15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sneakertrender: en oversikt over de fire beste hottene for dette året!

Dagene da joggesko og trenere bare var egnet for sport er for lengst borte. I mellomtiden har de blitt helt egnet for daglig bruk, og det er umulig å forestille seg moteverdenen uten dem. Uansett om det er høye joggesko med dekorasjoner eller sportslige joggesko-når det gjelder kombinasjoner og variasjoner, er de en ekte allsidig og gir hvert antrekk et uformelt preg. Hvis du liker å være stilig og komfortabel når du er på farten, har du kommet til rett sted! Les videre for å finne ut hvilke som er de heteste joggetrendene for i år!

Skotrender sommer kvinner joggesko kombinerer sommer

Stilig og behagelig på samme tid – et par kule joggesko er den perfekte følgesvennen i hverdagen. Slitt med en blazer for et uformelt kontorantrekk eller som en pause i stilen med en luftig sommerkjole – de trendy joggeskoene kan kombineres med hva som helst og brukes til enhver anledning. Ifølge de siste undersøkelsene er de fleste tyskere villige til å bruke litt mer penger på joggesko og er mye mer sannsynlig å velge designermodeller av høy mote. Selvfølgelig har de store motehusene som for eksempel også det Balenciaga, Gucci og Louis Vuitton gjenkjente umiddelbart og skapte vakre og elegante joggesko som alltid skaper røre.

Stygge joggesko er fortsatt en av de største joggetrendene i 2020

Stygge joggesko trender joggesko kombinerer skotrender sommer kvinner

Stygge joggesko, pappasneakers eller tøffe joggesko – de tykke skoene er kjent under mange navn. Joggeskoene er definitivt ikke vakre i klassisk forstand, og enten elsker du dem eller hater dem. Men uansett hva du synes – de stygge joggeskoene er årets må -ha sko! En av de mest populære representantene for trenden er luksusmerket Balenciaga, hvis modell “Tripple S” raskt ble utsolgt og ble favorittsko for kjendiser og påvirkere. I mellomtiden har imidlertid andre merker som Adidas, Nike, Puma samt Mango og Zara lagt til sine egne versjoner av “Ugly Sneakers” i sortimentet. Den iøynefallende sålen og det fyldige utseendet kommer til sin rett, spesielt i en stilpause med en maxikjole eller et miniskjørt. Hvis du foretrekker noe mer uformelt, så er du alltid i gode hender med trendy mamma-jeans og en T-skjorte.

Platform joggesko gjør et stort comeback

Platform joggesko kombinerer sko trender 2020 kvinner

Platform joggesko er mer eller mindre en slektning av de stygge joggeskoene og er også en av de store joggetrendene for 2020. De trendy skoene ble en total hit i fjor, men vil forbli også denne sesongen. Det beste med plattformskoene er at den tykke sålen tryller frem slanke ben og får oss til å se noen centimeter høyere ut. Derfor er de den perfekte følgesvennen for alle små, små kvinner der ute. Platform joggesko er et ekte blikkfang og kombineres best med uformelle hverdagsantrekk med jeans og T-skjorter.

Hvit er de nye svart – hvite joggeskoene er den klassiske par excellence

Joggesko trender sommer sneakers kombinere antrekk ideer

Og etter de iøynefallende stygge og plattformskoene som utvilsomt alltid tiltrekker seg oppmerksomhet, har vi nå gode nyheter for de som elsker enkle og komfortable sko. Selvfølgelig trenger ikke enkelt å bety kjedelig! Enten med elegante forretningsantrekk for sommeren eller casual med jeans og shorts – de tidløse hvite joggeskoene fungerer alltid! De forsterker hvert utseende og gir en forfriskende touch. Hvis du vil ha tingene litt mer lekne og morsomme, bør du bruke modeller med steiner, broderi eller andre dekorasjoner.

Retro joggesko får en liten oppdatering i år

Retro joggesko trender Converse kombinerer sommersko trender kvinner

For i år ser designere og motehus gjerne tilbake og sneakertrendene er absolutt intet unntak. “Superstjernen” fra Adidas, “990 -serien” fra New Balance eller “Daybreak” fra Nike – de virkelige stjernene fra 90 -tallet er et tydelig bevis på at noen sko aldri går av moten. Retro joggesko fikk en liten oppdatering i år og imponerer oss med en enkel, men tidløs design. Og det beste med det: Det er veldig sannsynlig at du allerede har den ene eller den andre modellen i skapet ditt!

Joggesko trender 2020 joggesko kombinerer sommermote trender

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?