15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer sko trender 2018/2019 – mote høydepunkter for den kommende vinteren

Designer sko trender høst vinter sorte pumps bukser med leopard print

Med vintersesongen 2018/2019 vil det også komme ny fart i skoskapet ditt. Denne sesongen har høydepunkter for alle typer kvinner. Uansett om du liker det lyst og fargerikt, steinete med nagler og spenner eller ganske elegant i svart og pastell: denne vinteren finner du definitivt den rette for deg! Vi har satt sammen de viktigste designer sko trender for deg.

Designer sko trender 2018/2019 – mot til å bruke farge!

Designer sko trender Oxford sko kvinner plattform gull aksenter

Spesielt i årets mørkere måneder kan du tåle litt farge. Vintersesongen 2018/2019 er preget av slående fargesprut. Lyse farger som rød, blå og smaragdgrønn er populære. Hvis du liker den litt mer verdig, tilbyr fargepaletten også alt fra brunt og gult til oker. Du trenger ikke å klare deg uten den klassiske sorte, selvfølgelig. Men også våge å gjøre noe nytt! Hva med støvler i pastellfarger? En myk rosé driver bort hver vinterblues! Den nye Gianvito Rossi -kolleksjonen vise deg hvordan. Fremfor alt imponerer den med sin hyggelige rosé, elegante svart og individuelle blikkfang i rødt. Så hvorfor ikke bare krydre de tøffe vinterstøvlene dine med pels og perler denne sesongen? Du er garantert på trend.

Designer sko pumps i høstfarger rød beige

Designer sko trender 2018/2019 – det går høyt

Designer sko trender tykke såler plattform sko svart

Isdekker og gjørmete gater kan ikke skade deg? Få deretter høyde i vinter! Når det gjelder hæler, er det viktig å tiltrekke seg oppmerksomhet for enhver pris denne sesongen. Kunstneriske hæler er den nye trenden. Traktformet, avrundet eller som geometriske former: jo mer uvanlig jo bedre! Gucci setter hælene for eksempel med perler for å sikre det perfekte utseendet.

Men ikke bare høye hæler vil jukse deg større. Ting ser også etter joggesko. Med tykke plattformsåler kan de sportslige sparkene, som forresten kan brukes i en grov trekkingstil om vinteren, lure deg noen få centimeter ekstra.

Ankelstøvler i svart med snøring om høsten, vinteren regndager

Underholdningsprogrammet er alltid med deg

Designer sko trender joggesko svart nagler lapper Dolce Gabanna

Uansett om det er ro på kontoret, ventetider hos frisøren eller bare kjedsomhet: Med denne trenden har du alltid underholdning med deg. Tegneserier på føttene gir denne vintersesongen den fargen den trenger. Lapper og søknader beholdes også i år. De funky bildene kan også forsterkes med perler. Uansett om det er et støvelskaft eller et par joggesko: De lyse bildene vil definitivt forvise kjedsomheten din.

Designer sko trender Dolce Gabanna rosa sneaker tegneserier

Tilbake til baroktiden

Designer sko trender pumps smaragdgrønn Dolce & Gabbana vevd tå

For det store showet kan ting være litt mer overdådige. Denne sesongen må også påføres tykt når det gjelder stoff og materiale. Stoffer som fløyel, silke, brokade og jacquard danner det perfekte grunnlaget for et elegant utseende. Uvanlige mønstre og de sterke trendfargene rødt, blått og smaragdgrønt perfeksjonerer spranget i tid inn i svunne epoker.

Designer sko trender rosa fløyel Gucci tykk hæl

Isdronning på kontoret

hvite pumps formidler en retro stil i 80 -tallets utseende

Tilbake til 80 -tallet! Du klipper en flott figur på kontoret i hvite pumps. Med middels høye, tykkere hæler fanger du 80-tallets ånd og beveger deg i harmoni med sesongen.

Hvis du også vil vise huden din om vinteren, tør du prøve den gjennomsiktige trenden! Gjennomsiktige pumper med individuelle fargeaksenter og nagler kan sees på verdens catwalks og vil sikkert se bra ut i skoskapet ditt. Du kan også style denne vågale trenden til daglig bruk.

Designer sko trender 2018 gjennomsiktige sko støvler

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?