15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Så du kan lage juletrær av forskjellige materialer!

Juletreet er et av de mest populære symbolene som den kristne verden forbinder med jul. I begynnelsen av desember står vi nok en gang overfor oppgaven med å pynte juletreet, enda vakrere enn i fjor. Som alltid vil barn ha det høyeste treet og den mest overdådige dekorasjonen. Men fra et økonomisk og økologisk synspunkt er denne drømmen ikke oppnåelig for alle. Hjemmelagde juletrær i miniformat er et originalt alternativ. Enten på det festlige spisebordet, på salongbordet i stua eller på kommoden i gangen – de passer bare hvor som helst. I dag skal vi gi deg noen ideer om hvordan du lager originale juletrær.

Isoporskegle for å dekorere juletreet annerledes

Det starter med den typiske formen på grantreet. For dette bør du enten lage en kjegle av papp eller kjøpe en ferdig styrofoam-kjegle. Du velger størrelsen. Deretter limes, pakkes det inn og plugges inn etter hvert som stemningen tar deg! Bare la deg inspirere av våre gode ideer.

Lag et juletre av fjær

Juletre laget av fjær, instruksjoner

Et mini -juletre laget av fjær ser fantastisk filigran og ekstremt elegant ut. Håndverksfjær kommer i mange farger, men hvite fjær er de vakreste fordi de er forbundet med englevinger. Dekorfjærene festes best til kjeglen med PVA -lim. Om nødvendig kan du forkorte dem med saks.

mini juletre laget av fjær, instruksjoner

Lag juletrær av pasta

lage mini juletre av pasta

Hjemmelaget julepynt laget av pasta er en lett og billig trend. I denne artikkelen viste vi deg hvordan du lager en juleengel av pasta. Men de mange vakre formene til pastasortene tillater en kreativ implementering av forskjellige julemotiver. Penne Rigate og Farfalle pasta, for eksempel, er best for et mini juletre. En varm limpistol brukes vanligvis til å lime pastaen på kjeglen.

Farfalle er nudler i form av en bue eller en sommerfugl

Lag ditt eget juletre av isopor og pasta

Lag et juletre av godteri

tinker juletre fra candy ferero

Et juletre laget av godteri er ikke bare et fantastisk blikkfang på bordet, men også en fin gaveide. Sjokoladen kan enkelt festes til en papirkjegle med tape eller til en styrofoam -kjegle med tannpirkere. Til slutt er hullene mellom søtsaker fylt med kranser, bånd, bær eller til og med med røde origami blomster.

Isopor pynter juletreet med ferrero

For å representere den frodige grangrønnen, kan du bruke grønt silkepapir

lag et lite grantre av styrofoampapir og sjokoladegodteri

Du kan fylle hullene mellom sjokoladene med et perlekjede

miniatyrgranhåndverk fra godteri

Lag et juletre av bånd ved hjelp av Kanzashi -teknikken

lag et juletre selv

Kanzashi -teknikken kommer fra Japan og ble opprinnelig brukt til å lage hårtilbehør. Siden tradisjonelle japanske klær ikke tillot armbånd eller halskjeder, spilte hårtilbehør en svært viktig rolle den gangen. Noen ganger var prisen så høy som en silkekimono av høy kvalitet. Denne teknikken er fortsatt populær i dag og inspirerer med sin presisjon og skjønnhet. Kanzashi julepynt, for eksempel, er en fin måte å dekorere juletreet med uvanlige, unike ornamenter. Med Kanzashi -blomstene kan til og med et juletre bli et ekte kunstverk.

Tinker juletre av stoff med japansk bretteknikk

Husk at denne håndverksideen krever mye tålmodighet. For et mellomstort juletre må du brette 500-600 blomster. Men resultatet er verdt det!

Juletrær i vintage -utseende

Vintage juletrær laget av stoffbånd

Satengbånd har en myk, mystisk glans. Men hvis du vil lage et juletre i vintage-stil, er det best å bruke bånd laget av bomull, lin eller jute. Nostalgiske ornamenter som metallklokker, trestjerner og minikjegler passer best til dette.

