15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skotips for kvinner: Finn overstørrelse / undersize sko

sko-undersize-spiss-pumps-høye hæler-mørkeblå

Å finne damesko i størrelsene 31-35 og 42-47 pleide å være en skikkelig utfordring. I mellomtiden har de etablerte skomerkene utvidet sine kolleksjoner og introdusert friske modeller av damesko i spesielle størrelser i sitt sortiment, som på ingen måte er dårligere enn standardstørrelsene når det gjelder komfort eller design. Her har vi noen tips og triks for hvordan du finner de perfekte skoene til oversize eller undersize og hva du bør ta hensyn til når du kjøper sko. Det er faktisk farger, former og design som får føttene til å se mindre eller større ut.

Oppdraget: å finne gode overdimensjonerte / underdimensjonerte sko

overdimensjonerte sko chelsea støvler tykke hæler svart

Problem nr. 1: Det virker umulig å finne flotte fasjonable sko i overdimensjon eller understørrelse.

Virkelighet: Selv de med store føtter vil ta del i de nye trendy skostilene. Motebevisste kvinner med store føtter trenger ikke klare seg uten sterke skostiler. I dag kan sko i spesielle størrelser se like stilige og trendy ut som i andre skokolleksjoner. Det finnes nettbutikker som f.eks www.horsch-shop.de, for hvem oversize og undersize er deres spesialitet. Uansett hvilken anledning du leter etter en damesko, finner du den sikkert der. Mangfoldet av materialer, farger og design etterlater ingenting å være ønsket.

sko-små-størrelser-spesialstørrelser-brude-sko-pumps-peep-toe-blonder

Problem nr. 2: Skobutikker har vanligvis noen få store modeller i sitt sortiment. Det er en sko du endelig liker, men selvfølgelig er størrelsen du vil ha forlengst.

Idé: Snakk med forhandleren (personlig, på telefon eller via e -post) og spør hvilken ukedag nye modeller leveres. Denne informasjonen er gull verdt. Alternativt kan du også spørre om paret er tilgjengelig i ønsket størrelse i en annen gren eller online.

Oppgave 3: Kvinner bruker vanligvis mye penger på sine overdimensjonerte / undersize sko fordi de er så sjeldne å finne.

Idé: Finn et merke du liker eller en nettbutikk som selger kvalitetssko i disse størrelsene, og registrer deg for nyhetsbrevene deres. Du vil da være blant de første til å finne ut om et salg eller spesialtilbud. Det kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Hvilke sko i pluss størrelse kan få store føtter til å se mindre ut??

overdimensjonerte sko damer-sandaler-tips-stropper-føtter-optisk-krympe

Mange kjente skuespillerinner og modeller lever stort og viser gjennom sine glamorøse opptredener at mote er en fantastisk måte å dyktig skjule små feil som store føtter. Stjerner som bruker sko i størrelse 42 inkluderer Uma Thurman, Paris Hilton og Kate Winslet. Her er noen smarte triks du kan bruke for å perfekt balansere proporsjonene og jukse føttene mindre.

Sko i mørke farger får store føtter til å virke mindre enn sko i lyse eller pastellfarger. I tillegg til svart, er mørkegrå toner og jordfarger som bordeaux perfekte.

Jo mer dekket er av foten, jo mindre ser det ut. Når det gjelder sommersko, bør du derfor foretrekke sandaler med brede stropper eller flere tynne stropper. Titte tær, d’Orsay sko eller slynge simulerer også mindre føtter.

Spisse pumper eller spisse ballerinaer er det verste valget hvis du vil skjule dine store føtter. Sko, derimot, som er avrundet foran gjør at føttene ser umiddelbart mindre ut.

Få små føtter til å se større ut

sko-liten-størrelse-pumper-liten-jente-mor-pumper

Selv kvinner med små sko har ofte store problemer med å finne de riktige skoene. I barneavdelingen er det også kule modeller uten borrelås eller pomponger som voksne kan ha på seg, men de passer ikke til enhver anledning. Petite kvinner vil sikkert finne passende sko i små størrelser som ser fasjonable og elegante ut på nettet.

overdimensjonerte sko-undersize-styles-farger-material-sandaler

Plattformsko og joggesko med kilehæl er gode varianter for små skostørrelser. De bygger opp volum og legger til noen få centimeter ekstra høyde. Spisse sko er et godt valg. De er faktisk tre til fem centimeter lengre enn avrundede sko av samme størrelse og forlenger derfor ikke bare foten optisk. Utsmykkede skospisser og detaljerte detaljer skaper ytterligere fot centimeter.

Forøvrig kan små kvinner fortsatt bruke innleggssåler som støtter foten optimalt. Dette betyr at større modeller er omtrent en halv størrelse mindre.

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking