15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den mystiske Hamann Mystere Range Rover 2014

Rover Mystere LED -dagslys foran

Hamann må til sitt Mystere Range Rover 2014 Program har lagt til en ny modell. Den tidligere versjonen var finsk med rosa, mens den nye versjonen imponerer med sitt enkle utseende og matt grå farge. Bilen ble nylig presentert for fansen i Frankfurt.

Mystere Range Rover 2014 scorer med et moderne utseende

Mystere Range Rover grå farge fra siden

Fronten har det nye Mystere Range Rover 2014 mottatt en spoiler fra Hamann med integrerte LED -dagslys. Karbonfrontene, det originale dørutseendet og hjulkassene bidrar til et dynamisk utseende. De 23-tommers smidde felgene beskytter 305/30 R23-bildekkene. Innvendig imponerer bilen også med sine elegante former og harmoniske estetikk – skinnsetene er pyntet med firmalogoen, dørkarmen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Bilen er tilgjengelig med tre og fem dører.

Mystere Range Rover 2014 – flott særpreg

Rover Mystere versjon sett forfra

Den nye Mystere Range Rover 2014 presenterer seg ikke bare gjennom en spesiell estetikk med et høyt tiltrekningsnivå. Rammen sikrer en enda bedre veigrep. Også når det gjelder pålitelighet, bør den nye versjonen score poeng i forhold til sin rosa forgjenger. Bilen drives av en 5 liters V8 -motor, men produsenten har ikke avslørt ytterligere detaljer om maksimal hastighet og akselerasjon.

Mystere interiørdesign i kupé i svart skinn

Range Rover interiørvideolydsystem

Rover 2014 innvendig skinnsete firmalogo

Range Rover logo clutchbrems

Range Rover 2014 sølvfarget bakside

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger