15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skotrender for høst og vinter 2020/21: Disse modellene er trendy!

Er du allerede nysgjerrig på hvilke sko vi skal ha på oss høst og vinter? Fra grove snørestøvler til lekne pusheiler – høsttrenden 2020 er mer mangfoldig enn noensinne. Likevel er det generelle spørsmål. De trendy Chelsea -støvlene er fortsatt oppdaterte, overknee -støvlene feirer et overraskende comeback og plattformsko følger oss gjennom den kalde årstiden. Vi oppsummerer de nåværende skotrendene.

Skotrender for høst og vinter 2020/21: Disse modellene er populære

Skotrender 2020 for forskjellige modeller for kvinner

Den kalde årstiden nærmer seg, og vi gleder oss allerede til høsten og alle motetrender for sesongen 2020/21. Fordi skoene i år er mer komfortable enn noensinne. En god grunn til å kjøpe de trendy Combat Boots, Mary Janes eller Kitty Heels. Andre trender som Chelsea -støvler har vært hos oss i tre år. Når det gjelder fargene, er det et stort utvalg tilgjengelig:

  • Hvitt var vårens trendfarge. Fargen har vellykket sneket seg inn i hjertet til designere og vil forbli relevant i den kommende sesongen.
  • Gull gir et snev av glamour til hverdagsantrekk. Når de er riktig stylet, er gullsko til og med egnet for kontoret. Hvis glansen er for mye for deg, kan du velge kattehæl eller ankelstøvler med gulldetaljer.
  • Kongeblå, grønn, gul, rosa: i år er det et bredt spekter av farger å velge mellom.

Skotrender for høsten og vinteren 2020: Chelsea -støvler

Høstsko trender for kvinner Chelsea støvler med brede såler

I 2019 var Chelsey -støvlene trenden par excellence. Klassikeren får en avantgarde-oppgradering i høst. I år blander designerne streetwear -elementer som de brede gummisålene med klassiske farger og materialer. Takket være den fasjonable makeoveren kan Chelsey -støvlene styles med både strikkede kjoler og satengskjørt.

Høsttrend 2020: Kampstøvler

Høsttrend 2020 sko Stil grove snørestøvler med en grov slitebane

Ikke på grunn av støvler, joggesko og gummistøvler: I år forbereder den motebevisste trendsetteren seg på regn, snø og kulde med de trendy Combat Boots. På catwalks med etiketter som Valentino, Rochas eller Magaret Howell kunne du se kampskoene med snørebånd.

Skotrender for høsten og vinteren 2020: Mary-Janes plattformsko

Skotrender høsten 2020 Mary Janes plattformsko

Mary Janes har lenge vært ansett som gammeldags, men i år gjør de et spektakulært comeback. Valgfritt dekorert med rhinestones, farget i metall eller laget av trendy materialer som lakk og satin, de ser mer elegante ut enn noensinne. De er hovedsakelig kombinert med minikjoler, og takket være spenner sørger de for et stilig og selvsikkert utseende i klubben.

Skotrender for høst og vinter 2020/21: Loafers med hæler

Skotrender for høst og vinter Bruk herresko

Loafers er innbegrepet av britisk chic. Vi vet allerede at de klipper en god figur på kontoret eller ved formelle feiringer. Takket være hæler er de også egnet for arrangementer, for eksempel i kombinasjon med en elegant cocktailkjole.

Høsttrend 2020 sko: kattungehæl

Sko trender høst 2020 kattunge hæler sko

Søte og jentete, kattungehælene har lenge vært en lojal følgesvenn til rockabilly -kjolen. I 2020 tryllet designerne frem en elegant trendsko fra retroklassikeren. Den moderne varianten kan kombineres med buksedrakter og miniskjørt.

Høsttrend 2020: ridestøvler

Høsttrend 2020 -sko og ridestøvler stiltips for skotrender for vinteren

I 2018 var det cowboystøvlene og i 2020 er ridestøvlene den perfekte følgesvennen gjennom en hektisk hverdag. Trener viste den klassiske flate versjonen, Chanel stolte på en blanding av stiler med kilehæl og konvolutt og Brandon Maxwell sendte modellene sine ut på catwalken i ridestøvler med dyreprint.

Skotrender for høst og vinter 2020: gull

Høsttrend 2020 sko i gull

Glitter og glamour i stil med 20 -årene: gylne sko avrunder effektivt festantrekket. Enten med en enkel svart cocktailkjole eller skinn leggings: De fullfører utseendet effektivt og bør derfor ikke mangle i skoskapet ditt. Hvis skotrenden er for ekstrem for deg, kan du velge en kombinasjon av gull og svart.

Høsttrend 2020: Wellington -støvler

Skotrender 2020 høstklær og gummistøvler i stil

Trofaste ledsagere på regnværsdager, gummistøvlene er ikke bare praktiske i høst, men også super -elegante. Fordi motehus som Oscar de la Renta eller Dior har presentert dem på en moderne og stilig måte. Luksusversjonen er ikke bare populær i dårlig vær.

Høsttrend 2020: Metalliske sko

Skotrender vinter 2020 for damestøvler i metallisk utseende

Den neste skotrenden utstråler glans, glitter og glamour som ingen andre. De metalliske støvlene er ekte iøynefallende og tiltrekker seg automatisk alles oppmerksomhet. Skoene kan kombineres med jeans og en T-skjorte, samt med en elegant kåpe og et plissert skjørt.

Skotrender for høsten: pumps og sandaler med kjeder

Skotrender høst og vinter 2020 pusthæl med kjeder

Kjeder laget av metall, rhinestones og til og med kunstige perler gjør de trendy skoene til ekte smykker. Pumper med kjeder følger oss gjennom høsten og kan kombineres med bukser og skjørt til festlige anledninger.

Skotrendene for denne høsten er mer mangfoldige enn noensinne. De kjente motemerkene viste oss hva vi skal ha på oss i år og neste år i moteukene i New York, Milano og London. I bildegalleriet gir vi deg en oversikt over de siste trendene.

Høstsko -trend for 2020: plattformsko og støvler

Skotrender høsten 2020 Sko med patentskinn for kvinner

Hælsko kan formes med skjørt og midikjoler

Høsttrend 2020 sko for kvinners loafers med hæler

Skotrender for høsten: brede skaft i trendy farger

Skotrender høst vinter 2020: 21 for kvinner Steifel

Gult og grønt er blant trendfargene i år

Skotrender høst vinter 2020 støvler i lyse farger som grønt og gult

Støvlene med blomstermønstre er jentete og lekne

Skotrender for høst og vinter 2020 Støvler med blomsterprint

Flate sko med spisse caps

Skotrender høsten 2020 for flate kvinner med blonder

På begynnelsen av høsten: volanger pryder pumper og sandaler 

Skotrender 2020 høst- og vintersandaler og pumps med volanger

Previous Post
Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret
Next Post
Resirkulerbare materialer – hvilke bygningsmaterialer er egnet for resirkulering?