakte brødre. Bagasjerommet til Mercedes GLA 2014 har 421 liter, selv om den kan utvides til 1235 liter ved å felle ned baksetene. Som et ekstra alternativ tilbys en mekanisme som setene kan slås ned i en større vinkel. På denne måten forstørres bagasjerommet med ytterligere 60 liter, noe som kan være en hel koffert.

Mercedes GLA 2014 med bensin- eller dieselmotor

GLA 2014 -ideer bak raskt og trygt

I begynnelsen, for Mercedes GLA 2014 Det tilbys fire forskjellige motorer: to bensin- og to dieselmotorer. Den grunnleggende bensinmotoren GLA200 har 156 hk, mens GLA250 har totalt 211 hk, som den lille SUV -en kan nå 100 km / t på 6,5 sekunder. Toppfarten er 235 km / t. Den mindre 200 CDI med 136 hk har et gjennomsnittlig drivstofforbruk på bare 4,3 liter per 100 km / t. Den kraftigere varianten, 220 CDI, har 170 hk. De to større bensin- og dieselmotorene drives av en syvtrinns dobbeltkobling, de mindre med en seks-trinns manuell girkasse. Hvis sistnevnte er bestilt med firehjulsdrift, vil den også motta en automatgir.

Både Mercedes GLA 2014 Firehjulsdrevne modeller har en spesiell differensialdrift med en elektrohydraulisk kontrollert flerplatskoppling på bakakselen. Dette fordeler dreiemomentet kontinuerlig mellom for- og bakakselen avhengig av veiforholdene. Dette muliggjør god trekkraft og dynamikk selv på dårlige veiforhold, forutsatt at de ikke er mer kompliserte enn snø på en vinterferie eller litt sand på stranden. For mer komfort og tilfredshet for sjåføren, er det også et terrengkjøringsprogram, samt kompass, start- og avgangshjelp for bakker og muligheten til å vise kurvens vinkel.

Mercedes GLA 2014 koster fra 30.000 euro

GLA 2014 interiørutstyr svart materiale

Når det gjelder det valgfrie elektroniske tilbehøret til Mercedes GLA 2014 produsenten tilbyr alle tidligere kjente alternativer. Blant annet er det en cruisekontroll for å regulere avstanden til kjøretøyet foran, et system for å overvåke førerens tretthet og en automatisk parkeringsassistent. Det er også mulig å synkronisere med en iPhone slik at smarttelefonens internett kan brukes til å surfe fra bilens nettleser. De Mercedes GLA 2014 kan allerede kjøpes for en pris som starter på rundt 30 000 euro.

Mercedes 2014 forskjellige farger venstre side ny  Mercedes GLA innvendig kvalitetsmateriale

Mercedes 2014 interiørdesign skinnratt

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger