15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer pulken til jul – 14 atmosfæriske ideer for inne og ute

ideer til å dekorere slede til julemateriale

Vil du forskjønne leiligheten og inngangen til huset med en original dekorasjon til jul, og leter du etter inspirasjon og tips? I denne artikkelen har vi satt sammen flotte julepyntideer med en gammel slede som vil sette hjemmet ditt i julestemning. Hvordan du kan dekorere en slede til jul og integrere den i juledekorasjonen er vist i artikkelen!

maleslede lage juledekorasjoner selv

Alle som bor i regioner med mye snø om vinteren og har barn, vil sikkert ha minst en pulk. Sleder kan ikke bare være morsomme for barna i vintermånedene, de er også perfekte til julepynt. De kan dekoreres som du vil og settes opp enten foran inngangsdøren eller hvor som helst i huset. Du kan dekorere en slede til jul på forskjellige måter, det viktigste er at dekorasjonen er i harmoni med den kommende festivalen.

Dekorer inngangen til huset med en slede til jul

hus inngangsslede til jul dekorere dørkrans

Så hvis du har en gammel eller ubrukt slede, kan du gjøre den om til en kreativ julepynt. Mulighetene for dette er mange. Med en dekorert slede kan både dekorasjonen utenfor og innsiden gjøres mer original. Du finner inspirasjon til begge variantene i vårt bildegalleri.

deco house inngangskranser dørkransslede

Sleder er vanligvis laget av tre eller tre og metall og er en umiddelbar påminnelse om vinter- og juleferie. Hvis du vil dekorere inngangspartiet til huset ditt med det, bør du først dekorere det med passende julepynt. En fantastisk idé for dette er selvfølgelig grangrønnen, som til og med kan gjøres til en pen krans.

slede juledekorasjon jute bånd gran grønn

Før du dekorerer en slede til jul, bør du bestemme om du vil plassere den på gulvet eller oppreist. Hvis ledig plass er begrenset, kan du bare lene dekorasjonen mot veggen og dekorere det øvre området. I tillegg til de ekte eller kunstige grangrenene, kan du tenke deg en passende bue. Dette kan lages av hvilket som helst materiale, i dette eksemplet brukes jutebånd.

Juledekorasjon slede fairy lights loop skøyter

Hvis du vil lage et blikkfang ikke bare om dagen, men også om kvelden, kan du dekorere sleden til jul med eventyrlys. De små lysene kombineres best med andre dekorasjoner, for eksempel julekranser, kranser, eller hvorfor ikke med et par skøyter? Disse gir en julestemning og harmonerer rett og slett fantastisk med treslede.

ideer julepynt hus inngang sink container slede

Hvis du vil dekorere leiligheten eller verandaen til jul med en slede, bør du ikke nødvendigvis dekorere den rikelig. Bare lag et vakkert arrangement av treslede og andre dekorasjoner du ønsker, og lag en vakker julepynt selv. Enten sinkbeholdere med dekorerte grener, lanterner dekorert til jul eller annen dekorasjon, bestemmer du selvsagt selv.

Slede til jul dekorere grangrener bær kjegler

I tillegg til grangrønn kan mange andre naturmaterialer brukes til å dekorere en pulk. Kjegler i forskjellige størrelser er et fint tillegg til den grønne grenen. På den annen side kan du legge til fargeaksenter med røde bærgrener. Disse kombinerer flott med en stor rød sløyfe som står øverst. Med en slik dekorasjon for inngangen til huset er den festlige atmosfæren garantert.

hus inngang dekorere julen kranser kranser slede gaver

Slede og gaver på ett sted betyr bare én ting: julenissen! Dekorer husets inngang med lyst emballerte esker som ser ut som gaver, og ordne dem på en større treslede. På denne måten kan du lage en original julepynt og gi barna mye glede i førjulstiden.

Slede til jul dekorere krans naturmateriale

Hvis du ikke har en pulk for hånden, kan du bygge en selv av gammelt tre. Du trenger noen flate brett for sittegruppen og noen buede for løperne. Den selvlagde treslede bør ikke nødvendigvis fungere, bare se ut som en ekte slede. Deretter kan den dekoreres etter ønske og utformes som en dekorasjon foran inngangsdøren.

Dekorer sleden til jul i leiligheten

inngangsparti interiør leilighet dekorere ideer

Med en vintage trekjørke kan du ikke bare dekorere området foran inngangsdøren, men det passer også like godt med hjemmepynten til jul. I det følgende viser vi deg noen gode eksempler på hvordan du kan dekorere interiøret til jul med en slede.

pulk dekorere julen skøyter

I inngangspartiet eller i gangen kan en treslede presenteres vakkert som en dekorasjon. Du kan dekorere dette med grønne grangrener, bær eller julepynt og gjøre det til et stemningsfullt blikkfang. En festlig melding, for eksempel “god jul”, eller et vintage dekorativt element som disse skøyter, er perfekt som et tillegg til dekorasjonen.

sledehylle dekor jule leilighet dekorere

Du kan gjøre sleden til en pen hylle ved hjelp av noen treplater, som du kan dekorere med masse julepynt. Hvis dette settes på veggen, skapes det en stemningsfull veggdekorasjon til jul, som kan forskjønne hvert rom i leiligheten.

julepynt ideer interiør vintage slede gaver

Vi synes også det er veldig fint når juletreet plasseres på en vintage slede. Det blir umiddelbart et blikkfang i interiøret og gjør et mye større inntrykk. Du kan plassere annen julepynt rundt treet, for eksempel pappesker i forskjellige størrelser som er pakket inn som julegaver.

vintage dekor ideer juletre

For å skjule det stygge juletreholdet, kan du putte juletreet i en trekasse og dekorere det passende. På denne måten får juledekorasjonen din med en gammel slede et snev av vintage som passer perfekt til jul. Noen få håndlagde kranser laget av papir eller annet materiale fullfører bildet veldig bra.

stue deco julen slede mini grantrær

Hvis det er en liten treslede for barn, kan dette tjene som en fin borddekorasjon for salongbordet. Med minijuletrær i potter og andre (kunstige) naturmaterialer kan pulken pyntes til jul og forvandles til et ekte smykke til bordet.

vintage sledekorasjon leilighet jul

En slik dekorasjon går fantastisk med leiligheter i landlig stil og tar ikke mye tid. Selvfølgelig bør du ikke nødvendigvis dekorere sleden med grantrær eller grøntområder. Med julepynt som kranser, julekuler, snømenn, julenissen eller et annet populært julemotiv, er du sikker på å skape en festlig stemning. La kreativiteten gå fri og tryll frem en interessant julepynt fra din gamle slede.

Previous Post
Høstfrisyrer 2016 – de mest populære trendene og hårfargene
Next Post
Åpen når du lager bokstaver selv – 22 kreative emner og ideer