15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pimp My Ride – Automatisk konvertering av en Corvette ZR1 fra 1954 fra Timeless Kustoms

auto conversion 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design death star

Hvis du allerede er kjent med Timeless Kustoms -tilpassere i Carmillo, California, vet du at de alltid leverer eksepsjonelle bilkonverteringer fra tøffe modeller. Denne gangen presenterer vi deg et spennende prosjekt der teamet bemerkelsesverdig konverterte en Corvette ZR1 fra 1954. Bilen kan virke litt ut av styrhuset først, men stol på oss, entusiasmen er definitivt der.

Autokonvertering – 1954 Corvette ZR1 i Death Star -utseende

bilkonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design dødsstjerne forfra

I begynnelsen påførte de en truende, matt og helt svart lakk på noe som opprinnelig var rødt eller blågrønt for bilkonverteringen. Men det utseendet ikke kan formidle, gjør monsteret under panseret absolutt.

auto conversion 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design death star

Du kan se at etter bilkonverteringen drives denne klassiske sportsbilen av en 6,2 liters LS9 -motor, med hele 638 hestekrefter og en toppfart på 330 kilometer i timen. Det monstrøse kraftverket passer godt til det nye, reduserte interiøret som er rettet mot kjøring. Det sikrer også at denne skapningen først og fremst er en racerbil.

Historien bak bilkonverteringen av Timeless Kustoms

auto conversion 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design death star team

Butikken projiserer tilsynelatende alltid en bilkonvertering som er gal, flott og veldig verdig navnet “Timeless”. Med dette i tankene, i denne artikkelen tar vi en liten tur inn i arkivene dine for en nesten ti år gammel bilkonvertering. Prosjektet designerne kjærlig omtalt som Death Star fra den berømte Star Wars -sagaen. Denne klassiske bilen er en av de første C6 ZR1 LS9 -motorene.

auto conversion 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design death star motor

Som vi nevnte tidligere, leverer denne over 600 hestekrefter. Når du tenker på at hele bilen bare veier 950 kg, er dette en imponerende bragd. Det ville ikke vært en Timeless Kustoms -bilkonvertering hvis ikke alle andre ting ble vurdert. Så skapelsen har også en frisk farge, et spesialtilpasset Morrison-chassis, C6-fjæring foran og bakfjæring. Listen fortsetter bare.

bilkonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design death star cockpit

Den etterlignende Death Star ville sannsynligvis gjøre Batman sjalu også. Teamet utførte en fullstendig overhaling og erstattet nesten alt. Interiøret er utstyrt med en forenklet cockpit som i en rallybil. Dette gir akkurat nok komfort til å minne deg på at du er i en sportsbil.

bilkonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsbil rallybil hallik min tur design death star side view

Tidløs Kustoms nettsted

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking