15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy nye sko: Pappas joggesko erobrer catwalken og gatene

Sko i trend dad sneaker luis vuitton modell motestiler

De er tykke, stygge og rare, de er pappasneakers! Etter sokkeskoene erobret de neste ekstraordinære sportsskoene først catwalken og deretter gatene rundt om i verden. De ser ut som en futuristisk hyllest til de klassiske løpeskoene på 1990- og 2000 -tallet og kalles “stygge” av påvirkere. Men hvorfor har de på seg stygge sko? – Fordi pappasneakers er de nye skoene i trend!

Pappas joggesko er de nye skoene i trend

sko trend pappa sneaker catwalk motedesigner vår

Pappas joggesko er de nye trendskoene og har erobret moteverdenen med en stor wow -faktor. De første modellene kommer fra motehusene Balenciaga og Luis Vuitton. Fremfor alt er den preget av en umiskjennelig egenskap – den tykke, grove sålen. Men hvorfor kalles de “pappasneakers” og hvor kommer inspirasjonen til den ekstraordinære skomodellen fra? Det er lett å forklare.

Comeback på 90 -tallet

Sko i trend dad sneaker 90s mote comeback

Som det ofte skjer på mote, kommer glemte gamle modeller som er typiske for en svunnen tid tilbake til trenden tiår senere. I dag, 1990- og 2000 -tallet gjør mote et comeback og fungerer som inspirasjon for moderne moteklær og sko. Pappasneakers minner om joggeskoene fedrene våre brukte for 20 eller 30 år siden. Motedesignerne kombinerte dem med en tykk såle og iøynefallende detaljer, som også er typiske for 90-tallet. Resultatet er en statement-sko og en varig trend med en iøynefallende faktor. I tillegg ser bena lengre ut på grunn av den tykke sålen, noe som definitivt er en fordel for et vellykket utseende.

Trendy nye sko for kvinner og menn: pappasneakers

sko trend pappa joggesko kvinner menn balenciaga designer mote

Stygge eller tykke, pappasneakers er de nye skoene i trend. Enten elsker du dem eller så hater du dem. Det er ingen mellomting. I likhet med mange sneaker-modeller, er disse like egnet for kvinner og menn og er ekte allroundere. Du kan velge mellom enfargede versjoner og flerfargede versjoner med applikasjoner. De kan kombineres til ethvert utseende og gi den et uformelt retro -preg.

Trendy Balenciaga sko: pappa joggesko

Sko i trend dad sneaker balenciaga mote hip designer

Balenciaga, Luis Vuitton og Chanel var motehusene som først viste pappas joggesko på catwalken. Siden den gang har de vært ekte stjerner innen street style. De minner om sportssko, har en fet såle og mange fargerike applikasjoner. Dermed er de en ekte berikelse for alle som er i sportsklær og liker å blande forskjellige stiler.

Luis Vuitton pappa joggesko

Sko trending far sneaker tennissokker luis vuitton merke designer logoer

Pappas joggesko kan bæres med en tynn bukse, casual jeans og også med korte stykker som shorts og miniskjørt. De kan fantastisk kombineres med en annen trend – for eksempel med iøynefallende sokker, og slik er utseendet komplett. Du kan velge mellom retro tennissokker med logoer eller sokker i lyse farger. Dette avrunder antrekket perfekt med et retro -preg.

Pappas joggesko fra andre merker: Stella McCartney

sko trend pappa joggesko modell designer stella mccartney

Den klassiske og enkleste å kombinere er de hvite pappasneakers. De passer spesielt godt med enkle, minimalistiske klesstiler og enkle grunnstykker. En- eller to-tone versjonene kan til og med brukes med en dress eller en elegant kjole.

Nike Air Max 97 Ultra

nike air max 97 ultra sko herre

Nike Air Max 97 joggesko er en modell som du sannsynligvis kjenner fra slutten av 90 -tallet. I dag oppdateres de av sportsmerket og settes tilbake på markedet. Du kan velge mellom flere vakre farger og pastellfarger, som kan kombineres fantastisk med matchende sokker og en feminin kjole. I tillegg, sammenlignet med designermodellene fra Balenciaga og Luis Vuitton, ser modellen litt klumpete ut, og du kan kjøpe den til en billigere pris.

 Dad Sneaker: Stjernene elsker dem

sko trend pappa joggesko balenciaga bella hadid

Must-have-elementene om våren er pappasneakers og overdimensjonerte blazere. Kombinasjonen er uformell og samtidig elegant og elegant. Hvis du bruker svarte bukser eller en enkel midikjole i stedet for et miniskjørt som det fra Bella Hadid, er utseendet perfekt på kontoret. Skoene løsner antrekket og gir mer komfort, noe som absolutt er en stor fordel i den stressende hverdagen når du løper fra avtale til avtale.

sko trend pappa joggesko menn balenciaga jaden smith

Selv om pappasneakers egentlig ikke er de vakreste, er det akkurat det som ser ut til å være den hemmelige oppskriften på deres store suksess. De blir vant til og er definitivt merkbare. Derfor bygger du hele antrekket rundt de tykke sportsskoene. Dette matches perfekt av lekne stykker som mer eller mindre minner om 80- og 90 -tallsmoden. En kombinasjon som alltid fungerer veldig bra er kjærestejeans eller svarte skinnbukser, en oversize genser og skinnjakke.

Stil pappa joggesko

Dad Sneaker kan også forstås som en sammensmeltning mellom en retro sneaker, en 90 -talls plattformsko og en basketballtrener. I mellomtiden er de stygge joggeskoene så populære at ingen stjerne kan klare seg uten dem. Enten Kim Kardashian, Kannye West eller Jaden Smith, alle har på seg de stygge sportsskoene. Kjendisene bruker naturligvis modellene fra designermerk som Balenciaga, Gucci, Luis Vuitton, Michael Kors, etc., som koster rundt 1000 dollar. Sportsmerker som Nike, Fila, Adidas, Puma etc. tilbyr re-design av modeller fra 80- og 90-tallet. I tillegg er det billigere varianter av Zara etc., som gjør de rare retro-joggeskoene egnet for massene.

sko trend pappa sneaker hvit kappe kombinere stil

sko trend pappa sneaker hvite sokker midi skjørt kjole

sko trend pappa joggesko luis vuitton svart hvit midi rock

sko trend pappa joggesko pels rosa

sko trend pappa joggesko hvit fargerikt malt

sko trend dad sneaker balenciaga kvinner mini denim skjørt blazer oversize

sko trend pappa sneaker balenciaga menn militær khaki bukser

sko trend pappa sneaker balenciaga oversize jakke løklook

sko trend pappa joggesko menn 90s mote svart pufferjakke

sko trend pappa joggesko menn 90s mote stil jeans jakke

sko trend pappa joggesko menn jeans 90s mote

sko trend pappa sneaker louis vuitton vårmote

sko trend pappa sneaker luis vuitton damer patent coat jeans

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking