15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mercedes SL 63 AMG med to eksklusive F1 -vinnermodeller

Mercedes SL 63 AMG Formel 1 -vinnermodeller

Mercedes feirer vinneren av verdensmesterskapet i formel 1 i 2014 med to eksklusive Mercedes SL 63 AMG Spesielle modeller personlig designet av Lewis Hamilton og Nico Rosberg. De to Formel 1-sjåførene tok førsteplassen i 16 av 19 løp i år, og derfor bestemte Mercedes-Benz seg for å belønne de to beste sjåførene for denne legendariske ytelsen med to utsøkte spesialmodeller av SL 63. Hver modell av “World Championship 2014 Collector’s Edition” er unik og designet i henhold til sjåførens egne ideer.

Hamilton styler sin Mercedes SL 63 AMG svart og gull

Mercedes SL 63 AMG lewis-hamilton-svart-gull-front

Formel 1-tittelholderen for 2014-sesongen, Lewis Hamilton, valgte en spesiell lakk “Nachschwarz magno” ikke bare for ytre hud, men også for tilleggsdeler som dørhåndtak, sidespeil og felger. Til og med eksosendene er svart forkrommet. Og som du forventer av en vinner, lyser bokstaver, finner og striper på den bakre støtfangeren i kraftig gull. Svart og gull dominerer også inne. Setene, instrumentpanelet og midtkonsollen er trukket med svart nappaskinn og dekorert med gullsøm. Dørhåndtak, skiftelamper og andre dekorative deler skinner også gyldne.

mercedes-benz-sl-63-amg-lewis-hamilton-svart-gull-bak

mercedes-benz-sl-63-amg-lewis-hamilton-svart-gull-interiør

mercedes-benz-sl-63-amg-lewis-hamilton-svart-gull-innvendig midtkonsoll

Rosberg valgte kashmirhvit og Himalaya -grå for sin Mercedes SL 63 AMG

mercedes-benz-sl-63-amg-nico-rosberg-kashmir-hvit

Nico Rosberg har valgt kashmirhvit som farget motto. Andre utvendige deler ble malt i en subtil Himalaya-grå og skaper en veldosert kontrast. Begge Formel 1 -sjåførene er enige om utstikkingsrørene: De skinner også i svart krom. Titangrått skinn er interiøret i det elegante kjøretøyet. Setene, rattet, dørbeltelinjer og den øvre delen av instrumentpanelet er dekket med det, mens den nedre delen, midtkonsollen og dørkanten er i dyp hvit nappa.

mercedes-benz-sl-63-amg-nico-rosberg-interiør-hvit-grå

Det vil bare være 19 av hver av de to Mercedes SL 63 AMG spesialmodellene. Så mange var Formel 1 -kursene i 2014. Utformingen av den respektive ruten på gulvmattene, på et merke på midtkonsollen og den tilhørende nøkkelen identifiserer også modellen. Mercedes-Benz tilbyr begge kjøretøyene utelukkende til medlemmer av Mercedes-Benz Circle of Excellence. Opprinnelig som en duo til en pris av 629.510 euro, senere som et enkelt kjøretøy for 320.111 euro. Kjøretøyene vil bli overlevert under Tyskland Grand Prix 2015.

Mercedes SL 63 AMG nico-rosberg-interiør-hvit-grå-midtkonsoll

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
En herlig DIY borddekorasjon laget av vintreet