15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

BMW X7 iPerformance – en luksuriøs SUV med bensinhybriddrift

bmw x7 iperformance concept ny luksus suv hybrid

Alle BMW-fans har ventet lenge, og tiden er inne: München-baserte selskapet har presentert sin nye XXL SUV. Med X7 ønsker BMW (endelig) å gå videre til luksussegmentet, hvor konkurrerende modeller som Mercedes GLS, Range Rover og Cadillac Escalade taper på velstående kunder. Concept X7 iPerformance imponerer med seks seter, to skjermer, panoramatak og en hybrid bensinmotor. De første modellene i pre-serien er allerede i produksjon fra BMW-fabrikken i Spartanburg i USA. Seksplassen vil ikke bli presentert før i slutten av 2018 og vil komme på markedet i 2019. Les flere detaljer om BMW X7 iPerformance i artikkelen!

den nye bmw x7 iperformance concept luxury suv

På Frankfurt Motor Show 2017 ble BMW X7 iPerformance presentert som bilprodusentens første luksus -SUV designet for å overbevise kunder i luksusmarkedet. Størrelsen på bilen ligner ikke på noen annen BMW -modell. Karosseriet er 5,20 meter langt, som er 31 centimeter lengre enn BMW X5. BMW X7 overgår biler som Range Rover og Mercedes GLS. Akselavstanden er 3,10 meter og lengden på den luksuriøse SUV -en er 2,20 meter inkludert sidespeilene.

Suffikset iPerformance står for en hybridstasjon. Imidlertid må du vente litt lenger på hybriden. Motoren til den nye BMW X7 skulle få en revidert 4,4-liters twin-turbo V8 med en effekt på 462 hk.

bmw x7 interiør konsept bil ratt

Interiøret i XXL SUV fra BMW er imponerende, men på ingen måte overdrevet. De seks setene er ordnet i tre rader, med de fire i de to første radene festet som individuelle seter. Dette er faktisk slanke lenestoler som sikrer optimal komfort. I produksjonsversjonen vil modellen fortsatt være tilgjengelig som en syveseter.

bmw x7 iperformance innvendige skinnseter 12,3 tommers skjermer

Bak de to setene i første rad bør BMW X7 ha to 12,3 tommers skjermer som betjenes via en rund knapp. De fleste funksjonene i bilen kan styres fra den eller med stemmen. Spillet av laserlys i panoramataket, gullpigmenteringen av skinnseterne og krystallglassinnsatsene i rattet er sannsynligvis bare forbeholdt studiet. Faktum er imidlertid at BMW tar et stort skritt mot luksus SUV -markedssegmentet med den nye X7.

bmw x7 innvendige skjermer

interiør bmw x7 iperformance panorama tak konsept lys spill

interiørdesign bmw x7 enkel design

bmw x7 inne i seks seter tre rader

bmw x7 stor suv luksus modell hybrid

detaljer info bmw x7 iperformance suv

bmw x7 iperformance ovenfra panoramataket

bmw x7 iperformance xxl suv luksusbil

bmw x7 iperformance bensinhybriddrift

bmw x7 iperformance konseptbil

ny bmw x7 iperformance ovenfra panoramataket

BMW Concept X7 iPerformance på IAA 2017 i Frankfurt

iaa 2017 bmw x7 concept iperformance suv

luksus suv bmw x7 konseptbil seks seter

bmw concept x7 iperformance ny suv hybrid

bmw x7 concept iperformance seks-seters suv

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking