15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Joggesko for trendsettere – når sportssko blir iøynefallende

Joggesko-trendsetters-joggesko-adidas-moderne

Joggesko er ikke bare veldig fasjonable, men også veldig behagelige å ha på! Med de mange variantene som tilbys i butikker, kutter du en lysende figur både i hverdagen og på en fest! Med stilige joggesko kan du gi hele antrekket sitt siste preg. Hvis du liker det mer uformelt, kan du dyktig kombinere monokrome joggesko med antrekket ditt. For de absolutte motoforene blant deg er det utallige fargerike modeller av disse ikoniske slitebanen, som fremkaller en kul moteerklæring fra hvert blikk på kort tid. En ting er sikkert: med de riktige joggeskoene forbedrer du visuelt utseendet ditt og viser forresten en ekte stilfølelse med disse sportslige blikkfangene på føttene.

Joggesko for trendsettere – sportssko for hverdagen

Joggesko-Trendsetter-Håndvevd-Lær-Adidas

Visste du det allerede Joggesko på tysk betyr “Schleicher” og er samlebetegnelsen for sportssko som ikke brukes i sport, men i hverdagen? Joggesko ligner på fasjonable joggesko og brukes helst som casual street sko. De aller første sportsskoene dukket opp i England allerede i 1860. Det var såkalte “kroketsko” med en fleksibel gummisåle og et linskaft og ble kalt “plimsoles”. I 1917, i USA, U.S. Rubber Company produserer den første “Keds”. Skoprodusenten fra USA er fremdeles verdensberømt og veldig populær i dag. Snart var disse sportsskoene også populære blant voksne som spilte tennis. Suksesshistorien til den ankelhøye “Converse All Stars” begynte i 1919. “Chucks”, som fortsatt er i stor etterspørsel i dag, ble i mange tiår symbol på joggesko i Nord -Amerika og har nå mange fans i alle aldre over hele verden.

Joggesko for trendsettere – generasjonen av joggesko

Sneakers-Trendsetter-Men-Denim-Spring-Nike

Begrepet “joggesko” ble oppfunnet på 1900-tallet av Henry Nelson McKinney, som var en kjent reklameekspert. Med unntak av mokasiner gjorde alle andre sko et veldig støyende utseende den gangen fordi de hadde solide skinnsåler. Joggeskoen hadde en sklisikker gummisåle, noe som muliggjorde et nesten lydløst utseende. På 50 -tallet foretrakk for eksempel James Dean, idolen til en hel generasjon, fasjonable joggesko med en kul skinnjakke og blå jeans. Dette skapte en total hype om de komfortable og lettstelte sportsskoene, som raskt ble det foretrukne fottøyet til unge mennesker. Med sine trendy joggesko demonstrerte “generasjonen joggesko” sin protest mot det herskende etablissementet og voksenkulturen som stolte på polerte skinnsko.

Joggesko for trendsettere – funksjonelle og stilige

Joggesko-trendsetters-hvit-rød-svart-Nikes

Begrepet “joggesko” har blitt brukt i Tyskland om sportslige sko siden 1990 -tallet. Før det snakket man om “joggesko” eller “sportssko”. Imidlertid er joggesko og sportssko forskjellige på noen viktige måter. Sportssko er utviklet for faktisk bruk i sport, og i tillegg til det fasjonable utseendet, tar de på seg relaterte funksjoner, for eksempel joggesko eller spesielle sportssko for aktiviteter i treningsstudioet. Joggesko er trendy sko som er å foretrekke i hverdagen. De ikoniske skoene er produsert i et sportssko-lignende utseende, men oppfyller ikke først og fremst sportslige funksjoner.

Joggesko for trendsettere – elegante design

Joggesko-trendsettere-fargerike-ideer-moderne-Nike

De såkalte re-utgavene er for øvrig elegante sportsskomodeller, som tidligere var veldig populære og nå blir produsert igjen i en eksklusiv ny utgave i et begrenset opplag. Edle joggesko er sportslige sko som er av høy kvalitet og ofte har sjakter laget av fint overskinn. Luksusversjonen av de vanlige sportslige joggeskoene er hovedsakelig forskjellig i materialer av høyere kvalitet og det faktum at skoene stort sett fremdeles behandles for hånd. Ludwig Reiter-selskapet i Østerrike produserer for eksempel elegante joggesko av skinn av høy kvalitet.

Joggesko for trendsettere – hva du skal se etter når du kjøper

Joggesko-trendsetter-grønn-rød-hvit-Nike-høy

Forresten, den typiske joggesko har et skaft kutt, som omtales som den såkalte “Oxford cut”. I likhet med en sandwich består bunnen av forskjellige lag med plast og blir derfor også referert til som en “sandwichbunn”. Denne lange kilesålen gir god demping. For et bedre skoklima kan du bruke en solid innersåle som også beskytter innersålen til den stilige skoen. Yttersålen på en joggesko er slitesterk som sportssko, har et godt grep og har en lett gummiprofil. Skaftet er stort sett laget av syntetiske fibre og har forsterkninger av robust semsket skinn.

Fargerike joggesko er helt inne for øyeblikket

Joggesko-trendsetter-joggesko-kvinner-grå-blå-rosa

Med stilige joggesko er du perfekt kledd overalt. De sportslige blikkfangene har egenskaper som også kan tilfredsstille følgende krav i hverdagen: De tilbyr deg et høyt komfortnivå, uttrykker din aktive livsstil og har en merkevare-appell. Du kan enkelt uttrykke ditt verdensbilde ved å bruke fasjonable joggesko. Disse ikoniske skoene kan bli mote i seg selv. Nye kolleksjoner av sportsklær eller streetwear og matchende joggesko vises regelmessig hvert år. Sporty joggesko i alle tenkelige farger og fasonger har blitt en uunnværlig del av enhver garderobe.

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking