15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk med styrofoamballer til jul – vakre husflidstips for store og små

Håndverk med styrofoam baller for å dekorere jule paljetter juletre dekorasjoner DIY

Julen kommer og det er på tide igjen å sette leiligheten i feststemning. Før du kjøper juletreet eller tar det ut av kjelleren, kan du lage dekorasjoner til det. Den hjemmelagde dekorasjonen gir hjemmet en spesiell teft og ser alltid unik ut. Derfor er noen få håndlagde smykker til juletreet eller vinduskarmen alltid en god idé. Det er mange materialer tilgjengelig for de som ønsker å lage sin egen julepynt eller bare en del av dem. I dagens innlegg har vi samlet gode ideer for å lage med isoporballer til jul som du også kan prøve med barna dine. Vi ønsker deg mye moro!

Hva kan du lage med styrofoamballer til jul?

Isoporballer med paljetter pynter juletrepynt DIY

Styrofoam -ballene i seg selv ser ikke dekorative ut i det hele tatt, men de er det perfekte materialet for håndverk. På grunn av deres perfekt runde form, kan de brukes til å lage vakre julekuler og gjøre dem til vakre julepynt. Med ballene kan du ikke bare dekorere juletreet, men også fylle glassvaser, dekorere dørkranser og lage originale vindusdekorasjoner. Barna kan også lage kreative ting med isoporballer til jul, for eksempel de populære snømennene og reinsdyrene. Her er noen gode ideer med instruksjoner!

Dekorer styrofoamkuler med paljetter

lage paljetter frigolitballer trepynt juledeko

Den såkalte paljettteknikken er en kunst der forskjellige gjenstander er dekorert med paljetter og pins. Isoporballene er bare perfekte for dette, fordi de er myke og nålene lett kan settes inn i dem. Med denne teknikken kan du lage glitrende julekuler i hvilken som helst farge og bruke dem til å dekorere juletreet. Du bestemmer selv om et bestemt mønster eller et enkelt fargedesign. Teknikken kan ta litt tid og tålmodighet, men resultatene er verdt det.

Lag trepynt med styrofoamkuler og ull

Juletredekorasjoner pusler ganske enkelt med styrofoam -garnkuler

Når du lager håndverk med styrofoamballer til jul, kan du også lage en nøytral, ensfarget dekorasjon til juletreet. Ull eller tykt garn er perfekte materialer for dette. Denne kan brukes til å pakke inn isoporballene og gjøre dem til vakre julekuler. Vi viser hvordan du gjør det.

Instruksjoner tinker tre dekorasjoner styrofoam baller ull

Du trenger følgende materialer og verktøy for dette prosjektet:

  • Isoporballer i alle størrelser
  • Ullkule i hvilken som helst farge (tips: koordinert med resten av dekorasjonen)
  • Lim
  • små binders
  • saks

Før først en binders inn i ballen til hengeren. Legg deretter en klatt lim rundt klemmen og lim enden av garnkulen i midten. Pensle nå ballen med lim og pakk ullen rundt den til du når bunnen. Klipp av ullen der og lim enden i midten.

isoporballer krans tinker dekorasjon jul diy

Du kan nå feste kleshengere til de ferdige julekulene og henge dem på juletreet. Alternativt kan den brukes til å dekorere julekransen eller lage en interessant borddekorasjon. Med denne teknikken kan du leke fritt med farger og lage en fargerik så vel som en nøytral dekorasjon selv. La kreativiteten løpe løpsk!

Vakre julekuler laget av isopor og naturmaterialer

styrofoam baller kunstig snø tinker ideer vakker julepynt

Jul og snø hører rett og slett sammen, og derfor presenterer vi et flott prosjekt for originale julekuler laget av isoporballer og naturmateriale nedenfor. Ved hjelp av kunstig snø vil disse vakre ballene se ut som snøballer som henger på grantreet ditt. Du kan bruke noen furugrønne, minikongler, små kvister og kanelstang som dekorasjon, eller finne på noe annet.

tinker med styrofoam baller furu grønne minikjegler

For å gjøre styrofoamballene til snøballer trenger du litt lim og kunstsnø. Hvis kulene skulle henge på juletreet senere, er det fortsatt nødvendig med binders. Først belegger du ballen med limet og ruller det i snøen. La dem tørke godt før du fortsetter å dekorere. Du kan bruke varmt lim for å feste dekorasjonen til ballen.

Håndverk med styrofoamballer til jul: Morsomme håndverkstips for barn

tinker med styrofoam baller barn tinker ideer jul rudolf

Julesesongen byr på mange flotte ideer for håndverk med barn, som gjør de minste veldig morsomme og sørger for god stemning. Derfor har vi også valgt ut noen ideer for de små håndverksentusiastene, som tiden til jul går raskere med. Igjen, de store isoporballene brukes til dette.

Rudolf tinker med isoporballer til jul

reinsdyr rudolf tinker med styrofoam baller ull grener

Vi liker alle Rudolf reinen. Og barna enda mer. Hvis barnet ditt også er fascinert av nissens rødneste venn, kan du prøve følgende prosjekt hjemme. Til dette trenger du en ullkule, denne gangen i brunt, samt en rød perle, to små kvister til geviret og litt brun og hvit filt for øynene. Bare pakk isoporballen med ullen til du ikke lenger kan se noen hvite flekker. Legg deretter nesen og geviret i isopor på de riktige stedene og lim filtøyene.

Isoporskule som kler seg ut som julenissen

julenissen dress tinker ull styrofoam ball dekorasjon

Ved å bruke den samme metoden kan du vikle styrofoamballen med rød ull og lage julenisse -drakten. Du trenger også litt håndverksfilt i svart og sølv for å lage beltet. Denne stemningsfulle juleballen er veldig enkel å lage og er da perfekt som pynt til juletreet.

Snømenn tinker med isoporballer til jul

snømann tinker styrofoam baller ullfilt

Siden snømannen, populær blant barna, består av noen få snøballer, kan du enkelt og raskt lage en av styrofoamballer. Baller i forskjellige størrelser er best egnet for dette, slik at det er forskjell på kropp og hode. Selv om isopor er hvit og likner på en snøball uansett, anbefaler vi at du pakker kulene med bomullsull eller annet materiale slik at håndverket ser mer originalt ut.

styrofoam baller plastballer tinker julen snømenn

Hvis du bare har én størrelse isoporballer, kan du kombinere dem med andre kuler, for eksempel med plast- eller glassballer. Bare velg den større ballen for kroppen og den mindre for hodet, og dekorer dem deretter. Du kan finne en god håndverkside å etterligne på bildet ovenfor.

snøballer tinker følte styrofoam enkel idé barn

Du kan lage en søt snømann med barna med bare en styrofoamball. Du bør først dekke dem med hvitt materiale og dekorere dem som en snømann. Filt eller et annet stoff er best i dette tilfellet, fordi de lett kan males med penner.

snømenn snøballer tinker styrofoam baller filt

Skjær ut bladformede biter fra filten og fest dem til styrofoamballen. Når isopor er borte, la limet tørke, male ansiktet, og du er ferdig med snømennene.

Previous Post
35 ideer til ansiktsmaling for karneval med instruksjoner
Next Post
Tinker med kleshengere i tråd – 10 uvanlige DIY -ideer