15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gule sko og riktig antrekk gir et stilig utseende

Gule sko med gul kjole for ensfarget antrekk

Vi har gode nyheter for alle som liker lyse farger. Denne våren og sommeren er gule sko virkelig trendy. Og hvilken annen farge går bedre med disse solfylte årstidene enn fargen på solen selv? Hvis du har nok av de kjedelige svarte, brune og grå skoene som nesten alle bruker i hverdagen og på jobben, gjør en velkommen endring i antrekket ditt og smitt alle andre med det. En så sterk farge bør også kombineres riktig, noe som ikke alltid viser seg å være spesielt enkelt. Likevel har vi noen tips for deg som hjelper deg med å sette sammen det perfekte antrekket uten å måtte gå uten gule sko.

Gull og gule sko for kvinner med blokkhæl

Fargen gul er ikke bare veldig populær for sko. Siden et helt gult antrekk definitivt er for mye av det gode og den lyse fargen bør brukes som en aksent, er gule sko det perfekte tilbehøret som kan brukes med ethvert antrekk i tillegg til en gul veske, et gult skjerf eller en gul hatt kan. Uansett om det er sneakers, pumps, ballerinaer, sandaler, støvler eller ankelstøvler – det solfylte motetilbehøret er alltid et godt valg.

Kombiner gule sko og antrekk riktig

En idé for hverdagen med en fargerik topp, jeans og gule sportssko

Du tror sannsynligvis at det generelle antrekket må være enkelt hvis du vil bruke gule sko. Men det er ikke helt sant. Fordi gule damesko også kan kombineres med et fargerikt antrekk. Hva med et par bukser med et fargerikt blomstermønster, for eksempel? Da kommer både buksene og skoene i gult til sin rett. Gult ser også flott ut i kombinasjon med blått. Så du kan velge den populære jeansen hvis du vil kombinere gule sko.

Sporty og elegant antrekk med en hvit skjorte for kvinner, lange jeans og sandaler

Generelt kan du ikke gå galt med jeans. Toppen kan da være litt mer fargerik, men også enklere, ettersom jeansen skaper en balanse mellom toppen og gule sko. Siden jeansen også kan være både sporty og elegant, har du også et fritt valg i skoene: gule sko og joggesko passer like godt som ballerinaer, støvler eller høye hæler.

Forretningsantrekk med grå rutete bukser og kåpe, rød topp og gule sko

Selvfølgelig kan du også velge et enklere antrekk i nøytrale farger som beige, hvit, grå eller svart. Da faller aksenten virkelig på de gule skoene. For eksempel kan gule sko til og med brukes med en dress. I tillegg, hvis du ønsker det, kan du kle deg med et gult belte eller gule smykker for å fullføre utseendet. Husk at svarte bukser skaper en sterk kontrast og understreker gule sko.

Hvilke farger passer best med gule sko?

Elegante pumps laget av semsket skinn i sennepsgult til et mørkegrønt antrekk

Som jeg sa, kan du ikke gå galt med en nøytral nyanse som en kombinasjon til gul. De stjerne alle de gule skoene hvis det er det de vil. Du kan ikke bare skape en fin fargekontrast med nøytral svart. Hvis du vil ha en kontrast mellom to slående farger, velger du gul og blå og, mer presist, en vakker kongelig eller marineblå. Disse to fargene er bare laget for hverandre. Hvis du ser på fargehjulet, ser du at grønt er ved siden av gult. Denne visse likheten gjør også skyggen til et godt valg hvis du vil kombinere gule sko. Vi anbefaler en mindre grønn nyanse av grønt som smaragd, patinagrønn, mintgrønn, bregne grønn opp til khaki, i tillegg til forskjellige andre pastellfarger i den grønne fargen.

Hvilken nyanse av gul er best egnet?

Trendy ankelstøvler i gult med blokkhæl

Sko for kvinner i gult er tilgjengelig i et stort utvalg av nyanser. Selvfølgelig oppstår spørsmålet om hvilken av disse som er best egnet. I prinsippet er de alle trendy. Hvilken av dem du bør gå for, avhenger i stor grad av hva slags effekt du vil oppnå. Sennepsgule sko er ikke fullt så ekstravagante og pompøse. De er mer i retning av mørk gul og er veldig elegante og et vakkert og elegant blikkfang til tross for den ikke så lyse gule tonen. Spesielt i semsket skinn ser modeller i sennepsgult veldig attraktive ut. Men andre materialer er også veldig vakre.

Lysende neongule pumps med matchende skjorte, blå jeans og grønn frakk

Neongule sko er uten tvil noe for de mer vågale kvinnene blant dere, for denne fargen er rett og slett ikke til å overse. Du må være mer forsiktig med det når du kombinerer det, for gule sko i neon kan raskt se ganske billige ut. Siden de har nok statement -karakter i seg selv, trenger du ikke velge prangende varer med alle de andre klesplaggene. Nøytrale farger eller pastellfarger er bedre valg for neonfarger. Da er skoene aksent.

Ankelstøvler laget av skinnende gult materiale, kombinert med tennissokker

Gul med et snev av gull: Dette er en fargevariant som er et godt valg både i hverdagen, på jobben og som kveldsklær. Det er en sterk gul, men samtidig er den ikke for lys og kan derfor kombineres lettere enn neongult, for eksempel. Hvis du velger gule sko for kvinner i denne nyansen, vil du synes det er vanskelig å gå galt.

Hvilke typer sko passer for sko i gult for kvinner?