Juletre laget av ull og lim

lag ditt eget mini juletre av ull

Disse små juletrærne er et veldig enkelt håndverksprosjekt, noe som gjør dem perfekte for barn og klønete foreldre. Alt du trenger er ull, lim og en papirkjegle. Kjeglen kan også pakkes inn i folie slik at tråden lett kan løsnes. I denne artikkelen finner du en videoopplæring om hvordan du gjør dette.

enkle juletrær laget av garn

Lag et juletre av papirservietter

Grantre fra grønne papirservietter

Den frodige grønne på et grantre kan også etterlignes med papirservietter. For dette brettes blomster fra servietter og limes deretter på papirkjegelen med PVA -lim. Bruken av en varm limpistol er ganske uegnet for dette prosjektet. Du trenger omtrent 30 servietter til et mellomstort juletre. Det ville selvfølgelig vært fint om du brukte grønne servietter, men dette er ikke strengt nødvendig.

Lag juletrær av servietter

Slik går det:

  1. Brett servietten i 4 deler og fest dem sammen på midten med en stiftemaskin.
  2. Bruk saks til å kutte firkanten i en sirkel.
  3. Klipp deretter et par ganger langs sirkelformen.
  4. Deretter plukker du blomsten til en fin form. Det skal se ut som en nellike.
  5. Lim deretter blomstene på kjeglen. Det er best å jobbe nedenfra og opp.
  6. Pynt til slutt det ferdige juletreet med små, lyse dekorasjoner, for eksempel papirsnøflak eller perler.

morsomt juletre for å lage deg selv av servietter

Juletrær laget av engangsbestikk

Styrofoam juletrær laget av plastskjeer

Du kan også bruke plastskjeer eller gafler til å lage juletrær. Disse kan også enkelt resirkuleres etter ferien. Dette er en fin måte å lære barn å være miljøvennlige på. Når du gjør håndarbeid, er det viktig at skjeens krumning skal peke utover.

Juletre laget av plastgafler

Juletre laget av plastgafler dekorert med sløyfer

Tinker et juletre ut av en grønn PET -flaske

Juletre laget av plastflasker som lager instruksjoner

Tinkergran fra knapper

lag din egen juletrepynt for barn med knapper

Et juletre laget av knapper er en annen god idé å bruke til å lage til jul. En styrofoam -kjegle er best egnet som grunnlag for juletreet. På denne måten kan knappene festes til kjeglen ved hjelp av pinner. Pinnehodene ser da ut som juletrekuler!

Tinkergran fra kjegler

Lag et grantre av kjegler som et blikkfang på bordet

Perfekt for fans av julepynt laget av naturmaterialer, et juletre laget av kongler gir en fin rustikk stil. Hvis du samler kjegler i hagen eller skogen, er de vanligvis fuktige eller skitne. Du kan nå kjøpe et stort utvalg av tørkede og rensede kjegler på nettet og få dem beleilig levert hjem til deg. Fjellkegler, Murii -kjegler, or -kongler, casuarina -kjegler eller lerkekegler – hver kjegletype er unik på sin egen måte.

Det er her viktig at basen også er brun som kjeglene

Tinkergrankegler ut av byggepapir

Du kan kombinere kjegler i forskjellige størrelser

lag et enkelt mini -juletre av kjegler

Du er også velkommen til å farge kjeglene i den fargen du ønsker

Tinker juletre fra kjegler og kuler med snø

I tillegg til kjegler kan du også bruke andre naturlige materialer som mose, bomullsblomster, nøtter, tørkede appelsinskiver og kanelstang. Røde bær legger til et julesprut av farge.

hjemmelaget juletre av naturlige materialer

Juletrær i grønt og hvitt med sypresser og bomullsblomster

Mini juletre dekorert med mose bomullsblomster og kjegler

De tørkede naturmaterialene kan limes i en spiral rundt treet

Lag dine egne grantrær av mose og naturlige materialer

Mini juletre

Minigran laget av kjegler og vinkorker

Disse kjegletrærne ser også spesielt søte ut. Store sorte furuskegler er best for dette. Du kan selvsagt også bruke andre typer kjegler. Det er bare viktig at vekten er åpen slik at perler eller pomponger kan limes inn i disse åpningene.

Miniatyrtrærne er veldig morsomme for barn å lage

Mini juletre laget av kjegler dekorert med perler

Previous Post
Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret
Next Post
Resirkulerbare materialer – hvilke bygningsmaterialer er egnet for resirkulering?