Blått skjørt med gult rutemønster og fabrikk matchende pumper

Egentlig er det ingen regler her. Velg hvilke sko du føler deg mest komfortabel i eller som du synes er best egnet for det respektive antrekket. Gule sko som pumper er spesielt feminine, der ikke bare høyden og formen på hælen kan variere, men også designet generelt. Vanligvis holdes disse ganske enkle. Andre typer høye hæler er også et godt valg hvis du vil se elegant og stilig ut og legge de perfekte skoene til tynne jeans, et forretningsantrekk eller kveldsklær. Gule høyhælede sko med blokkhæl er derimot mer egnet for hverdagen, da de gjør det lettere å gå. Så bra at slike hæler for tiden også er trendy!

Joggesko i en elegant gyllengul for et sporty utseende

Sporty og sporty-elegante gule sko er også ballerinaene. I motsetning til de populære joggeskoene eller chuckene, er disse mindre maskuline, ettersom de er forbundet med de delikate ballettdanserne. De fremkaller et jenteaktig utseende og kan brukes ikke bare med leggings, men også med jeans, skjørt eller kjoler. Ballerinaer er perfekte for hverdagsbruk og den varme sommeren.

Sandaler med platå i elegant gyllengul for trendy sommerantrekk

Hvis du er ute etter gule sommersko, kan du også bruke sandaler som kan være flate eller ha en hæl. Du bør også vurdere gule plattformsko. Om det er i form av plattformssandaler eller variantene fra 90 -tallet, som for tiden er tilbake i trenden, spiller ingen rolle. De er det perfekte valget hvis du vil forlenge beina optisk, men vil klare deg uten ubehagelige høye hæler.

Gule støvletter, grønn kjole og brun poncho

Ikke glem støvlene og ankelstøvlene dine også. Visst, de er ikke nødvendigvis det billigste valget for sommeren, men kanskje det kommer en eller annen skyet dag om våren og senere på høsten når du kan finne en modell i en vakker gul (og kanskje til og med et slangemønster eller en annen dyreprint) kan bære. Disse elegante og feminine skoene ser spesielt attraktive ut med jeans.

Gule joggesko fra Puma som fritidssko

Gule sko tilbys i prinsippet av alle kjente og mindre kjente merker. Du kan bruke et stort utvalg modeller fra Puma, Reebock, Mango, H & Finn M eller Zara. De to tidligere og Nike -skoene i gult er vanligvis litt mer sporty enn andre merkede sko. Dette gjelder også Adidas sko i gult. Du kan kombinere det sporty, elegante antrekket ditt med dem, eller du kan bruke dem til et spesielt stilig treningsantrekk for hverdagsøkten.

Gule sko med stjernene

Serena Williams på Met Gala 2019 i en gul kjole og gule joggesko fra Nike

Stjerner faller også ofte og lykkelig tilbake på den livlige og muntre fargen når det gjelder antrekkene deres. De glorete joggeskoene ble først nylig lagt merke til på Met Gala 2019, som Serena Williams hadde på seg dyktig og ekstravagant med sin attraktive kjole. Sienna Miller, Anisa Sojka, Michelle Obama og Melania Trump er bare noen av de mange stjernene som stoler på gult når det gjelder fasjonable klær til føttene.

Gule blokker med hæl og rosa langermet kjole i retrostil

Gule pumps og capri bukser med leopardtrykk

Gule sandaler med hæler for å snøre med tynne jeans

Gule sko til dameantrekket om sommeren

Gule sko med gullglans og en grønn blonderkjole

Gule høyhælte sko som aksent til nøytrale, hvite klær

Gule sko og veske til en hvit kjole med blonder

Gule høye hæler med blått skjørt

Idee til et antrekk med gule pumps og denimoverall

Jeans som klassiker går med alt og gule sko er intet unntak

Lyse gule capri bukser og matchende sko

Langermet kjole med krage i pastellgult og høye hæler i en sterk gul tone

Kombiner neongule pumps med røde bukser

Søtt antrekk med en knelang kjole i mintgrønn, rosa veske og gule pumps

Nike joggesko for et sporty look som matcher jeans

Offisiell garderobe med løs gul kjole og gule sko

Draktidé for friskere dager med høye gule støvler og en kåpe

Plattformsko med hæler og capri-bukser med høy midje

Plattformsko fra Oxford og skinny jeans i blått

Retro sko fra merket Anthropologie, gult skjerf og blå cardigan med blonderkjole

Sandaler og tøfler i gul farge er perfekte for sommeren

Kombiner bukser og en frakk med gule sko

Gule ankelstøvler med svarte snørebånd og kjærestejeans

Sandaler og ankelstøvler som er ankelhøye ser veldig attraktive ut

Trendy kjærestejeans med ankelstøvler i en sterk gul tone

Trendy sandaler med blokkhæl kombinert med en matchende veske i gult

Hvit jumpsuit, gule sko og en gul veske

Hælsko i gult med en rutete kjole med gul krage

Ballerinas i gult og rutet skjørt for daglig bruk

Jeans for kvinner med et brunt skinnbelte og sko og jakke i sennepsgult

Kjæreste jeans og en denimskjorte passer perfekt til gult motetilbehør

Kombinasjonen av kjole og joggesko er veldig trendy og stilig

Disse sommerskoene med gule tips er spesielt luftige på varme dager

Et feminint antrekk med bluse med puffermer, et løst skjørt i rosa og gule sko

Elegante støvler med fiskestrømper og jeans capri bukser

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?